- 12 Aralık 2012
- 1.898
- 2.222
- 333
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Onlara kalsa biz onları çekemiyoruzdurNiyetim öyleydi aslında ama biraz bekleyeceğim bakalım. Hepimizin ki ayrı bir alem kim bilir onlar ne düşünüyorlardır.
Evet haklısınız sonuçta yüz yüze bakacağız yani kötü olmaya hiç gerek yok. Benim hakkımda ne düşünür bilemem belki daha sonra çok iyi anlaşacağız bunu bilemem belki böyle devam edecek. Her iki türlüsünü de kendi bilir. Evlendiğimde de böyle olursa mesafe koymaktan başka çarem kalmaz şuan tam bir şey diyemiyorum. Bakalım zaman ikimiz için ne gösterecek bekleyeceğim sadece.
Yani bu işler zamanla olacak demek ki. Ben biraz aceleci davrandım belki de .
Biz kendimizi bildikten sonra onların ne düşündüğü pekte önemli değil. Sonuçta aynı evin içinde yaşamayacağız.Onlara kalsa biz onları çekemiyoruzdurBenimki en azından belli etti kendini
Yok artık bunlar nasıl düşünceler böyle garip gerçektenBenim bir arkadaşım var, kaynı nişanlacak yani ona elti gelecekti, yeni geline alınana satılana sinirlenmiş kocasıyla kavga etmiş. Sen görürsün yeni gelini annene düşman etmezsem ben, demiş eşine. Bunu duyunca şok olmuştum. Ne yaptı becerdi mi bilmem. Tüylerim diken diken olmuştu duyunca. Diyeceğim o ki samimi olsanız bile biraz mesafeyi koruyun. Kayınvalideniz onunla kötü olup sizinle iyi olabilir. Konuyla alakasız ama bu da tavsiye olsun
İki yıldan beri evliler ama öyle pek görüşemedik nişanlı olunca ben sanırım pek samimiyet kuramadıkKahveye çağırıp ilgilenmemesi görgüsüzlük olmuş ama yemekte konusmamasi bana pek garip gelmedi , ilk kez gördüğünüz bi insanla ne konusabilirsiniz ki ?
Ben de öyleyim kolay kolay isinamam belki eltiniz de sizi tanıdıkça muhabbeti arttirir ki olabiliyor böyle şeyler çok takilmayin :)
Biz kendimizi bildikten sonra onların ne düşündüğü pekte önemli değil. Sonuçta aynı evin içinde yaşamayacağız.
Yok artık bunlar nasıl düşünceler böyle garip gerçekten
Peki tamam bu aklımın bir köşesinde dursun :)Yani demem o ki çok çok iyi de davransa tedbiri elden bırakmayın
Evet ben zaten öyle hemen samimi olan tiplerden değilim hep bir mesafe vardır böyle devam edeceğim sanırım.annemin bir sözü var o geldi aklıma. Eltiler içerde otururken ayakkabıları dışarda kavga edermiş derdi hep. bizde öyleyiz eltimle başta iyiydik o benden yasca büyüktür sonra kıskançlıkları başladı evimde ne varsa kıskanıp laf etmeye başladı bende koydum mesafeyi şimdi ne görüşüyoruz ne konusuyoruz kafam rahat valla öyle insanlarla hiç muatap olupta canını sıkma sana nasıl davranıyosa sende öyle davran.
Yok artık takmayacağım ne yapıyorsa yapsın benle iyi geçinirse bende ona aynı şekilde olurum. Ama istemezse de pek bulaşmam yani.kuma gemisi yürürmüş ama elti gemisi asla yürümezmiş =) geneli böyle
eltilerden biri hep kıskanç olur ötekini çekemez, mutlu olmasını istemez sürekli fesatlık düşünür vs.
bence çok takılmayın neden böyle yaptı niye onu dedi gibi şeylerle kafanızı meşgul etmeyin
bende zamanında çok takardım saldım gitti.. açtım ağzımı yumdum gözümü yüzünü şeytan görsün..
mesafe her zaman iyidir ve insanlara ayna olun o size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın
nabza göre şerbet verin yoksa bu hayat çekilmez oluyor.. ah ah...
İşte insanlar elti olunca olaya ön yargılı bakılıyor galiba ben elti görümce değilde yüz yüze bakacağımız eşimin kardeşinin karısıdır diye bakmıştım hep oysa ki.Ben de eltim aileye yeni girdiği zamanlarda buradaki konuları gördükçe "neden bu kadar sürtüşülür ki herkes mesafeli olsa istemedikçe görüşmese sorun çıkmaz" derdim içimden.
Hatta birbirimizi idare ederdik. Sıcak değildik ama kötü de değildik.
Ben kayınbiraderimin bir paylaşımı ile ilgili tepki gösterince hatun afra tafraya girdi. Bana arkasını dönüp oturmalar, ortamlarda manipüle etmeye çalışmalar. Eşim için alttan alıyordum ama patladığım anda kötü ben oldum. Çünkü onun gibi politik olamadım. Kıvıramıyorum ben..
Artık hiç konuşmuyorum. Bir ortamda yüzyüze gelsek bile. Ona kalsa konuşacak. Ki bu genelde kalabalık ortamlarda iyi görünme çabasından.
Bence senin elti de bu sebepten önce davet edip sonra sıkılıyor :)
Bırak kendi haline. Normalde arkadaş olarak görüşmeyeceğin biriyle sırf elti/görümce vs. diye görüşmeye çabalamak çok saçma.
Artık böyle bakıyorum ben kendi olayıma..
Yani gerçekten zoruma gitti öyle davranması bunu ondan beklemezdimCanim kiminin görgüsü o kadar. Evine gelen insana bir güler yüz göstermekten aciz gorgusuzun, kiskancin tekiymis eltin. Daha muhatap olma mesafeni koy kendini bi halt zannetmesin.
Evet şuan düğün hazırlıkları daha başlamadı Kv ne alırsan üç oğlunu düşünerekten 3 er tane alır halbüki ama yani alınacak pek birşey de yok kiSiz nişanlisiniz o evli değil mı? KV ve kp sizin dugun için ekstra uğraşıyor destek oluyorsa kiskanmis olabilir belki..
Smdiden cehpe almis mustakbel eltiniz size karsi.takmayin hic onemli olan nisanlinla senin mutlulugunBenim merak ettiğim bir konu var. Şimdi bu eltiler neden birbirleriyle anlaşamaz onu anlamıyorum. Ben nişanlıyım ortanca kaynım evli. Kaynımın eşi yaş olarak benden küçük. Ben ilk başlarda iyi anlaşırız birbirimize arkadaş oluruz belki diye aklımdan geçirmiştim. Ama hiç umduğum gibi olmadı. Her adımım da negatif yaklaşım sezdim ve bende mesafeli duruyorum artık.
Geçenlerde yemeğe gidelim diye anlaştık ama yemeğe gittiğime pişman oldum. Yüzünden düşen bir parçaydı ve bir kelime konuşmadı. Ben de o konuşmayınca bir şey diyemedim. Ve bu bizim çift olarak ilk yemeğimizdi. Sonra ben pek aldırış etmedim yoldayken kahve ye çağırdı tabi mutlu oldum. Ama oradayken de bir gönülsüzlük vardı. Kahveye yardım ettim falan ama biraz bozuldum açıkcası. Sonuçta zorla çağırmadık biz teklif ettik onlarda kabul ettiler. kahveler içildi eline telefonu alıp telefonla oynamaya başladı o ara bende sinirler iyice gerildi. Sonra kalktık kocası geçirdi kapıdan kendi kalkmadı bile. İnanın o kadar zoruma gitti ki. Hani belki evinde problemleri vardı olabilir tabi ama sonuçta evine ilk defa giden birine böyle davranması mı gerekti. Biraz içimi dökmek istedim.
Kendi değerini biçmiş, görgüsüz biri demek ki boş verin cahilliğine verin çok da muhatap olmazsınız bundan sonra. Kahve davetini de kesin kaynınızın zoruyla yapmıştır, dışardaki tavırlarını geçtim evine düşmanı gelse böyle davranılmaz, misafir evden ayrılırken en azından nezaket gereği kapıya kadar uğurlanır, bilmiyosa demek görgüsüzBenim merak ettiğim bir konu var. Şimdi bu eltiler neden birbirleriyle anlaşamaz onu anlamıyorum. Ben nişanlıyım ortanca kaynım evli. Kaynımın eşi yaş olarak benden küçük. Ben ilk başlarda iyi anlaşırız birbirimize arkadaş oluruz belki diye aklımdan geçirmiştim. Ama hiç umduğum gibi olmadı. Her adımım da negatif yaklaşım sezdim ve bende mesafeli duruyorum artık.
Geçenlerde yemeğe gidelim diye anlaştık ama yemeğe gittiğime pişman oldum. Yüzünden düşen bir parçaydı ve bir kelime konuşmadı. Ben de o konuşmayınca bir şey diyemedim. Ve bu bizim çift olarak ilk yemeğimizdi. Sonra ben pek aldırış etmedim yoldayken kahve ye çağırdı tabi mutlu oldum. Ama oradayken de bir gönülsüzlük vardı. Kahveye yardım ettim falan ama biraz bozuldum açıkcası. Sonuçta zorla çağırmadık biz teklif ettik onlarda kabul ettiler. kahveler içildi eline telefonu alıp telefonla oynamaya başladı o ara bende sinirler iyice gerildi. Sonra kalktık kocası geçirdi kapıdan kendi kalkmadı bile. İnanın o kadar zoruma gitti ki. Hani belki evinde problemleri vardı olabilir tabi ama sonuçta evine ilk defa giden birine böyle davranması mı gerekti. Biraz içimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?