Bir elti meselesi 🙄

Ben bir bakıma sizi anlıyorum aslında .. Hayır bunca şeyi alirken sürekli yanınızda mi da aynılarını alabiliyor.. Her şeyden nasıl hemen haberi oluyorki.. Bir kaç kez denk gelirsiniz anlarım ama anlatılanlara göre sanki hep bilmiş gibi neyi nereden aldığınızı..

Bence de mesafe koyun, çok da önemli değil ama birisi benim evime gelip sen de mi aldın bundan dese ben olduğu gibi söylerim başka nerde gördünüz ki diye

Bence Konu sahibinde ciddi ego problemi var.
Yani şimdi tam olarak ne boyutta bi taklit bilmiyorum kesin bir şey diyemiyorum ama şuna da katılıyorum genel olarak eşyalar objeler üç aşağı beş yukarı aynı zaten trend diye bir şey var ve çoğumuz kapılıp gidiyoruz

Yani insanların da sıfatlarının neredeyse aynı olduğu bir çağda aynı model eşya seçti diye beni taklit ediyor demek de

Yani insanların da sıfatlarının neredeyse aynı olduğu bir çağda aynı model eşya seçti diye beni taklit ediyor demek de
Sonuçta bir yerden görüp beğendiğimiz eşya aldığımız çok oluyor herkesi taklit ediyoruz o zaman.

Haklısınız da sürekli aynı markanın aynı ürünü olması biraz fazla değil mi?

Maalesef böyle insanlar her zaman karşımıza çıkabilir. Rahatsız olmakta çok haklısınız. Denk gelerek bi kaç şey aynı alınmış olsa anlarım ama sizden hemen sonra alması veya yapması onun ezikliği. Bence siz de lafın iyisi şakayla söylenir mantığıyla gelene gidene benim aldığımı almasa onun evi tamam olmaz zaten bundan sonra kendime alırken ona da alacağım vs tarzında şeyler söyleyin. Elin ağzı torba değil büzemezsiniz en azından bi süre sonra insanlar onun taklitçiliğini farkedecektir. Ayrıca bu konuya küçümsemek amacıyla başka derdin olmayacak kadar işsizsin imasında bulunmayan çalışan bi arkadaş var. Çok merak ettim kendi çok mu yoğunmuş çok mu önemli dertleri varmış bu saatte kkda insanların dertlerin okuyup üşenmeden yorumluyor bide imalarda bulunma zahmetine giriyor. Çok güldüm gece gece

Yerinizde olsam elime çekirdeğimi alır oturur beni kıskanmasını izler dalga geçerdim. İnsanlar birbirinde gördüğü 1-2 eşyayı sever alır. Huyu hoşuna gider. O da edinir de heeeer şeyi başkasına göre yaşamak ahmaklık bence. Komik sadece. Dert edeceğiniz hiç bsey yok

Hani o ilde olmayan bir markadan özel tasarım eşya yaptırsam ve elim de gidip aynısını görsem yok artık derim ama mobilyacılar sitesinde hemen hemen aynı model mobilya çalışan mağazalar arasından aynı model mobilya aldığını görmek öyle kolay ki

Size karşı saygısı, sevgisi nasıl?
Fesat mıdır, arkanızdan konuşur yüzünüze güler mi?
Politik takılan samimiyetsiz biri mıdır?
Öyleyse şikayetlenin elbette.

Ama bu nedir, dert mi sahiden?
Eşya, mal, bardak aynı olsun ne olur?
Zevkinize, tercihinize kiymet vermiş örnek alıyor ne hoş diye düşünün. Güzel bir sey görünce ona da alin hediye edin mesela.
Beğenirsin diye düşündüm diyerek.
Kv önünde yapin bunu.
Ben zaten senin zevkine güvenirim sagol düşündüğün için derse problem yok iyi niyetli biri demektir.
Üç günlük dünya sahiden kötü insan görmemişsiniz.

Bazı insanlar böyle. Abartıp hayallerini çalanlar da var yıllar önce seyahat etmeyi hayal ettiğim bir yer vardı bunu bir yere yazmıştım, ertesi gün kuzenim, benim cümlemin aynısını kurarak kendi hayaliymiş gibi söyledi (haritada yerini göster deseydim keşke)

Taklit denilen şey ne boyutta bilmiyoruz ki belki de gerçekten konudaki elti tam bir taklitçi ve sinir bozucu belki sadece belli şeyleri beğenip aldı konu sahibi abartıyor. Dedim ya eltim baya sorun etmişti eşyaların aynı benimkilerle diye ama alakaları yok

Çalışma atanma toplarına girmeseydi okey de o karıştırdı kafamızı
Böyle konularda iki tarafta dinlenmeli tek kişinin anlatmasıyla bir yargıya varmak objektif değil
Elimizde konu sahibi ve verileri varken
Elti kişisi
Haset gösteriş budalası düşünemeyen fikri olmayan bir organizma şeklinde ortaya çıkıyor
Referans konu sahibi
Bu konuda haklı açık verene kadar
İlk açığı çalışmamı kıskanıyor

Evet orası da öyle gercekten.. yani anlatıldığı gibiyse çok ama çok fazla abartı taklit olur.. tabiki işin içyüzünü bilemeyiz.. ben de yazılana göre değerlendirdim

Bence buraya elti de gelmeli

Evet orası da öyle gercekten.. yani anlatıldığı gibiyse çok ama çok fazla abartı taklit olur.. tabiki işin içyüzünü bilemeyiz.. ben de yazılana göre değerlendirdim
Anlatıldığı boyutta taklitse çevrelerindeki insanlar da farkındadır zaten ve bu durumda saçma sapan bi konumda olan elti oluyor.

Bence o biraz arkadaşın da abartması ..ama E. home ve madam c. dışında bir ev mağazasının olmadığı yerde yaşadım ..gittiğimiz arkadaşta kahve fincanımız da aynı denk gelebilirdi mutfakta ki el bezimiz de .Ha kahve yanı su takımını nereden aldığını sorup koşa koşa aynısını aldığım arkadaşım da oldubence bizim arkadaş da fazla takılıyor bu konuya ..karşı tarafın araba alma isteği için bile bizden özeniyor diye düşünmesi çok farklı geldi

Bi arkadaş grubumuz var WhatsAppta birimiz bi üründen memnun kalınca öneriyor ihtiyacımız varsa onu tercih ediyoruz. Misal 8 kişinin beşinde aynı kahve makinesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…