- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.343
- 133
Var derdi .Memlekete tayin istiyor bulunduğumuz şehirden çıkmak istiyor .En büyük isteği bu .senin adam hasta ruhlu sana söyleyemediği bir derdimi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var derdi .Memlekete tayin istiyor bulunduğumuz şehirden çıkmak istiyor .En büyük isteği bu .senin adam hasta ruhlu sana söyleyemediği bir derdimi var
Var derdi .Memlekete tayin istiyor bulunduğumuz şehirden çıkmak istiyor .En büyük isteği bu .
Hiçbir ilişkide sevgi, saygı, anlayış, uyum, orta yol bulma, otokontrol tek taraflı olmaz olmamalı, aksi hali insanın kendisine olan saygısını da öldürür. İnsanın kendine saygı duyan nesil yetiştirmesine de engel olur. Üzgünüm ama sizinki normal olan değil, bilemiyorum yetiştirilme tarzınızdan dolayı mı ya da tamamen sizin karakteriniz kaldırdığı için mi size normal geliyor ama ben lafları küfürleri yeyip de sizin davrandığınız gibi davranamazdım. Siz resmen şamar oğlanı olmaya alışmışssınız, bunu kabullenmişsiniz, rahatsız değilsiniz bu durumdan bu yüzden ilişkiniz böyle gider ama başkalarına bari yanlış yönlendirmelerde bulunmayın. Hele hele kızınız varsa lütfen ona kendi görüşlerinizi empoze etmeyin. O kendine değer veren ve değer görmediği yerde bulunmayan, sırf karşı taraf sinirlenmiş diye çok haklı bir sebepmiş gibi aşağılandığı, hakarete uğradığı, küfür işittiği yerde kalmaması gerektiğini, gururlu, güçlü, özgüvenli olması gerektiğini öğretin. Hiç kimsenin hiçbir sebeple benliğini ayaklarında çiğneyemeyeceğini anlatın. Emin olun bazı şeylerin iki doğrusu yok ve doğru olan da bu.Bu benim fikrim ,yazdıklarınız sizin , eşim tarafından sinirli anında söylenilen şeyleri çokta tınlamam ben,,,işten bunalır gergin olur bende ondan muhabbet bekledim diyelim, sonra pişman olacağını biliyorum eşimin benim yaklaşımım bu ....huzur olsun sabretmektir asıl zor olan ben kolayı değil zor olanı seviyorum.. yuvam için değer bence...isteyen eder istemeyen etmez,,,
Sanırım ben erkek tarafı olacağım...onlar bizim eşlerimiz kızlar ..tak sohpet başlasın tak bitsin diye bir kaide yok...Ben göz temasını çok seviyorum mesela...huzur samimiyet veriyor bana...lütfen anlayışlı olalım sohbet etmeyin madem,elinizi verin, tutsun yeter... zamanla insanın ruh hali değişiyor ,işin sonu kavga olcak biliyorsanız,diretmeyin inanın daha kötü..
Hanfendi kendinize gelin haddinizi bilin.ne yapmaya çalışıyorsunuz şizofrenmisiniz..Ne küfürlü bir konuşma geçti yazılarımda ,,nede kızım...siz beni incelemişsiniz,,ben sizi muhatap almıyorum ...yetiştirilme tarzı diyorsunuz aman allahım...ne kadar saygısızsınız,kızımı nasıl yetiştireceğimi ben biliyorum en son soracağım kişi sizn gibi birilerini alıntı yapıp egosunu tatmin etmek isteyen seviyesiz kişilerdir...özel hayatım sizi ilgilendirmez,,,sizin hayatınızı düşünmek bile istemiyorum...muhtemelen tedavi olmanız gerek ...aciliyetiniz var..Hiçbir ilişkide sevgi, saygı, anlayış, uyum, orta yol bulma, otokontrol tek taraflı olmaz olmamalı, aksi hali insanın kendisine olan saygısını da öldürür. İnsanın kendine saygı duyan nesil yetiştirmesine de engel olur. Üzgünüm ama sizinki normal olan değil, bilemiyorum yetiştirilme tarzınızdan dolayı mı ya da tamamen sizin karakteriniz kaldırdığı için mi size normal geliyor ama ben lafları küfürleri yeyip de sizin davrandığınız gibi davranamazdım. Siz resmen şamar oğlanı olmaya alışmışssınız, bunu kabullenmişsiniz, rahatsız değilsiniz bu durumdan bu yüzden ilişkiniz böyle gider ama başkalarına bari yanlış yönlendirmelerde bulunmayın. Hele hele kızınız varsa lütfen ona kendi görüşlerinizi empoze etmeyin. O kendine değer veren ve değer görmediği yerde bulunmayan, sırf karşı taraf sinirlenmiş diye çok haklı bir sebepmiş gibi aşağılandığı, hakarete uğradığı, küfür işittiği yerde kalmaması gerektiğini, gururlu, güçlü, özgüvenli olması gerektiğini öğretin. Hiç kimsenin hiçbir sebeple benliğini ayaklarında çiğneyemeyeceğini anlatın. Emin olun bazı şeylerin iki doğrusu yok ve doğru olan da bu.
Aslında bende aynı şeyi yazmaya çalıştım yanlış anlaşıldım heralde...romantik olmayı severim ama dediğiniz gibi gerçekten karşımızdaki kişininde ruh hali çok önemli ...herkesin bir evlilik anlayışı var gerçekten..o neymiş ya, gözune bakayım elini tutayım huzur versin. çok saçma geliyor bana evde elele tutuşarak mı gezicez. gözgöze falan.
böyle romantiklikleri de ben sevmiyorum.
bizde durum tam tersi az konuşan taraf benim. o da suskundur genelde ama ben çok az konuşurum. ne gerek var sohbet edicem diye adamı darlamaya. konuşsam ne anlatıcam parçacık fiziği mi. açarız film izleriz otururuz. ben konuşmayı sevmiyorum. kardeşim beni darlar konuşmuyorsun, anlatmıyorsun, sohbet etmiyoruz diye. kendimi konuşmak zorunda hissederim. bazı insanları sohbetiniz açmıyor olabilir darlıyor olabilir, suskun olabilirler. darlamayın.
Bunalımı bitmiyor ki ailesinden dolayı memleket aşkı var iş bahane .Annem ablam için gitmek istiyorum diyoro zaman pskolojik bunalımda işle alakalı
Konuyu okudunuz mu hanım efendi adam oturup film izlese problem yok zaten. Saatin dokuz buçuğunda gidip yatıyoro neymiş ya, gözune bakayım elini tutayım huzur versin. çok saçma geliyor bana evde elele tutuşarak mı gezicez. gözgöze falan.
böyle romantiklikleri de ben sevmiyorum.
bizde durum tam tersi az konuşan taraf benim. o da suskundur genelde ama ben çok az konuşurum. ne gerek var sohbet edicem diye adamı darlamaya. konuşsam ne anlatıcam parçacık fiziği mi. açarız film izleriz otururuz. ben konuşmayı sevmiyorum. kardeşim beni darlar konuşmuyorsun, anlatmıyorsun, sohbet etmiyoruz diye. kendimi konuşmak zorunda hissederim. bazı insanları sohbetiniz açmıyor olabilir darlıyor olabilir, suskun olabilirler. darlamayın.
Şuan malesef konunuz amacınızın dışına çıkmış gibi olumsuz yorumlara üzülmeyin lütfen...eğer eşinizi seviyorsanız iletişim kurmaya devam edin ...umarım geçer bu günler..Konuyu okudunuz mu hanım efendi adam oturup film izlese problem yok zaten. Saatin dokuz buçuğunda gidip yatıyor
Konuyu okudunuz mu hanım efendi adam oturup film izlese problem yok zaten. Saatin dokuz buçuğunda gidip yatıyor
Bekar gibi takılacaksak ne diye evlendik .Ev arkadaşı değiliz biz .Neyse herkesin kafa yapısı farklıuyusun ne olmuş, kendi hobiniz yok mu? ben kendi başıma vakit geçirmeyi herşeyden çok seviyorum. hem ben ağzımla benimle otur benimle konuş dersem ne kıymeti olru ki esir almış gibi. böyle böyle kaçıyor adamlar, benle ilgilen diye diye.
Bekar gibi takılacaksak ne diye evlendik .Ev arkadaşı değiliz biz .Neyse herkesin kafa yapısı farklı
İnsan işten dönüp de eşiyle iki çift laf edemeyecekse bi film dizi izleyemeyecekse niye evliliğin sorumluluklarını çeksin ki. Bin çeşit işin eğlencen olur gene de eşinle paylaşım istersin. Sizinki de laf yani, hobiniz yok muymuş. Bi de adamlar böyle kaçıyor diye ibret veriyorsunuz; böyle ot gibi yaşayan öküz bi eş keşke kaçsa da konu sahibini kendisinden kurtarsauyusun ne olmuş, kendi hobiniz yok mu? ben kendi başıma vakit geçirmeyi herşeyden çok seviyorum. hem ben ağzımla benimle otur benimle konuş dersem ne kıymeti olru ki esir almış gibi. böyle böyle kaçıyor adamlar, benle ilgilen diye diye.
Cnm benimki sadece benle konuşmuyor baş başayken . Eve biru gelsin bülbüle döner. Saçmalama boyutuna geçiyor hatta konuşmaktan .Ya zaten ben en başta hata yaptım hayata bakış açım kafa yapım her şey farklı bu adamlaEn nefret ettiğim erkek tipi çok konuşan, ne güzel adam kafanı ütülemiyor sen konuş o onaylason, veya dinlesin en güzeli bu çok konuşan erkeğin çok yalanı oluyor,
Erkek dediğin az ve öz konuşur ne öyle kadın gibi dırdır eden erkek inan çekilmez ağırbaşlılık iyidir, öp başıns koy, bizim bir eşimin akrabası var öyle senin istediğin erkek tipi çok ama boş konuşan adamı gördüğüm an miğdem bulanıyor, inan çok konuşan erkek, başağrısı yapıyor, acaip itici konuştuğu herşey yalan dolan, 2 saat oturmaya gelse bize işkence gibi geliyor, eşimde birşey diyemiyor kuzkardeşinin eşi, allah başa vermesin böyle boş konuşan koca
Evet yaa erkeklerin çoğu öyle sanırım. Bazen insan konuşmak dertleşmek istiyor karşı taraf donuk.bende çok kavgalar ettim bu sebeb ten. Ama çözdüm ki.dikkate almayınca üstüne düşmeyince kendiliğinden sohbet oluyo.kovayla iyi olacaksan onu dikkate almicaksan yokmuş gibi davranacaksın sanırım. Çok üstüne titrediğim zamanlar oldu.ama geriye baktığımda en yaranamadıgim zamanlarmis be ben en çok ozaman lar üzülmüum.Benim kocada böyle , bazen kavga ediyorum bazen önemsemiyorum öyle öyle geçiyor .
Benimkiyle arada kavga edip kendine getirmem gerekiyor , yoksa anlayıp düzelecek kapasitede biri değilmiş malesef .Evet yaa erkeklerin çoğu öyle sanırım. Bazen insan konuşmak dertleşmek istiyor karşı taraf donuk.bende çok kavgalar ettim bu sebeb ten. Ama çözdüm ki.dikkate almayınca üstüne düşmeyince kendiliğinden sohbet oluyo.kovayla iyi olacaksan onu dikkate almicaksan yokmuş gibi davranacaksın sanırım. Çok üstüne titrediğim zamanlar oldu.ama geriye baktığımda en yaranamadıgim zamanlarmis be ben en çok ozaman lar üzülmüum.
Gidecekmiş zaten tayin yolu açılmış . Başvurcm diyor .Gidemesin insaAllah.Ben hamileyim bir de kafa buluyor benimle . Işini bırak gel diye .Ya ya tabi dedim ne de güvenilecek adamsin yaOna isterse tekrar ailesinin yanına dönebileceğini söyleyin. Kimseyi zorla mutsuz olduğu yerde tutamazsiniz. Sonunda siz de mutsuz olursunuz. Ben böyle bir eşle iletişim kuramamaktansa ayrı yaşarım daha iyi.
Aaahh ahh baştan ne sinir krizlerine girdim.14 sene oldu yeni alıştım. Benimkinin yapısı dönük. Ben cıvıl civilde önceden çok sıkıntılar yaşadık iletisimsizliktenBenimkiyle arada kavga edip kendine getirmem gerekiyor , yoksa anlayıp düzelecek kapasitede biri değilmiş malesef .
Evlendikten sonra çok fazla değişti nişanlıyken nasılsa evlendikten sonra tam tersi oldu balayından yeni geldiğimiz zamanlarda evde 3 gün zorunlu konular hariç konusmadıgımızı bılıyorum hiçbir sebep yokken , ömür törpüsü resmen