haklisin canim keske uzuntuyle agzimizdan bu tarz seyler cikmasa ama insan bilemiyorki iste o duanin tutacagini...dualarin gunun belli saatlerinde tutma sansi varmis o zamana denk gelmis demekki seninkide....ayni hatayi bende yaptim...cok istedigim halde bebegim 3 sene olmayinca ve etrafimdakilerin hani hala yokmu bisey demelerinden biktigim icin dedimki " Allahim ne olur bari bir kere hamile kalayim dusse bile hamile kalayim en azindan dustu derim "dedim... ve o ay hamile kaldim asilamayla sonra bebek gelicemedigi icin doktorumun verdigi dusuk hapiyla 2.5 aylik hamileyken aglaya aglaya dusuk hapi alarak dusuk yaptim...ama sonra cok pisman oldum cok yalvardim Allahima Rabbim affet aciyla boyle dua ettim dedim meger yasadigim aci daha buyukmus bu aciz kulunuda guldur diye dua ettim aglayarak...ve sukurler olsun 1 sene sonra tup bebekle yeniden hamile kaldim ve dogdu bebegim ....simdi 1.5 yasinda masallah...Rabbim affedicidir canim sen yine dua et o kullarindan hicbir seyi esirgemez yeterki istemeyi bilelim....