Yabancılık çekmiyorsunuz en azındanEvine gidiyorum sanki benim evim
Zaten artık ben gördüm de yaptım sanıyorlar. Evine her gün misafir akraba gelir gösterişi sever biraz. Yeni aldığı şeyleri falan. Sonra aynı akraba bana gelir. Sende de mi var sen de mi aldın. Hele de bunu kayınvalidem yapınca şaşırıyorum. Çok önemli değil ama takıntı oldu bende bir şey yapmak almak istemiyorumNe yaparsa yapsın .Takılmayın.Zira kafayı yedırtır .Ama bazıları öle .Ve bır zaman sonra sen ondan gormusun gıbı davranıcak .Bak kk da bır arkadaş bole demıstı dersin
Çok doğruYabancılık çekmiyorsunuz en azından
Hım konu şimdi anlaşıldı. Eş dost ne der falan, amaaan cidden insanın çok derdi olmayınca böyle şeylere takıyor demek kiZaten artık ben gördüm de yaptım sanıyorlar. Evine her gün misafir akraba gelir gösterişi sever biraz. Yeni aldığı şeyleri falan. Sonra aynı akraba bana gelir. Sende de mi var sen de mi aldın. Hele de bunu kayınvalidem yapınca şaşırıyorum. Çok önemli değil ama takıntı oldu bende bir şey yapmak almak istemiyorum
Biraz araya mesefa koyun .Senı bır dure gormek ıstemıorum deyınZaten artık ben gördüm de yaptım sanıyorlar. Evine her gün misafir akraba gelir gösterişi sever biraz. Yeni aldığı şeyleri falan. Sonra aynı akraba bana gelir. Sende de mi var sen de mi aldın. Hele de bunu kayınvalidem yapınca şaşırıyorum. Çok önemli değil ama takıntı oldu bende bir şey yapmak almak istemiyorum
Dert değil de ne bileyim sürekli o kişiyle iç içe olunca sıkıldım paylaşmak istedimKiskanilmak guzel aslinda niye bu kadar dert ettiniz anlamadim. Size ozeniyor belliki… Benim hosuma giderdi demekki zevklerim hayat bicimim begeniliyor.
Sürekli iç içe olmayın en azından bir süreDert değil de ne bileyim sürekli o kişiyle iç içe olunca sıkıldım paylaşmak istedim
Öyle yapmaya çalışıyorum artıkSürekli iç içe olmayın en azından bir süre
Şu mesajlarınızdan çıkardığım da şu, bence eltiniz saf ama siz fesatsınız.Ben çalışıyorum evlenirken de çalışıyordum kendisi de çalışmak istiyormuş ne tesadüf benim mesleği istiyor. Hoş atanabilirse tebrik ederim.
Geçenlerde eşim orta düzey bir araba aldı kaç senedir işe otobüsle gel git rezillik çekiyorum. Uzak biraz. Kendisi de araba istiyor. Eş dost akraba gezmeye iyi olurmuş. Çocuğu 1 sokak ötedeki okula götürecekmiş.
Evet çalışma konusundaki yorum bana da saçma geldi. Aynı mesleği yapabilecek okulu okumadıysa ve bunu sırf konu sahibini taklit için istiyorsa kendi kendine komik duruma düşüyordur zatenBenim evlendiğim yıldan bir yıl önce evlenen eşimin kuzeni ile salon eşyalarımızın aynı renk ve aynı model olduğunu (sadece kumaş farkı var) anladığımda yaklaşık 2 yıllık evliydim..o yılın trendi o model ve renk olduğu için gidip almıştım demek onların da zevki o yöndeymiş..şu an hayatta bu eşyaları seçmem o ayrıYer yüzünde ev araba alan tek kişi siz olmadığınız için siz alırken başkasını taklit ettiğinizi düşünmediğim gibi sizi de taklit ettiklerini düşünmedim açıkçası..meslek olarak sizin mesleğinize atanmayı düşünen kişi sonuçta o eğitimi almıştır diye de düşünmeden edemedim..bence benzer bir çevrede yaşayan ,ortalama aynı gelirlerle hareket eden kişilerin tüketim alışkanlıkları ,marka seçimleri de o ürüne ulaşılabilirlikleri de benzer oluyor ..misal giyim markası olarak sadece coton ,lcw gibi seçeneklerin olduğu bir ilçede yaşasanız iş arkadaşınızla aynı gün aynı kıyafetle pişti olma olasılığınız çok çok yüksektir. Bu durum birbirinizden esinlendiğiniz için değil sizin ürüne ulaşabilirlikleriniz ve alım gücünüzün benzerlikleri ile ilgilidir.
Bence Konu sahibinde ciddi ego problemi var.Evet çalışma konusundaki yorum bana da saçma geldi. Aynı mesleği yapabilecek okulu okumadıysa ve bunu sırf konu sahibini taklit için istiyorsa kendi kendine komik duruma düşüyordur zaten
Şimdi aklıma geldi de ilk evlendiğim yıl eltim ortalığı yıkmıştı beni taklit ediyorsun mobilyalarımız aynı diye asla alakaları yokŞu mesajlarınızdan çıkardığım da şu, bence eltiniz saf ama siz fesatsınız. Bir siz atanırsınız kimse atanmaz, sizin arabanız var başkasında olamaz. Böyle üstten bakıyorsunuz insanlara, kendinizi ayrı bir dünyada görüyorsunuz, herkes sizin gibi olmak istiyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?