Bir dokunup bin âh işitmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım ben erkek tarafı olacağım...onlar bizim eşlerimiz kızlar ..tak sohpet başlasın tak bitsin diye bir kaide yok...Ben göz temasını çok seviyorum mesela...huzur samimiyet veriyor bana...lütfen anlayışlı olalım sohbet etmeyin madem,elinizi verin, tutsun yeter... zamanla insanın ruh hali değişiyor ,işin sonu kavga olcak biliyorsanız,diretmeyin inanın daha kötü..

Fark ettiğim şu biraz kalabalık olunca konuşuyor,neşeleniyor .Ama buna yapabilecek bişeyim yok . Çalışan insanım ben beste evime geliyorum .Her gün misafir ağırlayamam

Ama bu normal değil mi? Yani ortamda dört kişi varken mesela ve bu dört kişi daha az sıklıkta görüşüyorsa konuşacak konu çok olur. İki kişiyken ve çoğumuzun tek düze hayatı varken konuşacak bir şey olmayabilir zaman zaman. Ne bileyim ben gün içinde çok atraksiyonlu bir şey yaşamıyorsam anlatmam eşime. Akşam eve gelince sorarız birbirimize ne yaptın bugün diye, git gel iş güç aynı yaa falan diye cevaplanır genelde. Ama ikimiz de politika ve gündem takip ederiz mesela, gündem yoğunsa onun hakkında konuşuruz. Ya da eşim müzikle ilgilenir benim hiç alakam olmamasına rağmen öğrenmeye, anlamaya çalışırım ki sohbet edebilelim, çaldıkları hakkında yorum yaparım falan. Ki biz evde bir arda bile çok az zaman geçiririz. Çünkü tv izlemiyoruz. Yemek yer biraz takılır sonra ayrı odalara geçeriz o müzik yapar, ben kendi hobilerimle ilgilenirim, ders çalışırım, kitap okurum. Bir iki saat sonra tekrar buluşuruz biraz daha zaman geçiririz genelde koltukta sızan taraf eşim olur. Çok konuşkan bir insan olmadığım için bana anormal gelmiyor herhalde bu durumlar.

Ben de o yüzden sabah tebessümle bir karşılık verdim. Ama açtı ağzını yok başka birini bulsaydın ,yok Bende kredin bitti bağırıp çağırıp konuşmanın anlamı ne .Ben artık huzursuzluk çıkarmak için bahane aradığını düşünüyorum

Gitsin değerlerine baktırsın, 9 buçukta çocuk yok bir şey yok yatağa giriyor madem,
bu hep olan bir şeyse ciddi sıkıntı olabilir.
Hepimiz yoruluyoruz valla.
İnsan evde eşiyle iki konuşup vakit geçirmeyecekse kirli donları makineye atarken
bunun için mi evlendim diye düşünüyor.
Ben size hak verdim.
Dr a gidin, baktırın.
Yaşam kalitesi için her şeyden evvel.

Bence sizde iletişim kopuluğu var.
Mesela biz aaa hadi muhabbet edelim diye olaya girmiyoruz, herşey kendiliğinden gelişiyor. Mesela 5 dk sonra uyuyacağız, muhabbete başlıyoruz laf lafı açıyor konuşuyoruz gülüşüyoruz aradan 2 saat geçmiş. Yani andevu vererek yapılmaz o işler, acaba sizin muhabbetinizden hoşlanmıyor mu?

Ortak alan yaratmaya çalıştınız mı peki? Oyun oynamak, bir diziye başlamak, ya da bir yazarın kitaplarını okuyup onları tartışmak gibi.
çünkü gerçekten haydi sohbet edelim olmuyor tıkanıyor.
kelime oyunu sever diyorsanız alabilirsiniz tavla öyle. Hani bir yerden başlayabilir gibi sanki. Siz haklısınız ama erkekler uykuda bizim gibi değiller bence. Benim eşimde uykusu varsa ev yıkılsa gider uyur mesela ama tabi her akşam aynı senaryo insanın canını sıkar.

Erkekler işten gelince yemeğini yesin, çayını içsin, kimse dokunmasın televizyonunu izlesin sonra gitsin yatsın. Evin içindeki de hizmetçi zaten. Sessiz sakin tüm işlerini görsün. Gölge etmesin.
Çoğu evde sistem bu ne yazık ki. Ben çok konuşkan bir insanım eşim pek öyle değil. Çoğunlukla ben didiklerim konu açarım,soru sorarım, gıybet yaparım kocama ki konuşabilelim. Hiç olmadı okuduğu kitaplardan bişey bulur konuşmasını sağlarım. Yoksa hadi konuşalım işi yaş karşındaki hemcinsin değil unutma.

Çiftler elbette sohbet etmeli ama bu hadi sohbet edelim diye başlamaz ki. Şş yabeerr deyip yastık fırlatmak bile daha etkili bi girişim bence

Benim eşimde arada kızar bağırır vs...aynı sözleri önceden bende duymuştum...siz ona diyin ki ben seni buldum..Benim kredim uzun vadelidir sen hemen öyle kolay kolay bitiremezsin ayrıca senin anlamadığın şeyler var şekerim..yoook öyle hemen caydırmak benden kolay kolay kurtulamazsın burdan yakalayın erkekleri anlamıyorlar cidden saf suf konuşuyorlar...Sanki bi şey biliyorlarmış gibi...tınlama sesin yüksek çıkması seni yıldırmaz dimi neler gördük biz heytt bee..

O benden hoşlanmıyor bence

Dizi film hiç farketmez hiçbirini sevmiyor .Sinemaya bile götüremedim bir kere olsun . En büyük hobisi telefonla oynamak ve ailesiyle telefonda konuşmak.

Ben şunu anlamadım kızlar .Tamam lanet olsun gitsin uyusun erkenden. Ne diye bu kadar tepki verdi. Bir söz söyledim konu nerden evlendime kadar geldi . Üstelik karşısında cevap vermeyen,tahrik etmeyen sakın bir insan var

İşten gelince insan yorgun argın oluyor zaten.
Bende hafta içi pek sohbet ettiğimi bilmem.
Tabi sizin eşiniz kaba davranmış o ayrı ama
Tavrınızı koysanız da çok abartmayın.

Valla bana da hadi sohbet edelim diye darlasa biri bende kızardım, bende sevmem tv izlemeyi, sohbet senin söyleyeceğin birşey vardır onun vardır havadan sudan konuşulur, hele eşle hadi sohbet edelim demek dahada saçma zaten yol arkadaşın illa ki konuşuyorsunuzdur onu sohbete çevirebilirsin, bence siz birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz uyumunuz tutmamış.

Pardon ama sebep? Ben eşimle güzel, dinamik bir iletişim ve sevgi dolu bir ilişki yaşamak için emek harcayacağım ama o her türlü çağrıma cevapsız kalacak. Sonrasında bu duruma kırıldığımı belirttiğim için bir de olay çıkaracak, bağıracak, "bende bittin, gidip öyle bulsaydın" diye saçma sapan konuşacak ve bundan sonra da hiçbir adım atmayacağının garantisini vermiş olacak. Ben de "yaa bırakmam seni, benden kurtulamazsın erim yiğidim" diyeceğim! Sebep? Başımda illa bir şam kocası bulunsun diye mi. Mutsuz da olsam, sevgisiz ilgisiz de olsam, değersiz de hissetsem, tek taraflı ite kaka da olsa zorla bir evlilik içinde kalabilmek için mi?
Cıkss, Değmez!

Son düzenleme:
Adam telefon bağımlısı hadi dizi sevmiyor anlıyorum . Bi filme başlayalım diyorum ona da yok .E annesi ablasıyla telde hep o konuşuyor sohbet konusu açıyor . Demek adamın derdi benimle

Adam telefon bağımlısı hadi dizi sevmiyor anlıyorum . Bi filme başlayalım diyorum ona da yok .E annesi ablasıyla telde hep o konuşuyor sohbet konusu açıyor . Demek adamın derdi benimle
Öyle gözüküyor, aranızda iletişim kurma sorunu varken bir filme başlayıp ne yapacaksınız belkide oda böyle düsünüyordur, susup film izleyeceksiniz, en çok sarılırsınız, telefonda ne yapıyor senin yüzüne bakmamak için senle muhatap olmamak için herşeyi yapıyor gibi gözüküyor umarım altından başkası çıkmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…