Fark ettiğim şu biraz kalabalık olunca konuşuyor,neşeleniyor .Ama buna yapabilecek bişeyim yok . Çalışan insanım ben beste evime geliyorum .Her gün misafir ağırlayamam
Ben de o yüzden sabah tebessümle bir karşılık verdim. Ama açtı ağzını yok başka birini bulsaydın ,yok Bende kredin bitti bağırıp çağırıp konuşmanın anlamı ne .Ben artık huzursuzluk çıkarmak için bahane aradığını düşünüyorumSanırım ben erkek tarafı olacağım...onlar bizim eşlerimiz kızlar ..tak sohpet başlasın tak bitsin diye bir kaide yok...Ben göz temasını çok seviyorum mesela...huzur samimiyet veriyor bana...lütfen anlayışlı olalım sohbet etmeyin madem,elinizi verin, tutsun yeter... zamanla insanın ruh hali değişiyor ,işin sonu kavga olcak biliyorsanız,diretmeyin inanın daha kötü..
Benim eşimde arada kızar bağırır vs...aynı sözleri önceden bende duymuştum...siz ona diyin ki ben seni buldum..Benim kredim uzun vadelidir sen hemen öyle kolay kolay bitiremezsin ayrıca senin anlamadığın şeyler var şekerim..yoook öyle hemen caydırmak benden kolay kolay kurtulamazsınBen de o yüzden sabah tebessümle bir karşılık verdim. Ama açtı ağzını yok başka birini bulsaydın ,yok Bende kredin bitti bağırıp çağırıp konuşmanın anlamı ne .Ben artık huzursuzluk çıkarmak için bahane aradığını düşünüyorum
O benden hoşlanmıyor benceBence sizde iletişim kopuluğu var.
Mesela biz aaa hadi muhabbet edelim diye olaya girmiyoruz, herşey kendiliğinden gelişiyor. Mesela 5 dk sonra uyuyacağız, muhabbete başlıyoruz laf lafı açıyor konuşuyoruz gülüşüyoruz aradan 2 saat geçmiş. Yani andevu vererek yapılmaz o işler, acaba sizin muhabbetinizden hoşlanmıyor mu?
O zaman neden evlenmiş beyefendi?O benden hoşlanmıyor bence
Dizi film hiç farketmez hiçbirini sevmiyor .Sinemaya bile götüremedim bir kere olsun . En büyük hobisi telefonla oynamak ve ailesiyle telefonda konuşmak.Ortak alan yaratmaya çalıştınız mı peki? Oyun oynamak, bir diziye başlamak, ya da bir yazarın kitaplarını okuyup onları tartışmak gibi.
çünkü gerçekten haydi sohbet edelim olmuyor tıkanıyor.
kelime oyunu sever diyorsanız alabilirsiniz tavla öyle. Hani bir yerden başlayabilir gibi sanki. Siz haklısınız ama erkekler uykuda bizim gibi değiller bence. Benim eşimde uykusu varsa ev yıkılsa gider uyur mesela ama tabi her akşam aynı senaryo insanın canını sıkar.
Bilmiyorum ki bir bilsem cevabınıO zaman neden evlenmiş beyefendi?
Dizi film hiç farketmez hiçbirini sevmiyor .Sinemaya bile götüremedim bir kere olsun . En büyük hobisi telefonla oynamak ve ailesiyle telefonda konuşmak.
Pardon ama sebep? Ben eşimle güzel, dinamik bir iletişim ve sevgi dolu bir ilişki yaşamak için emek harcayacağım ama o her türlü çağrıma cevapsız kalacak. Sonrasında bu duruma kırıldığımı belirttiğim için bir de olay çıkaracak, bağıracak, "bende bittin, gidip öyle bulsaydın" diye saçma sapan konuşacak ve bundan sonra da hiçbir adım atmayacağının garantisini vermiş olacak. Ben de "yaa bırakmam seni, benden kurtulamazsın erim yiğidim" diyeceğim! Sebep? Başımda illa bir şam kocası bulunsun diye mi. Mutsuz da olsam, sevgisiz ilgisiz de olsam, değersiz de hissetsem, tek taraflı ite kaka da olsa zorla bir evlilik içinde kalabilmek için mi?Benim eşimde arada kızar bağırır vs...aynı sözleri önceden bende duymuştum...siz ona diyin ki ben seni buldum..Benim kredim uzun vadelidir sen hemen öyle kolay kolay bitiremezsin ayrıca senin anlamadığın şeyler var şekerim..yoook öyle hemen caydırmak benden kolay kolay kurtulamazsınburdan yakalayın erkekleri anlamıyorlar cidden saf suf konuşuyorlar...Sanki bi şey biliyorlarmış gibi...tınlama sesin yüksek çıkması seni yıldırmaz dimi neler gördük biz heytt bee..
Adam telefon bağımlısı hadi dizi sevmiyor anlıyorum . Bi filme başlayalım diyorum ona da yok .E annesi ablasıyla telde hep o konuşuyor sohbet konusu açıyor . Demek adamın derdi benimleValla bana da hadi sohbet edelim diye darlasa biri bende kızardım, bende sevmem tv izlemeyi, sohbet senin söyleyeceğin birşey vardır onun vardır havadan sudan konuşulur, hele eşle hadi sohbet edelim demek dahada saçma zaten yol arkadaşın illa ki konuşuyorsunuzdur onu sohbete çevirebilirsin, bence siz birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz uyumunuz tutmamış.
Öyle gözüküyor, aranızda iletişim kurma sorunu varken bir filme başlayıp ne yapacaksınız belkide oda böyle düsünüyordur, susup film izleyeceksiniz, en çok sarılırsınız, telefonda ne yapıyor senin yüzüne bakmamak için senle muhatap olmamak için herşeyi yapıyor gibi gözüküyor umarım altından başkası çıkmazAdam telefon bağımlısı hadi dizi sevmiyor anlıyorum . Bi filme başlayalım diyorum ona da yok .E annesi ablasıyla telde hep o konuşuyor sohbet konusu açıyor . Demek adamın derdi benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?