Bir dokunup bin âh işitmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende genelde evde donuk oluyorum. Zaten işim gereği dir dir dir konuşuyorum. Büyük bir büro icinde toplam 15 kişi oturuyoruz... ne telefon çalması bitiyor ne milletin dir dir konuşması. Son aylardır artik stresden uyuku bozukluğu başladı- ağrı kesici icmeden güne dayanmak imkansiz. Eve gelince karnımı doyurup sizip uyumak istiyorum.
Eşim ağzını açtığı zaman içimde sinirden volkanlar patlıyor- adami sevmediğimden değil...beynim zonkladigindan

Hanfendi kendinize gelin haddinizi bilin.ne yapmaya çalışıyorsunuz şizofrenmisiniz..Ne küfürlü bir konuşma geçti yazılarımda ,,nede kızım...siz beni incelemişsiniz,,ben sizi muhatap almıyorum ...yetiştirilme tarzı diyorsunuz aman allahım...ne kadar saygısızsınız,kızımı nasıl yetiştireceğimi ben biliyorum en son soracağım kişi sizn gibi birilerini alıntı yapıp egosunu tatmin etmek isteyen seviyesiz kişilerdir...özel hayatım sizi ilgilendirmez,,,sizin hayatınızı düşünmek bile istemiyorum...muhtemelen tedavi olmanız gerek ...aciliyetiniz var..
Saygısızlık ve terbiyesizlik sınırını aşan 'şizofren, seviyesiz' kelimeleriyle ve üslupla ben değilim bizzat sizsiniz. Gidin kendine saygısı olan on kadına sorun hangimizi onaylayacak? Ama sizin gibi değil dediğim gibi kendisine saygısı olan diyorum! :KK66: Hee bir de bu çirkefliğinizi eşinize de yansıtsaydınız belki sizi bu kadar it gibi azarlayamazdı da huzurlu olurdunuz, ama siz aksine evde görmediği sevginin saygının acısını dışarıdan çıkaran insanlardan olduğunuz için sizin gibilere ancak acıyor ve üzülüyorum, ne diyeyim sizde böyle mutlu olun bye.

Saygısızlık ve terbiyesizlik sınırını aşan 'şizofren, seviyesiz' kelimeleriyle ve üslupla ben değilim bizzat sizsiniz. Gidin kendine saygısı olan on kadına sorun hangimizi onaylayacak? Ama sizin gibi değil dediğim gibi kendisine saygısı olan diyorum! :KK66: Hee bir de bu çirkefliğinizi eşinize de yansıtsaydınız belki sizi bu kadar it gibi azarlayamazdı da huzurlu olurdunuz, ama siz aksine evde görmediği sevginin saygının acısını dışarıdan çıkaran insanlardan olduğunuz için sizin gibilere ancak acıyor ve üzülüyorum, ne diyeyim sizde böyle mutlu olun bye.
Benim muhatabım olamazsınız...size cvp vermeye tenezzül etmeyeceğim..çünkü hasta bir ruha sahipsiniz...yazık..

Son düzenleme:
Cnm benimki sadece benle konuşmuyor baş başayken . Eve biru gelsin bülbüle döner. Saçmalama boyutuna geçiyor hatta konuşmaktan .Ya zaten ben en başta hata yaptım hayata bakış açım kafa yapım her şey farklı bu adamla
Konuşmamakla alakalı değilmiş demek birbirinize uyumlu değilmişsiniz, bu daha büyük bir dert, hiç ne duydum nede işittim
Kafasına uygun bir eşle evleneni,
Olması zor, çünkü kadınlar erkek çocuğunu doğru düzgün yetiştiremiyorum, bir birey yetiştirmek, hem bilgi, hem vicdan yolundan geçmesi gerekiyor, kadınlarımız donanımlı değil, cehalet büyük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X