Bir dokunup bin âh işitmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle gözüküyor, aranızda iletişim kurma sorunu varken bir filme başlayıp ne yapacaksınız belkide oda böyle düsünüyordur, susup film izleyeceksiniz, en çok sarılırsınız, telefonda ne yapıyor senin yüzüne bakmamak için senle muhatap olmamak için herşeyi yapıyor gibi gözüküyor umarım altından başkası çıkmaz
Şimdi şöyle bir aile yaşantısı olmuş. Annesinin babasıyla hiçbir iletişimi olmadığı için , Bunları alıp alıp annesine götürüyormuş tüm sülale orda sohbet muhabbet .Evlenene kadar zaman böyle geçmiş .Şimdi bişey diyince sıkılıyorum diyor. Ailelere de uzağız. Ben buna bağlıyorum iletisimsizligini

Şimdi şöyle bir aile yaşantısı olmuş. Annesinin babasıyla hiçbir iletişimi olmadığı için , Bunları alıp alıp annesine götürüyormuş tüm sülale orda sohbet muhabbet .Evlenene kadar zaman böyle geçmiş .Şimdi bişey diyince sıkılıyorum diyor. Ailelere de uzağız. Ben buna bağlıyorum iletisimsizligini
Ama artık yeni bir aile kurdu, onların alıştırdığı bildiği yoldan gitmesine gerek yok, sanada annesinin kaderini yaşatıyor bir nevi, bir psikologtan yardım alsın çok iyi geliyor, bunda utanılacak birşey yok manevi dünyamızda hastalanabilir

Ama artık yeni bir aile kurdu, onların alıştırdığı bildiği yoldan gitmesine gerek yok, sanada annesinin kaderini yaşatıyor bir nevi, bir psikologtan yardım alsın çok iyi geliyor, bunda utanılacak birşey yok manevi dünyamızda hastalanabilir
O almazda ben alacam psikolojimi mahfedecek bu gidişle

Aynen de öyle yapıyor . Karşıdaki kısa kesince zaten siz konuya devam edemiyorsunuz ki.Benim sohbet edelim demekte niyetim de uyumasın biraz daha vakit gecirelimdi.En doğal hakkım. Kocam sonuçta . Evde iki kişiyiz . Napayim gidip duvarlarla mi konusayım
Dile merakınız var mı? Eskiden çok güzel dil pratik siteleri vardı. Şimdi de vardır mutlaka. Böyle bir ilgi alanınız varsa takın kulaklık mikrofonu salonda adamın yanında, hem dil geliştirir, hem sohbet ihtiyacınızı giderir, hem de farklı ülkelerden bir sürü insanla tanışırsınız.

Ben eğleniyordum şahsen, onsuz eğlenip iyi vakit geçirin, o düşünsün bana ihtiyaç bile duymuyor kimle böyle eğleniyor diye.

Ortak alan yaratmaya çalıştınız mı peki? Oyun oynamak, bir diziye başlamak, ya da bir yazarın kitaplarını okuyup onları tartışmak gibi.
çünkü gerçekten haydi sohbet edelim olmuyor tıkanıyor.
kelime oyunu sever diyorsanız alabilirsiniz tavla öyle. Hani bir yerden başlayabilir gibi sanki. Siz haklısınız ama erkekler uykuda bizim gibi değiller bence. Benim eşimde uykusu varsa ev yıkılsa gider uyur mesela ama tabi her akşam aynı senaryo insanın canını sıkar.
E alışkanlık haline getirdi zaten .Kışın işi çok yoğun olmuyor .Yaz olsa sesim çıkmaz. Üzülüyorum hatta yorgun uyuşun diyorum. Ama yeter yani. Artık ben benim yüzümü görmemek için uyumaya başladığını düşünüyorum

Erkekler işten gelince yemeğini yesin, çayını içsin, kimse dokunmasın televizyonunu izlesin sonra gitsin yatsın. Evin içindeki de hizmetçi zaten. Sessiz sakin tüm işlerini görsün. Gölge etmesin.
Çoğu evde sistem bu ne yazık ki. Ben çok konuşkan bir insanım eşim pek öyle değil. Çoğunlukla ben didiklerim konu açarım,soru sorarım, gıybet yaparım kocama ki konuşabilelim. Hiç olmadı okuduğu kitaplardan bişey bulur konuşmasını sağlarım. Yoksa hadi konuşalım işi yaş karşındaki hemcinsin değil unutma.
Keşke tv izlese ne çok isterdim. Bizde oda yok .Ama her gün misafir çagirssam onlarla güler söyler. Ama malesef o kadar aptal olamam. Zaten saatin yedisinde çıkıp besinde evde oluyorum .Yemek yap ortalığı topla derken halim kalmıyor . Tek istediğim iki çift laf ona çok görülüyor

Çok konuşkandır. Evde misafir varsa ev kalabaliksa çok konuşur herkesle sohbet eder .Hatta bazen çenem düştü yine diyor .Ama ikimiz baş başa olunca böyle

benımkı misafirlede gittiği gezmede de , bizdeykende ,
soru sorarım en kısa cevabı verir ,
bzaen bende düşünüyorum bir sohbet açayım diyorum düşünüyorum düşünüyoum hiç birşey bulamıyorum ,

aman siktrir et gitsin diyorum intragmı acıyorum yada birilerini arıyorum konuşuyorum

bence bu adamın başka derdi var sizinle.

Pardon ama sebep? Ben eşimle güzel, dinamik bir iletişim ve sevgi dolu bir ilişki yaşamak için emek harcayacağım ama o her türlü çağrıma cevapsız kalacak. Sonrasında bu duruma kırıldığımı belirttiğim için bir de olay çıkaracak, bağıracak, "bende bittin, gidip öyle bulsaydın" diye saçma sapan konuşacak ve bundan sonra da hiçbir adım atmayacağının garantisini vermiş olacak. Ben de "yaa bırakmam seni, benden kurtulamazsın erim yiğidim" diyeceğim! Sebep? Başımda illa bir şam kocası bulunsun diye mi. Mutsuz da olsam, sevgisiz ilgisiz de olsam, değersiz de hissetsem, tek taraflı ite kaka da olsa zorla bir evlilik içinde kalabilmek için mi?
Cıkss, Değmez!
Bu benim fikrim ,yazdıklarınız sizin , eşim tarafından sinirli anında söylenilen şeyleri çokta tınlamam ben,,,işten bunalır gergin olur bende ondan muhabbet bekledim diyelim, sonra pişman olacağını biliyorum eşimin benim yaklaşımım bu ....huzur olsun sabretmektir asıl zor olan ben kolayı değil zor olanı seviyorum.. yuvam için değer bence...isteyen eder istemeyen etmez,,,

Dizi film hiç farketmez hiçbirini sevmiyor .Sinemaya bile götüremedim bir kere olsun . En büyük hobisi telefonla oynamak ve ailesiyle telefonda konuşmak.
Siz bu adamla neden evlendiniz, onun sizinle neden evlendiğinden öte, önemli soru bu.
Telefon dışında hiçbir icraatı olmayan boş beleş bir adamın sizi kötü hissettirmesine de izin vermeyin. Önceki konunuza nazaran yazdım bunu.
Üstüne gitmeyin, bir talepte bulunmayın bir süre.
En ufak talebinizden , niye evlenmedime gelecek kadar da fütursuz.
Bırakın ne hali varsa görsün.

Çok konuşkandır. Evde misafir varsa ev kalabaliksa çok konuşur herkesle sohbet eder .Hatta bazen çenem düştü yine diyor .Ama ikimiz baş başa olunca böyle

ya kırıcı olmak istemiyorum ama
herkesle konuşan adam benimle neden konuşmuyor diye düşününce size garip gelmiyor mu?
yani bugüne kadar bu anormal davranış biçimiyle yaşayıp bunu kabul etmişsiniz de şimdi adam size bağırınca mı her şey garip geldi?

benımkı misafirlede gittiği gezmede de , bizdeykende ,
soru sorarım en kısa cevabı verir ,
bzaen bende düşünüyorum bir sohbet açayım diyorum düşünüyorum düşünüyoum hiç birşey bulamıyorum ,

aman siktrir et gitsin diyorum intragmı acıyorum yada birilerini arıyorum konuşuyorum
Iste benim eşim de öyle olsa alınganlık yapmam zaten.Adamin huyu bu diye düşünürüm

Keşke tv izlese ne çok isterdim. Bizde oda yok .Ama her gün misafir çagirssam onlarla güler söyler. Ama malesef o kadar aptal olamam. Zaten saatin yedisinde çıkıp besinde evde oluyorum .Yemek yap ortalığı topla derken halim kalmıyor . Tek istediğim iki çift laf ona çok görülüyor

Hergün misafiri kocamla sohbet edebilelim diye ev hanımı halimle ben bile istemem. Siz birde çalışansınız. Böyle böyle eşler arasındaki iletişim kopuyor malesef. Keşke erkenden farkına varsalar. Herşey çok geç olmadan

E alışkanlık haline getirdi zaten .Kışın işi çok yoğun olmuyor .Yaz olsa sesim çıkmaz. Üzülüyorum hatta yorgun uyuşun diyorum. Ama yeter yani. Artık ben benim yüzümü görmemek için uyumaya başladığını düşünüyorum

Çok alakasız olacak belki ama şekeri olabilir mi? Onlarda öyle uyurlar ve ani yükselişleri vardır. Baştan beri böyle miydi yani mesela sizin burada dediğiniz bir şey yok ama eşiniz baya yükselmiş. Değerlerine mi baktırsa acaba kabul eder mi?

Tabi sürekli olarak telefonla oynaması ve annesiyle kardeşiyle telefonda konuşacak enerjisi olan adam için bu öneri saçma belki ama bu ani çıkış ve sürekli uyku hali aklıma şekeri getirdi nedense.

Benim eşimde öyle yani çocuk yokken film falan izlerken otururdu onda da tele bakardı bakma şu tele derdim onun harci o salonda laptop da ben içerde tv de falan erkenden de uyuyordu ama haftasonu sinemaya falan giderdik gezerdik yani bende muzdariptim sonra çocuk oldu şimdi çocukla ilgileniyoruz akşam çocuk uyunca o da hemen yatıyor yoruluyorum diyor oysa ki tüm gün işte ben sabah çocuklayım öğleden sonra işe geliyorum ama insan neyse o değişmiyor yani bu size değer vermediğinden değil alışkanlık. Bence farklı ortamlar yaratın her akşam bir film izleyin mısır patlatın günlük olaylardan bahsedin mesela evde oynanan oyunlardan alın beraber oynayın jenga falan gibi mesela arkadaşlarınızı da çağırın sosyalleşin

Çok alakasız olacak belki ama şekeri olabilir mi? Onlarda öyle uyurlar ve ani yükselişleri vardır. Baştan beri böyle miydi yani mesela sizin burada dediğiniz bir şey yok ama eşiniz baya yükselmiş. Değerlerine mi baktırsa acaba kabul eder mi?

Tabi sürekli olarak telefonla oynaması ve annesiyle kardeşiyle telefonda konuşacak enerjisi olan adam için bu öneri saçma belki ama bu ani çıkış ve sürekli uyku hali aklıma şekeri getirdi nedense.
Şekeri yok olsa çıkardı heralde .Sinir var ama .Iyiyken çok iyi işine gelmeyince ufak bi sıkıntı olunca şeytanlaşıyor

Benim eşimde öyle yani çocuk yokken film falan izlerken otururdu onda da tele bakardı bakma şu tele derdim onun harci o salonda laptop da ben içerde tv de falan erkenden de uyuyordu ama haftasonu sinemaya falan giderdik gezerdik yani bende muzdariptim sonra çocuk oldu şimdi çocukla ilgileniyoruz akşam çocuk uyunca o da hemen yatıyor yoruluyorum diyor oysa ki tüm gün işte ben sabah çocuklayım öğleden sonra işe geliyorum ama insan neyse o değişmiyor yani bu size değer vermediğinden değil alışkanlık. Bence farklı ortamlar yaratın her akşam bir film izleyin mısır patlatın günlük olaylardan bahsedin mesela evde oynanan oyunlardan alın beraber oynayın jenga falan gibi mesela arkadaşlarınızı da çağırın sosyalleşin
Ne zoruma gidiyor biliyor musunuz annesi ablasıyla bir araya gelince bülbül mübarek .O yüzden yorgunluktan değilde bana kasıtlı yaptığını düşünüyorum

bence bu adamın başka derdi var sizinle.
Geçimsizin teki zaten. Diğer konularımı okuyanlar bilir .Ben ona olan sevgimi bitiremiyorum en zayıf noktam bu .Kendisi diyor zaten seninle değil başkasıyla evli olsam katıl olurdum ben

Siz bu adamla neden evlendiniz, onun sizinle neden evlendiğinden öte, önemli soru bu.
Telefon dışında hiçbir icraatı olmayan boş beleş bir adamın sizi kötü hissettirmesine de izin vermeyin. Önceki konunuza nazaran yazdım bunu.
Üstüne gitmeyin, bir talepte bulunmayın bir süre.
En ufak talebinizden , niye evlenmedime gelecek kadar da fütursuz.
Bırakın ne hali varsa görsün.
Önceki konumu biliyorsanız az çok fikir sahibisinizdir orda anlatmıştım çünkü. Elimden geleni yaptım evliliğim için . Ama artık yoruldum tükendim. Uğraşmıyorum zaten ben kendisiyle .Geçimsiz gitmek isteyen adamı zorla yanımda tutamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X