- 7 Ekim 2015
- 1.211
- 564
- 123
- 42
- Konu Sahibi Elaaysefth
-
Merhaba hanımlar.
Benim eltimle sorunum görüşememe sorunu. Oh ne güzel diyeceksiniz ama artık can sıkmaya başladı. Benim umrumda değil de eşim çok üzülüyor.
Şöyle ki eltim ve kaynım hiçbir özel günümüzde yanımızda bulunmadılar. Bebeğim oldu sadece hastanede gördüler.Onun dışında neredeyse yaşındayken bu bayram gördüler. Dün kızımın doğum günüydü eşim çağırdı onları da. Hee zamanki gibi gelmediler. Neymiş şehirdışına çıkma planları varmış.Gene de çıkmazsak haber veririm demiş kaynım. Ama ne haber verme ne bişey. Eşim çok üzüldü. Bir yanım eksik kaldı diyor.
Kaç kez çağırdık bir sebeple gelmediler. Geçen günlerde bayram olduğu için tesadüf görüştük kayınvalidemin evinde. Onda da eşim yoktu. Biz gelelim diyoruz ona da bahane buluyorlar.
SİZce eltimin amacı ne?[/QU
Benzer sorunlar bende de var evlendik nikahımıza bile gelmediler acayip derecede kıskanclık içindeler 1 bucuk yasındaki cocuguma kadar herseyi takipliyorlar ben kendimi uzak tutarak mutlu oldum size de tavsiye ederim bence eksiklik değil görüşmemek tam tersi kazanç
Aynen.kayniniz gorusmek isteseydi gorusurdu demekki oda istemiyor.benle eltimde fazla gorusmeyiz ama esim ve abisi hep gorusur.isteseydi esinden ayri gelirdi
Yok çok şükür.O zaman hic kafana takmaya degmez aman bosver kv ayrimclk yapsaydi daha uzulurdunuz ben dislaniyorm diye
Konduramıyor abisine sanırımEsiniz onunla gorusmek istemeyen kardesi ve yengesi icin uzuluyor yani!
Safcami ki esiniz.
Evet araçla 20 dk mesafe. Hayır hiçbir sorunumuz yok. Evlendiğimizden beri böyle
Merhaba,Merhaba hanımlar.
Benim eltimle sorunum görüşememe sorunu. Oh ne güzel diyeceksiniz ama artık can sıkmaya başladı. Benim umrumda değil de eşim çok üzülüyor.
Şöyle ki eltim ve kaynım hiçbir özel günümüzde yanımızda bulunmadılar. Bebeğim oldu sadece hastanede gördüler.Onun dışında neredeyse yaşındayken bu bayram gördüler. Dün kızımın doğum günüydü eşim çağırdı onları da. Hee zamanki gibi gelmediler. Neymiş şehirdışına çıkma planları varmış.Gene de çıkmazsak haber veririm demiş kaynım. Ama ne haber verme ne bişey. Eşim çok üzüldü. Bir yanım eksik kaldı diyor.
Kaç kez çağırdık bir sebeple gelmediler. Geçen günlerde bayram olduğu için tesadüf görüştük kayınvalidemin evinde. Onda da eşim yoktu. Biz gelelim diyoruz ona da bahane buluyorlar.
SİZce eltimin amacı ne?
Ooo çok fena. Gerçek olabilir de hep bahane olunca insan inanmıyorEltim ile evlerimiz 10 dk en son 6,5 yıl önce gördüm
Bebeği oldu görmeye gelelim dedik gelmeyin demiş eşimin abisi
Çok mu umrumda hayır
Bunu yalnız olmadığınızı hissedin diye yazdım
Bir de şehir dışı planları gerçek olabilir bu tarz davetlerin en az 10 gün önceden yapılması lazım
Yapışmak olduğunu sanmıyorum. Her haftasonu ya da ayda bir çağırıyor değiliz zaten hanımefendi.Belki sizi sevmiyor ve görüşmek istemiyolar.
Neden bu kadar yapistiniz insanlara ?
Ben de eltimi sevmiyorum bayramda bile evine gitmem.
Diğer eltilerimi cagiririm yemek yeriz, dışarı çıkarız ama onu istemem .
Kendimi örnek verdim ki ; sizinle görüşmek istemediğini anlayın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?