selam arkadaşlar
öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki lütfen dualarınıza dikkat edin arkadaşlar
bundan 2 yıl önce bir dua ettim Allaha aslında işin buralara varacağını bu düşüncelere gireceğimi bilmeden yaptığım bebeğe hasretliğimden ağladığım bir anda ağzımdan çıkan cümle ''Allahım eğer ben hiçbir zaman anne olamayacaksam, eğer ben anne olacak kullarından eğilsem bu duyguyu bana birkerede olsa yaşat''
2 yıldır evliydim ve bir problem yoktu ve maddi olarakta tüp bebek yapmaya şanşım yoktu bunu dediğimde. bu duanın üzerinden 1-2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim sadece bir hafta yaşadım ve dış gebelik sonucu bebek ve tüpümün biri alındı.
şimdi sürekli yaptığım bu duaya gidiyor aklım ve ümitsizliğe kapılıyorum.aralıkta bir aşılama nisan ayında da bir tüp bebek denemem oldu ve sonuç negatif.2 tane dondurulmuş emriyom var ve aklım bu söylediğim cümleye gittiğinden duam kabulmu oldu yoksa olacağı vardı tesadüfmü etti.anne olamayacakmıyım bu duadan bunumu çıkarmalıyım yoksa denemelimiyim bu düşüncelerle ümitsiz tedaviye başlıyorum.
sürekli dua ediyorum beni affetmesi için Allaha ve yardım etmesini istiyorum ama kafamdanda atamıyorum.hiç biliğiniz biri yada birileri varmı bu duruma düşmüş yada benzer hikayesi olan sizde birşey söyleyin
haklisin canim keske uzuntuyle agzimizdan bu tarz seyler cikmasa ama insan bilemiyorki iste o duanin tutacagini...dualarin gunun belli saatlerinde tutma sansi varmis o zamana denk gelmis demekki seninkide....ayni hatayi bende yaptim...cok istedigim halde bebegim 3 sene olmayinca ve etrafimdakilerin hani hala yokmu bisey demelerinden biktigim icin dedimki " Allahim ne olur bari bir kere hamile kalayim dusse bile hamile kalayim en azindan dustu derim "dedim... ve o ay hamile kaldim asilamayla sonra bebek gelicemedigi icin doktorumun verdigi dusuk hapiyla 2.5 aylik hamileyken aglaya aglaya dusuk hapi alarak dusuk yaptim...ama sonra cok pisman oldum cok yalvardim Allahima Rabbim affet aciyla boyle dua ettim dedim meger yasadigim aci daha buyukmus bu aciz kulunuda guldur diye dua ettim aglayarak...ve sukurler olsun 1 sene sonra tup bebekle yeniden hamile kaldim ve dogdu bebegim ....simdi 1.5 yasinda masallah...Rabbim affedicidir canim sen yine dua et o kullarindan hicbir seyi esirgemez yeterki istemeyi bilelim....
sevgili mehay peki birşey sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim. o acıyla böyle bir dua yaptık ve bu olayı yaşadıktan sonra ( ki seninki daha masum bir dua ben direkt anne olamayacaksam cümlesini kullandığımdan takılıyorum zaten) allaha dua edip pişmanlığını anlatıp dua ettikten sonra takılmadınmı ümitsizliğe kapılmadınmı yani nasıl silip atabildin düşünceni umuda yelken açarken.
bu arada allah evladını sana bağışlasın tüm dualarını kabul etsin arkadaşım
rabbim bağışlayıcıdır bianlık gafletle söylenen sözleri ne duadan ne bedduadan saymaz demekki yaşaman gerekiyormuş yaşamışsın ben böle bi dua etmedim ama 9 ay karnımda taşıdım doğurup kaybettim yavrumu beni ozman neden cezalandırdı yani böl düşünme rabbim büyüktür kaderinde o varmış senin için hayırlısı buymuş yaşamısın bitmiş geçmişi bırak ve önüne bak ve dua et er geç senin için hayırlı ise rabbim sen naparsan yap ne dersen de verecektir yavrunu
teşekkür ederim doğru söylüyorsun Allah büyük ona sığınıp ondan yardım diliyorum. Hayırlısını versin inşallah. sanada büyük geçmiş olsun Rabbim başka acılar yaşatmasın evladını sağlıkla al kucağına ve tüm olanları unuttursun sana canım.
selam arkadaşlar
bundan 2 yıl önce bir dua ettim Allaha aslında işin buralara varacağını bu düşüncelere gireceğimi bilmeden yaptığım bebeğe hasretliğimden ağladığım bir anda ağzımdan çıkan cümle ''Allahım eğer ben hiçbir zaman anne olamayacaksam, eğer ben anne olacak kullarından eğilsem bu duyguyu bana birkerede olsa yaşat''
2 yıldır evliydim ve bir problem yoktu ve maddi olarakta tüp bebek yapmaya şanşım yoktu bunu dediğimde. bu duanın üzerinden 1-2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim sadece bir hafta yaşadım ve dış gebelik sonucu bebek ve tüpümün biri alındı.
şimdi sürekli yaptığım bu duaya gidiyor aklım ve ümitsizliğe kapılıyorum.aralıkta bir aşılama nisan ayında da bir tüp bebek denemem oldu ve sonuç negatif.2 tane dondurulmuş emriyom var ve aklım bu söylediğim cümleye gittiğinden duam kabulmu oldu yoksa olacağı vardı tesadüfmü etti.anne olamayacakmıyım bu duadan bunumu çıkarmalıyım yoksa denemelimiyim bu düşüncelerle ümitsiz tedaviye başlıyorum.
sürekli dua ediyorum beni affetmesi için Allaha ve yardım etmesini istiyorum ama kafamdanda atamıyorum.hiç biliğiniz biri yada birileri varmı bu duruma düşmüş yada benzer hikayesi olan sizde birşey söyleyin
selam arkadaşlar
mrb canım çok geçmiş olsun aynı hatayı bende yaptım ta evlenmeden önce eşim erkek arkadaşımken dedim ben asla bebek istemiyorum diye demek büyük söylemişim 3,5 yıllık evliyim ve hala yok bundan bir yıl öncede tüp bebek yaptırdım olmadı sonrada şöyle dua ettim Allahım olsun yani bir kez BİLE HAMİLE KALABİLDİĞİMİ GÖREYİMDE İSTERSE DÜŞÜK OLSUN DEDİM Allahım çok büyük ki bana ikinci denemede pozitifi gösterdi fakat düşük yaptım çok üzüldüm hep benim yüzümden düştü diye hala çok üzgünüm düşük yapalı 10 gün oldu ama çok çok üzgünüm ama biliyorumki Allahım bu kez sağ sağlim vereçek inşallah bu kez hamile kalabildiğimi ve büyük söylememem gerektiğini gösterdi bana Rabbim şimdi dualarım ALLAHIMDA isterse sağlıklı bebek inşallah bu kez olacak inanıyorum dualarımıda ona göre yapıyorum Şuna inanıyorum Allahım bizim o duaları çaresizlikten yaptığımızı biliyor görüyor o yüzden içim rahat sana tavsiyem bol bol dinlen dua et rahatla diğer tedavin için hazırlan ben öyle yapıyorum ve Allahıma sonsuz inanıyor ve güveniyorum ÇÜnki o beni görüyor ve anlıyor BEN eşimle konuşamadıklarımı onunla konuşuyorum ve bu beni rahatlatıyor hiç üzülme tatlım hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?