İyim de midem fln bulanmiyo normalmiAmin canım benim. Bugün nasıl hissrdiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyim de midem fln bulanmiyo normalmiAmin canım benim. Bugün nasıl hissrdiyorsun?
bende ilk öğrendiğim hafta bulantı yaşamamıştım. 6.hafta itibariyle başlayabilir. ya da kiminin hiç olmuyor. tüp bebek olduğundan belirtileri normal gebelikten birazcık daha geç hissedebiliriz. malum dışarda dölleniyo vücudun onu kabul etmesi sahiplenmesi falan. bunları düşünme sarıl bebişine güzel güzel konuş onunla annesi.İyim de midem fln bulanmiyo normalmi
Ayy cok tesekkur ederim icimi rahattlattin 7 yillik evliyim ve 4 denememdi bunlari yasadigima hala inanamiyorum mutlulugumun tarifi yok hem heycanliyim hem tedirgin rabbime hamd olsun rabbim isteyen herkese versinbende ilk öğrendiğim hafta bulantı yaşamamıştım. 6.hafta itibariyle başlayabilir. ya da kiminin hiç olmuyor. tüp bebek olduğundan belirtileri normal gebelikten birazcık daha geç hissedebiliriz. malum dışarda dölleniyo vücudun onu kabul etmesi sahiplenmesi falan. bunları düşünme sarıl bebişine güzel güzel konuş onunla annesi.
Canim iyimisin insallah vardirCanim ben yurtdisinda yasiyorum oyüzden bilmiyrum Tr de nasil oluyor.Burda 15. gün jan testi oluyor pozitifse birhaftasonrada krseyi görmeye gidiyorsun sonrada kendi drna yönlendiriyorlar.
işte böyle canımya rahatlamaya çalış. uzat ayağını tadını çıkar sağlıklı olmak kaydıyla istediğini ye istediğini yap. daha ne olsun. bide bizlere dua et :)Ayy cok tesekkur ederim icimi rahattlattin 7 yillik evliyim ve 4 denememdi bunlari yasadigima hala inanamiyorum mutlulugumun tarifi yok hem heycanliyim hem tedirgin rabbime hamd olsun rabbim isteyen herkese versin
Saol canim valla herkese ediyorum rabbim herkesi sevindirsinişte böyle canımya rahatlamaya çalış. uzat ayağını tadını çıkar sağlıklı olmak kaydıyla istediğini ye istediğini yap. daha ne olsun. bide bizlere dua et :)
Bak üzülüyodun cok sevindimEvet 113 cikti :)
çok tebrik ederim canım ne güzel. inşallah sağlıklıca devam edersin.Evet 113 cikti :)
Sizde erken goruluyo kese bizde nie böle ya 8 günüm var dahaEvet canim 113 küsür cikti testim haftaya keseyi görücez isallah bakalim belki ikizdir.2 tane transfer etmislerdi :)
Bilmiyorum canim kizimdada öyle olmustu ilk kan testi 15. gün transferden sonra pozitifse birhaftasonra da keseye bakiyorlar hatta resminide eline veriyorlarSizde erken goruluyo kese bizde nie böle ya 8 günüm var daha
Yok ya ayni zamana gelmiyo bizde 13 gun ogreniyoruz zaten iki gun sonra yine test al sana 15 gun 2 hafta da gorme bekliyoruz bizimki baya uzunEvl aslında hemen hemen aynı zamana denk gelmiyor mu onlarda test 15.gün oluyormuş. Ne heyecanlı dimi çok iyi bilirim. Hele kalp atışını duymanın tarifi yok.
Olsun geç olsun güç olmasın öyle düşünelim o zaman :) bak bigün daha bittiYok ya ayni zamana gelmiyo bizde 13 gun ogreniyoruz zaten iki gun sonra yine test al sana 15 gun 2 hafta da gorme bekliyoruz bizimki baya uzun
Haklisin oda dogruOlsun geç olsun güç olmasın öyle düşünelim o zaman :) bak bigün daha bitti
Bizdede 12-14-16 günler kan testi 1 hafta sonrada kese görme.. ilk değer çok yüksek ılsa bile 3 kere kan artışına bakıyorlar..sonuçta streli bir süreçBilmiyorum canim kizimdada öyle olmustu ilk kan testi 15. gün transferden sonra pozitifse birhaftasonra da keseye bakiyorlar hatta resminide eline veriyorlar
Peki migden fln bulaniyomu yoksa benim gibi bulanmiyomuBizdede 15. gün test 1 haftasonra tekrar testle beraber kese görme ve kachaftalik oldugunu ögreniyoruz.Daha sonraki kontrolümüzüde kendi dr gidiyoruz.Bencede gec olsun güc olmasin buyolda beklentimiz.Rabbim herkese nasip etsin.