• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğe biri vasıtasıyla açılmak ?

Kurumun sitesinden buldum adını soyadını. Hemen takip etmem hoş olmaz. 1 ay bekleyip belki de vazgeçerim. Facebook hesabı hrp dini sözler ve şiirlerle dolu. Dini paylaşımı olan ve çok dini vurgulayan insanlar biraz düşündürür hep beni
pek bir cacık olmaz o adamdan bence. düşüncenize katılıyorum.

Bak hoşlanınca yerinde duramıyorsun hemen ulaşmak istiyorsun o da hoşlandıysa o da sana ulaşmanın bir yolunu bulur bence.Aralari resmi de olsa )erkek için farketmez) sonuçta bir aracı var aranızda.Ama en önemlisi annesiyle yaşıyormuş farzedelimki o da senden hoşlandı ileriye yönelik düşünceleri var,muhtemelen annesi ile yasamanı isteyecek yapabilecek misin? Biraz fazla geniş çaplı düşündüm belki ama bence bu da es geçilmemeli :) ve evet din içseldir aşırı siyaset paylasanlari da hic sevmem nasilsin iyi misin diye sorsan bile siyasete getirirler hemen:) Özetle ilk adımı sen atma

Hayatta hızlı olmak lazım artim aylar dakika gibi geçiyor ..dur yavaş ol diyenlere aldırma şöyle hatta bizzat numarasını bul bir şey sorucam diye al kendin mesaj at..baktım tanıdın olmadı karakteri kötü ayrilirsin ..ama çok iyi adamsada hayatında yasamadigin mutlulukları yaşama fırsatın olur ..bunu kaçırma derim.

Benim de sevmediğim birşey dini siyasi paylaşımlar. Dinin tamamen içten yaşanması taraftarıyım. Dini sözlerle ortaya çıkanlar beni hep düşündürür. Sosyal medyadan dini görüşümüzü siyasi görüşümüzü vurgulamanın anlamı yok. Baya bir muhafazakar anladığım kadarıyla. Facebookuna bakınca biraz garipsedim ne bileyim
Ülkemizin hali ortada hala o partiyi tutuyorsa koşarak uzaklas bence..onun harici insanlar siyasi görüşünü sosyal medyada bırak paylaşsın ..dini paylaşım yapmasına bir şey diyemeyeceğim bazen itici geliyor bazen iyi hemen on yargılı olma derim ..ama dediğim gibiyse koşarak uzaklas :)

Ülkemizin hali ortada hala o partiyi tutuyorsa koşarak uzaklas bence..onun harici insanlar siyasi görüşünü sosyal medyada bırak paylaşsın ..dini paylaşım yapmasına bir şey diyemeyeceğim bazen itici geliyor bazen iyi hemen on yargılı olma derim ..ama dediğim gibiyse koşarak uzaklas :)
Evet dediğiniz gibi maalesefe ki

Bak hoşlanınca yerinde duramıyorsun hemen ulaşmak istiyorsun o da hoşlandıysa o da sana ulaşmanın bir yolunu bulur bence.Aralari resmi de olsa )erkek için farketmez) sonuçta bir aracı var aranızda.Ama en önemlisi annesiyle yaşıyormuş farzedelimki o da senden hoşlandı ileriye yönelik düşünceleri var,muhtemelen annesi ile yasamanı isteyecek yapabilecek misin? Biraz fazla geniş çaplı düşündüm belki ama bence bu da es geçilmemeli :) ve evet din içseldir aşırı siyaset paylasanlari da hic sevmem nasilsin iyi misin diye sorsan bile siyasete getirirler hemen:) Özetle ilk adımı sen atma
Evet belki de annesiyle yaşamak isteyecek ve bu da benlik değil. Dini siyasi görüşünü bangır bangır ilan edenler bana olgunlaşmamış olarak geliyor. Veeee annesiyle yaşayan erkeler biraz sorunlu oluyor. Kendi başına karar alamayan türden ya da annesini sürekli koruma dürtüsü içinde gibi. Gerçi erkeklerin çoğunda var bu ama anneden ayrılmayan erkekler daha bir sorunlu oluyor.

Sanırım aynı siyasi görüşten olmadığımız için siyasi paylaşımları pek bir itici geldi 😄

Bugün üniversitede çalışan bir arkadaşımı ziyarete gittim. Biz orda oturururken odaya bir bey geldi. Oda da oturdu sohbete dahil oldu. Laf arasında annesiyle yaşadığını ve başka laf arasında bekar olduğundan bahsetti. Ve ben bu adamı beğendimi farkettim. Oturuşu konuşması... Bana ne iş yaptığımı falan sordu. Arkadaşıma beni sorar mı içim içime sığmıyor. Yoksa arkadaşıma ağzını yoklaması için birşeyler mi desem. İlk defa böyle bir şey yapmaya yelteniyorum. Arkadaşım dediğim 55 yaşlarında bir abla. Söylemeye de utanıyorum. O beni sorar mı ki. Sorduğumu söylemeden benim hakkımda ağzını yoklasa. Sanırım benden biraz büyük. Ben de baya minyonum. Beni çok küçük söylemeyedebilir. Ne yapsam
Arkadaşlar adam 2008 de çalışma hayatına başlamış. Bilgisayar mühendisi kaç yaşında olabilir tahminimden büyük sanırım yaşı

Evet belki de annesiyle yaşamak isteyecek ve bu da benlik değil. Dini siyasi görüşünü bangır bangır ilan edenler bana olgunlaşmamış olarak geliyor. Veeee annesiyle yaşayan erkeler biraz sorunlu oluyor. Kendi başına karar alamayan türden ya da annesini sürekli koruma dürtüsü içinde gibi. Gerçi erkeklerin çoğunda var bu ama anneden ayrılmayan erkekler daha bir sorunlu oluyor.
Ailemle yaşıyorum değil de annemle yaşıyorum dediyse muhtemelen baba yok, bu da ileride annesiyle yaşmasanız bile çok sıkı bir ilişki demek, bunu da düşünmek gerek. Bence oluruna bırakın

Ailemle yaşıyorum değil de annemle yaşıyorum dediyse muhtemelen baba yok, bu da ileride annesiyle yaşmasanız bile çok sıkı bir ilişki demek, bunu da düşünmek gerek. Bence oluruna bırakın
Evet her şeyi oluruna bırakmak en iyisi. Profillerini inceledikçe aslında çok da uygun olmadığımızı anladım. Sisyasi görüşlerimiz bile taban tabana zıt. Ki diğer unsurlarda var. Annesine düşkün erkekler evlilik hayatı için çok zorlayıcı. Adım atmayacağım. Destekleriniz için teşekkürler

Evet her şeyi oluruna bırakmak en iyisi. Profillerini inceledikçe aslında çok da uygun olmadığımızı anladım. Sisyasi görüşlerimiz bile taban tabana zıt. Ki diğer unsurlarda var. Annesine düşkün erkekler evlilik hayatı için çok zorlayıcı. Adım atmayacağım. Destekleriniz için teşekkürler
Hayırlısı, iki kere bir erkeğe adım attım, ikisinde de pişman oldum. Bizim toplumda erkekler maalesef ilkel beyinlere sahip. İsteyen peşimden koşsun diyorum artık, ki isteyen erkek yapıyor da

Hayırlısı, iki kere bir erkeğe adım attım, ikisinde de pişman oldum. Bizim toplumda erkekler maalesef ilkel beyinlere sahip. İsteyen peşimden koşsun diyorum artık, ki isteyen erkek yapıyor da
Maalesef ne oldum ne delisi oluyorlar. Ayrıca cepte zannediyorlar hemen ve onun içinde pek bir değer vermiyorlar. Belki tanıdıkça biz beğenmeyeceğiz.

hatta maraton koşuda depar atarak kaçmalı konu sahibi. evlerden ırak yarabbim:cry:

Back
X