Bir erkeği anlamak mı deveye hendek atlatmak mi¿

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Iyi geceler herkese,

Dengesiz erkek miknatisiyim net. Bir adamdan hoşlanıyorum. Meslektaşım benden 7 yaş büyük. Aramızda bir elektrik olmuştu başlarda ki ondan sonra bende birşeyler hissetmeye başladım. Annesi iş yerine beni gormeye bile gelmişti bir bahaneyle düşünün :D

Ilk tanistigimizda bir çekim oldu aramızda. Sosyal medyadan vs ekledi. Ben devamı gelir diye düşünüyordum uzun bir süre sesi çıkmadı.

Sonra messengerdan yazdı, bir bahaneyle telimi istedi. Mesleki açıdan bana bir yardımda bulundu. Sonra whatsaptan bir numara atacakti onu gönderip çıktı. Yine bir ses yok. Yani bir adım atıyor devamı gelmiyor.

Gondermem gereken bir kitap vardı ona dedim sana gönderirim biriyle dedi ben gelir senden alırım. Anlayamıyorum ki bu adamda birşeyler var mi yok mu?

Çevremde beğenilen bir insanım, beğenmedi mi diyeceğim ama o zaman hiç adım atmazdı sanki.

Erkeği anlamak çok kolay yav, düzler, çok düz. (Çok fena genelledim yalnız :KK70: )
Siz şu an "Beğendi mi, beğenmedi mi?" filan cümlelerden, mesaj atma sıklığından vb. manalar çıkarıyorsunuz ya; o adam muhtemelen işi yokken bir iki laflıyor, sonra işine dalıyor. İlgili ama hızlı gitmiyor, rahat, akışında, o gün öyle denk geliyor öyle yapıyor, messengerdan ekliyor, whtsptan yazıyor çünkü aramaya göre beleş :p
Sosyal medyadan ekledi, çünkü fotoğraflarınıza bakmak istedi.
Kitabı almaya gelecek, hem sizi görecek iki laflayıp stresini atıp "Kitabı beğendin mi?-(Mesleki ise) Faydalı bir kaynak değil mi?" tarzı konuşacak, hem kitabını alacak. Tekrar bir buluşma için benzin yakmayacak arabası filan :KK70:

Erkekler böyle.
İmza: Kocasının ne dakika nasıl davranıp, ardından hangi işe girişeceğini çözen bir kadın :KK70:

Erkeği anlamak çok kolay yav, düzler, çok düz. (Çok fena genelledim yalnız :KK70: )
Siz şu an "Beğendi mi, beğenmedi mi?" filan cümlelerden, mesaj atma sıklığından vb. manalar çıkarıyorsunuz ya; o adam muhtemelen işi yokken bir iki laflıyor, sonra işine dalıyor. İlgili ama hızlı gitmiyor, rahat, akışında, o gün öyle denk geliyor öyle yapıyor, messengerdan ekliyor çünkü aramaya göre beleş :p
Kitabı almaya gelecek, hem sizi görecek iki laflayıp stresini atıp "Kitabı beğendin mi?-(Mesleki ise) Faydalı bir kaynak değil mi?" tarzı konuşacak, hem kitabını alacak. Tekrar bir buluşma için benzin yakmayacak arabası filan :KK70:

Erkekler böyle.
İmza: Kocasının ne dakika nasıl davranıp, ardından hangi işe girişeceğini çözen bir kadın :KK70:
Ay bu çok kötü.. ben resmen whatsap giriş saatine bile anlam yukluyorum

Bir de bazı konularda görüyorum sevimli bir şeymiş gibi ayy annesine benden bahsetti diye sevindirik oluyorlar ne alaka ya? Çok itici.
Bizim yörelerde öyle olur bu işler, anne de gider bakar kıza :D ama niyet ciddiyse. Bunu anlayamadım ben

Back
X