Bir erkeğe nasıl açılınır?

Bence açılın mesaj yazın eğer olumlu ise mutlu olursunuz yok olumsuz cevap verirse beynınız bu adamı nasıl siliyor görürsünüz bir daha da konuşmazsınız ama çok rahatlarsınız valla

bence. acilmak icin karsi tarafinda isik vermesi lazim bunun erkegi kizi yoktr duygu yogun ise ama gel gorelim erkekler pek acilan kizlardan hoslanmiyor gibi sen onda isigi yakalarsan acil

Adamla çok az muhabbetimiz var . Yani bir yere çağırsam ne alaka derse diye korkuyorum. Onun duygusu var mı bunu bilmiyorum

Mesajla asla söylemeyin. İlla karşınıza alıp seni seviyorum demenize gerek var mı, bir kahve içelim dediğinizde ne alaka derse bu da bir cevap olmuş olur.

Ya harikasınız gerçektem . Çok teşekkür ederim bayıldım önerilerinize.

Adamla dogru duzgun bir muhabbetiniz arkadasliginiz yok. Karsisina gecip senden hoslaniyorum demek cok garip olur. Zaten muhtemelen reddecektir. Bosuna egosunu oksamayin adamin. Zaten spor hocasiymis fazlasiyla platonigi vardir

Ben de bu açılma diyenleri anlamıyorum. Bir kadın neden sırf kadın diye sevdiğine sevdiğini söyleyemiyor, onunla bir ilişki yaşamayı teklif edemiyor?
Ben iki kez açıldım. İyi ki de açılmışım. Biri olumlu biri olumsuz oldu. Olumsuz olanda bile hiç pişman olmadım. Ertesi gün kafamı toplayıp hayatıma devam ettim. Aylarca takıntı yapmaktan iyidir.
Bir arkadaşım da kendinden 4 yaş küçük bir erkeğe açıldı. 8 ay sonra evlendiler, çok mutlular :)
Siz ona açıldınız diye size saygı duymayacak, sizi "hafif kadın" sayacak, ilişkinizde size değer vermeyecek bir adamla zaten işiniz olmasın.
Spora başlayın, daha çok muhabbet kurmaya çalışın. İlgisini ölçün. Zamanla hala bir ilerleme olmazsa, siz de bu adamı aklınızdan atamazsanız gidin dümdük söyleyin. Ne olacaksa olsun. Belirsizlik en kötü şey.

Kendisi kick boks hocamdı yaklaşık 3 ay çalıştık ama çok ciddi bir insan en ufak samimiyet bile olmadı
perpelin bence ringe davet et ..işte ringde sol kulağına kroşe indirirken sağ kulağına fisilda seni seviyorum diye..saka bir yana da işin zor be tatlım.. dilerim gönlüne göre olaylar gelişir

Eski aklım olsa sakın açılma derdim ama şuan düşünüyorum da.. Hayat çok kısa, her şeyi sorun edip aman o ne der, bu ne der, rezil olur muyum, ya beni istemezse.. diye düşünmemek lazım. Akışına bırak ne istiyorsan onu yap, kimseyi takma.

Anlat duygularını gitsin, olursa olur olmazsa da hayırsızmış demek ki dersin olur biter.

bence bir kadın bir erkeğe açılmamalı.. hiç tavsiye etmem, sonu genelde hüsran oluyor.
zaten bir erkek bir kadından hoşlandı ve kafaya koydu mu mutlaka kendisi açılır, açılmıyorsa ilgilenmiyordur bana göre..

Yüz yüzeyken
Ben şak diye yapıyorum genelde
İşe yaramadığını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…