- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi tabularasaa
Cnm çok beğendiysen adamın adını soyadını öğren sosyal medyadan takip isteği at. Ordan yürürsün artık. Olur veya olmaz, orası da kısmet. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurumun sitesinden buldum adını soyadını. Hemen takip etmem hoş olmaz. 1 ay bekleyip belki de vazgeçerim. Facebook hesabı hrp dini sözler ve şiirlerle dolu. Dini paylaşımı olan ve çok dini vurgulayan insanlar biraz düşündürür hep beniCnm çok beğendiysen adamın adını soyadını öğren sosyal medyadan takip isteği at. Ordan yürürsün artık. Olur veya olmaz, orası da kısmet.![]()
Muhafazakar biri demek ki.Kurumun sitesinden buldum adını soyadını. Hemen takip etmem hoş olmaz. 1 ay bekleyip belki de vazgeçerim. Facebook hesabı hrp dini sözler ve şiirlerle dolu. Dini paylaşımı olan ve çok dini vurgulayan insanlar biraz düşündürür hep beni
Evet muhafazakar biri. Muhafazakar bir insan kadının adım atmasına pek de iyi anlam yüklemez sankiMuhafazakar biri demek ki.
Bu arada takip etmen de bir sakınca yok bence. Ama şuan değil, bir hafta sonra falan istek atabilirsin. Dene şansını ya nolcak.![]()
Benim de en sevmediğim şey iki sohbet ettiğim insanın sosyal medyadan eklemesi. Şimdi kendim aynısını yapmış olacağım. Düşündürüyor haliyle. Facebook hesabına baktım adam namazında niyazında ve baya muhafazakar benceSosyal medyadan her zaman beğendiğimiz insanları eklemeyiz ki
Benim bir arkadaşım herkesi ekler. 5. Cümlesi sosyal medya adresini sormaktir. Yada ekler bulmuşsa.
Bir ay bekleyip eklemek bir aydır seni düşünüyorum demek gibi
İnstagramı da var Facebook u da. İnstagramı gizli facebook payşaştıkları görülüyor ve baya da aktif şiirler dini sözler sosyal sanatsal siyasal falan baya şey var. Ablayo bir daha uzun zaman sonra göreceğim. Çok da samimi değiliz ablayla ama beni çok sever. 2015 te yl mezunu olmuş. Sanırım yaşı çok yok. Yaşı yazmıypr hiçbir yerdeMuhafazakar bir tipse sosyal medyadan eklemek doğru olmaz daha çok birisi aracılığıyla tanışmayı tercih eder
Facebooku mu var demek ki yaşı baya fazla senden 6_7 tamaam ama daha büyükse hiç adım atma vardır doğum tarihi kurum sitesinde bak istersen
Bekar olduğunu söylemiş ama daha önce evlenip evlenmediğini bilmiyoruz o da olabilir yaşı var diyosun çünkü
Yaşı fazla değilse ablaya baya kültürlü birine benziyordu falan de Ya da ben de yaşım geçiyor diyorum da baksana o bey bile hala bekarmış yoksa evlenip boşanmış mı falan deyiver istersen laf açılır gider öylelikle
Arkadaşım dediğim kadın 57 yaşında bir abla. Ayrıca kadın da adamla resmi bey diye hitap ediyor. Ablayla benim de bunları söyleyecek kadar samimiyetim yok ama abla beni hep sevdiğini söylerArkadaşınıza söyleyin. Sanki sizin haberiniz yok gibi dün üçümüz oturunca farkettim de çok uyumlu bi çift olur sizden onun da hayatında kimse yok bi tanışın oturup bi şeyler için diye ağzını arasın. Çok olur böyle şeyler gayet de normal yani. Sizin eklemeniz falan çok saçma olur açıkçası
Sizin bu konuda görüşünüz nedirBenim de en sevmediğim şey iki sohbet ettiğim insanın sosyal medyadan eklemesi. Şimdi kendim aynısını yapmış olacağım. Düşündürüyor haliyle. Facebook hesabına baktım adam namazında niyazında ve baya muhafazakar bence
Yaşam tarzlarımız benziyor ama bende muhafazakar bir hayata sahip sayılırım. Ama ben gösterişi sevmiyorum mesela. Dini sözlerle kendini vurgulayanlar sosyal medyada bana acayip geliyor. Dinini içinde yaşa mantığındayım.Sizin bu konuda görüşünüz nedir
Benim de sevmediğim birşey dini siyasi paylaşımlar. Dinin tamamen içten yaşanması taraftarıyım. Dini sözlerle ortaya çıkanlar beni hep düşündürür. Sosyal medyadan dini görüşümüzü siyasi görüşümüzü vurgulamanın anlamı yok. Baya bir muhafazakar anladığım kadarıyla. Facebookuna bakınca biraz garipsedim ne bileyimBen bilemedim yaa sen daha genceciksin hoşlanmıyorum ben sosyal medyadan akıl verir gibi dini siyasi yorum yapanları amma tabi senin tercihin
Yok artıkNumaranı verip görüşelim deseydin![]()
Neden yok artık ? Daha önce yaptım ben . Gerçi ben mail adresimi eline tutuşturmuştum ne olur ne olmaz sapık falan çıkar diyeYok artık![]()
Facebook hesabına baktım adam baya bir muhafazakar gibi. Üstelik baya da konuşkan. Ben o kadar cesaretli değilim yaa.Neden yok artık ? Daha önce yaptım ben . Gerçi ben mail adresimi eline tutuşturmuştum ne olur ne olmaz sapık falan çıkar diye... Gönül işleri biraz cesaret ister . Öyle erkekler varki utancından senelerce bekleyip açılamazlar, Birilerinin dürtmesi lazım öyle erkekleri
![]()
Ozaman bekle dur . Gelirse senin gelmezse elindirFacebook hesabına baktım adam baya bir muhafazakar gibi. Üstelik baya da konuşkan. Ben o kadar cesaretli değilim yaa.