Bir erkeğe ısrar etmenin zararları,faydaları...

Ben erkek olsam ısrarcı bir kadına saygı duyamam galiba.Erkeğin ısrarı belki başarıya ulaşır,kadın için elde etmeden öteye gider mi bu başarı bilmiyorum çünkü mentalite farkı var kadın ve erkek arasında..Bana göre bir erkeği peşinden koşmak suretiyle şımartmanın bedeli öyle böyle ödeniyor..

Sen kararını vermişsin ısrar ediceksin yap madem.sonra gel tecrübelerini bizle paylaş.

Eski ev arkadaşım iş arkadaşının peşinden 4 yıl koştu, adam başkasıyla evlendi. Yine bir iş arkadaşım yıllarca amirinin peşinden koştı, adam kadının etinden sütünden faydalandı, kadın dayanamadı gitti başkasıyla evlendi. Bir iş arkadaşım daha yeni işe başlayan genconun altından girdi üstünden çıktı, askerdeyken para yolladı ama eleman da oyaladı oyaladıııı daha bu yaz başkasıyla evlendİ.

Bunlar hep kocişçi kadınlar. Ben onlara öyle diyorum. Israr, duygusal sömürü, cinselliği araç olarak kullanmak, ne varsa deneyip, kaybettiler. Israr iticidir. Israr itici güç olur, iter de döndüremezsin. Al başını git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…