- Konu Sahibi Perpelin10
-
Daha önceki konumda bir bey den hoşlandığımı yazmıştım Ekim ayında . Artık bu sevgiyi kendi kendime yaşamaktan çok yoruldum ve açılmaya karar verdim. Önceki konumda söylemiştim ben yıllar önce kısa süreli bir evlilik yaşadım ve bitti. Kendisi bekâr. Artık kararım kesin olmayacaksada ben bunu sindirmeliyim. Çünkü yürürken , yemek yaparken en ufacık müzik de aklıma bu adam geliyor. Şimdi sizden istediğim bana yardım etmeniz. İlk mesajla mı söylemeliyim, direk yüzüne mi söylemeliyim bu açılma işleri nasıl oluyor bana taktik verebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler
Kendisi kick boks hocamdı yaklaşık 3 ay çalıştık ama çok ciddi bir insan en ufak samimiyet bile olmadıMuhabbetiniz tanismaniz nerden geliyor ?
Iletisim kurdugunuzda bu hangi konu uzerinden oluyor ?
Neden peki bende böyle düşünüyordumda bir sene olacak haziranda bu adamla platonik yaşayalıBir erkeğe açınılmaz,kaç yaşında olursa olsun.
Adamla çok az muhabbetimiz var . Yani bir yere çağırsam ne alaka derse diye korkuyorum. Onun duygusu var mı bunu bilmiyorum
Ne yazık ki erkekler bunu çok yanlış anlayabiliyorlar ayrıca belki de takıntı yapmışsınızdır sadece ? Bir boşlukta iken biriyle oyalanmak istemişsinizdir? Hem kendiniz demişsiniz çok bir sohbetiniz yok. Eğer ortak tanıdığınız falan da yoksa boşverin.Neden peki bende böyle düşünüyordumda bir sene olacak haziranda bu adamla platonik yaşayalı
Hayır kick box hocam sadece 3 ay çalıştık . Çok beyefendi ve ciddi oluşu zaten hoşuma gitti birde özlüyorum 2 aydır spora gitmiyorum ve çok özledimO zaman önce biraz daha muhabbet etseniz, birbirinizi tanısanız, daha iyi olmaz mı?
Sen de çok tanımıyormuşsun, hoşlantı sanırım bu dış görünüşünü falan beğendin heralde.
İş yerinden mi bu arkadaş?
Çok teşekkürler. Herşeye hazırladım kendimiHayatında kimsenin olmadığından emin misiniz?
Çok ciddi biri, en ufak bir samimiyetiniz olmamış. Reddedilme durumunda duyacaklarınıza kendinizi hazırlayın bence. Açılayım derken daha farklı psikolojiye bürünebilirsiniz
Ortak tanıdığımız var o zaten hayatında kimse yok dedi. Hep beraber yani ortak tanıdığımızın eşi ve beyefendi ile bir.görüşme ayarlayalım dedi bende olur dedim ama hala.ses çıkmadıNe yazık ki erkekler bunu çok yanlış anlayabiliyorlar ayrıca belki de takıntı yapmışsınızdır sadece ? Bir boşlukta iken biriyle oyalanmak istemişsinizdir? Hem kendiniz demişsiniz çok bir sohbetiniz yok. Eğer ortak tanıdığınız falan da yoksa boşverin.
Teşekkür ederim ortak tanıdığımız var hayatında kimse yokmuş bundan eminim. Spora da gidip saçma sapan davranmaktan korktuğum için gidemiyorum . Çünkü teknikleri yaparken adam karşımda ben hülyalara dalıyorum aptal gibibelki sevgilisi var hatta evli?
bence mesajla açılmanız doğru olmaz bu yüzden.
yine ders alın ondan ders sırasında sorun bari bekar mısınız gibisinden eğer evet derse zaten ilgini anlamış olur. biraz da güler yüzlü olun ders çıkışı bi soda kahve vs içelim mi diye teklif edebilirsiniz kabul ederse ne güzel olur ama etmezse de gururunuz incinmemiş olur.
mesajla aşkınızı itiraf etmek çok çocukça olur bence ve yakışıksız olur.
Ben de açılmayın diyenlerle aynı fikirdeyim çünkü erkekler emek vermedikleri sevgiye bağlanmıyor istisnaları elbette vardır ama toplum ataerkil bir toplum ve platonik sevdiginiz kişi de bu toplumda yetişmiş çok açık ileri görüşlü biri olmadığı sürece duygularınıza sizinki gibi karşılık vermez. Bence aynı ortamlarda daha fazla bulunmaya çalışın sizi fark etmesini sağlayın .yani önce muhabbetinizi ilerletin. Sizinle neden birlikte olsun bu adam bu sorunun cevabını ona hissettirin. Gerçi böyle şeylerin bir formülü yokNeden peki bende böyle düşünüyordumda bir sene olacak haziranda bu adamla platonik yaşayalı
Umarım görüşme olur,ama olmaz ise de hayırlısı değilmiş diyin ve fazlaca üstünde durmayın. Yoksa hayatınızı yaşayamaz o adama saplanır kalırsınız.Ortak tanıdığımız var o zaten hayatında kimse yok dedi. Hep beraber yani ortak tanıdığımızın eşi ve beyefendi ile bir.görüşme ayarlayalım dedi bende olur dedim ama hala.ses çıkmadı
Burayı atlamışım, niye gitmiyorsunuz spora ?? Bence fırsatınız varsa Her müsait olduğunuz vakitte gidin.Hayır kick box hocam sadece 3 ay çalıştık . Çok beyefendi ve ciddi oluşu zaten hoşuma gitti birde özlüyorum 2 aydır spora gitmiyorum ve çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?