- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
- Konu Sahibi Elaaysefth
-
Konuşmaz ki. Çok iyi anlaşıyorlar aslındaSizinle gorusmek istemiyorlar.
Niye bu israr?
Esiniz eksik kaliyorsa alsin kardesini karsisina konussun
bakın benim kaynımlada eşimin arasında hiç bir sorun yoktu ama kaynım eşinin agzına bakarak biz kv gittiğimiz ve olayın yaşandıgı gün ne kardeşine bir hoşgeldin diyip selam verebildi nede yanına düşen yigenini kaldırıpda sevebildi.. üzüldük mü hayır.. ihtycmz yok öyle insanlara.Tabi ki kaynım da hatalı. Tabi öyle bir zorunluluk yok ama kardeşlerin arada hiçbir sorun yokken görüşmemesini anlayamıyorum
Aramızda bir sorun olsa anlarım neden görüşmek istemediğini. Biliyorum sizin konunuzu. Çözmeniz iyi olmuşAranızda neler oldu bilmiyorum ama siz nasıl görüşmek istemiyorsanız
eltiniz de sizinle görüşmek istemiyor.. birdaha bence cagırmayın kendini birşey sanmasın..
eşinizinde bir yanının eksik buruk kalmasına bu şekilde kendini size acındırmasına gerek yok
eksik buruk kalacak birşey yok çünkü.. bize zarar veren insanlar hayatımızda olmasn..
bende eltimlle cok kötüyüm o kadar kötüyüz ki.. selam bile vermiyor bende o da.. heleki en son yapılanlardan sonra
hem hakettiğni aldı allah ona iki kat yaşattı hemde iyice koptu baglar..
benm kaynım yigenini gözünün önündeyken karısından cekindiği için sevemedi kardeşine dahi selam veremedi
ben üzzülüyormuyum asla.. benim oglumun öyle amcaya ve kuzene ihtiyacı yok
eşim üzülüyor mu hayır kardeşinin eşinin lafına bakıpda kendi canından kanından olan kardeşine selam vermeyip bir yigenine bile selam vermeyen insan için üzülmedi
ve hak ettiği cevabıda abisine vakti zamanı gelince verecek.. sizde böyle yapın boşverin ne halleri varsa görsünler.
Yok daha da uğraşmam zaten. Eşim uğraşırsa kendi bilir. Çok sıkıldım ziraSiz uzerinize duseni yapmissiniz..
Dahasi olmamali..
Konusmak ve gorusmek istemeyen bir insan icin kardes,akraba, arkadas vs bile olsa ugrasmayin..
Ben yerinizde olsaydim, ugrasmazdim..
Hah yani bi de bu huyum var. Denk gelince de bi sıcak davranıyorum sormayın. O da öyle gerçi.Çok mu önemli anlayamiyorum...
Bende eltilerim ile görüşmuyorum çünkü çok sinsiler...
Uzak durmak merhaba merhaba deyip mesafeli olmak hayatta verdiğim en iyi karar olduğunu düşünüyorum.
Sizlerde lütfen üzülüp, davetkâr olmayın..
Gördüğünüzde de çok sıcak olmayın.
Anlasın herkes yerini .
aslında çözmek değilde eltimn gecen sene bana yaşattıgını bu yıl 2 kat daha fazla yaşadı ve yerin dibine soktum ama duruşumla eşimin sayesinde 1 yıl hep içime attm bana ypaılanları kabullenmeedim .. ama eşim ve kaynım arasnda bir proplem yoktu ki zaten onlar farklı sehirde yaşıyorlar izne gelmişlerdi..Aramızda bir sorun olsa anlarım neden görüşmek istemediğini. Biliyorum sizin konunuzu. Çözmeniz iyi olmuş
O zaman yapacak birsey yokKonuşmaz ki. Çok iyi anlaşıyorlar aslında
Demek ki..O zaman yapacak birsey yok
Siz ustunuze duseni yapiyorsunuz..
Demek ki mesafeli olmak istiyorlar
Yok ya kayınvalidemin hiç öyle huyu yok sağ olsun. O da üzülüyor hatta.aslında çözmek değilde eltimn gecen sene bana yaşattıgını bu yıl 2 kat daha fazla yaşadı ve yerin dibine soktum ama duruşumla eşimin sayesinde 1 yıl hep içime attm bana ypaılanları kabullenmeedim .. ama eşim ve kaynım arasnda bir proplem yoktu ki zaten onlar farklı sehirde yaşıyorlar izne gelmişlerdi..
buna ragmen kv gittiğimiz zaman eşime bir hoşgeldin diyemedi.. yigenini sevemedi artık o kadın ne etti ne yaptı bilmiyoruz.. ama karsının lafına bakarak hiç bir sorun olmadı kardeşine bunu yaptı.. allaha havale ettik.. üzülmüyoruz..
benm cocugumun amcasıda yok öle bir kuzenide halası ve halasının cocukları ogluma yeter o insanlar bizden uzak dursunlar
sizde böyle yapın bırakın sorun olsun yahut olmasın istemiyor kadın sizi .. eşinizinde üzülmesine gerek yok bence cok sacma üzülmesi buruk kalması içi
birde birşey merak ettim kv niz ile aranız nasıl ?
eltinizin arası nasıl
herhangi bir ayrımclık var mı iki gelin arasında ?
Olmalısınız...Hah yani bi de bu huyum var. Denk gelince de bi sıcak davranıyorum sormayın. O da öyle gerçi.
eltin ve kynın sizinle görüşmek istemiyor çok net bir şekilde de size belli ediyorlarMerhaba hanımlar.
Benim eltimle sorunum görüşememe sorunu. Oh ne güzel diyeceksiniz ama artık can sıkmaya başladı. Benim umrumda değil de eşim çok üzülüyor.
Şöyle ki eltim ve kaynım hiçbir özel günümüzde yanımızda bulunmadılar. Bebeğim oldu sadece hastanede gördüler.Onun dışında neredeyse yaşındayken bu bayram gördüler. Dün kızımın doğum günüydü eşim çağırdı onları da. Hee zamanki gibi gelmediler. Neymiş şehirdışına çıkma planları varmış.Gene de çıkmazsak haber veririm demiş kaynım. Ama ne haber verme ne bişey. Eşim çok üzüldü. Bir yanım eksik kaldı diyor.
Kaç kez çağırdık bir sebeple gelmediler. Geçen günlerde bayram olduğu için tesadüf görüştük kayınvalidemin evinde. Onda da eşim yoktu. Biz gelelim diyoruz ona da bahane buluyorlar.
SİZce eltimin amacı ne?
O zaman hic kafana takmaya degmez aman bosver kv ayrimclk yapsaydi daha uzulurdunuz ben dislaniyorm diyeYok ya kayınvalidemin hiç öyle huyu yok sağ olsun. O da üzülüyor hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?