- 7 Mayıs 2015
- 543
- 944
- 33
Daha çok umursamaz bence.Tavir sanmasın sonraYarın gelirse çok normal ve sakin karsilamaliyim. Ve soğuk. Ciddi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok umursamaz bence.Tavir sanmasın sonraYarın gelirse çok normal ve sakin karsilamaliyim. Ve soğuk. Ciddi
Ozguvenli gorunup ozguven eksikligi olanlar boyledir. Gelgitli. Atarli. Kafanda bitirirsen cozersin olayi. Onwmli olan kafada bitirmek.O kadar doğru ki tespitler. Yani yanlıs anlaşılmasın tipi iyi değil pek, ama ozguvenli. Ve opsiyonum onun hayatında. Takıntı değil aslında vazgeçtim bitti mesela![]()
31 yasinda. Açık aslında iyi niyetli düşünmeye çalışıyordum ama gereksiz :)Kaç yaşında?ne diye ümit besliyorsun ki. Belli ki elinin altında tutacak birini arıyor sadece vakit geçirmelik. Bi yazıp bi yazmaması boş olursa döneceğindendir. Hoşlansa anlardın. Oralı olma bence mesafeni koru.
Belki deOzguvenli gorunup ozguven eksikligi olanlar boyledir. Gelgitli. Atarli. Kafanda bitirirsen cozersin olayi. Onwmli olan kafada bitirmek.
Ozguvenli gorunup ozguven eksikligi olanlar boyledir. Gelgitli. Atarli. Kafanda bitirirsen cozersin olayi. Onwmli olan kafada bitirmek.
Insanoglu iste gidip gidip boyle nerde sorunlu tipler var onlara takilir nedense...Cok seviyoruz sorunlarla ugradmayi galiba. Ya da cile cekmeye cok merakliyiz hethalde.Aynen oyle. Deneyimle sabit. Sonuc: Bir ton beklenti, buna karsin zaman kaybi.
Insanoglu iste gidip gidip boyle nerde sorunlu tipler var onlara takilir nedense...Cok seviyoruz sorunlarla ugradmayi galiba. Ya da cile cekmeye cok merakliyiz hethalde.
Bak bu işe yararAcil durum çıkışıni uygula. Her yerden engelle neye uğradığını sasirsin yavrucak :)
Annesinin bir bahaneyle geldiği kesin. Burada işimi olayı çok açmadım ama kesin. Ama belki ilgisi hic olmamıştır o ayriİyide ben anlattıklarında bi adım göremedim. Dostane arkaşaca şeyler. Yemeğe çıkalım der fln tmm ama hçbşe yokki
Anneside bi bahaneyle değil gerçekten bi sebeple gelmiştr bu kadar ayrıntılı düşünmeyin ..
Sanırım bir tek siz anlamadinizSorun ne, bi'tek ben mi onu anlamadım?
Ozaman daha çekici oluyor bence..ben hiç anlamaya çalışmıyorum
o beni anlasın :)
Ya aynen öyle.ya sallayin boyle luzumsuz kaprisler yapan kendi kendini bi halt sanan erkekleri yaa. erkek dedigin adam gibi kadinin pesine dusecek, allicak pullicak sahip olacak.
bi zamanlar bende senin kafa yapindaydim, nerde gizemli ulasilmaz kompleks sacma sapan molozlar varsa onlardan etkileniyordum. oyle bi tiple evlenme gibi bir gerizekalilik bile yaptim, sonunda kosar adimlarla kactim o heriften.
Allaha her gun sukur ediyor ve dua ediyorum bugun icinde bulundugum iliski icin, hakettigim ilgi, alaka, sevgi ve degeri gosterdigi icin. Bir iki sene sonra su anda seninle ilgilenmek isteyen insanlara vermedigin sans umarim pismanliga donusmez.
biz kadinlar biraz salagiz. biraz ilgi alaka vermesine izin verince bir erkegin, hemen kalbimiz bi baska carpmaya basliyo. ver bi sans, hemen adamla iliskiye basla demiyorum, masumane flort.Ya aynen öyle.
Mesela bir adam daha var. Bir süredir yazıyor ama ısrar etmiyor reddettim, bekleyeceğim çünkü bazı şeyler için beklemeye değer diyor. Bundan daha yakışıklı, daha iyi niyetli duruyor, işi gücü de var. Beni görünce acayip heyecanlanıyor. Mantıken kesinlikle olur. Ama kalbim ona atmıyor işte.
Ya geçmişten yaraliyim, cesaret edemiyorum bir ilişkiye başlamaya. En azından kalbim atmalı o kişiye. Biliyorum yanlış ama durum bubiz kadinlar biraz salagiz. biraz ilgi alaka vermesine izin verince bir erkegin, hemen kalbimiz bi baska carpmaya basliyo. ver bi sans, hemen adamla iliskiye basla demiyorum, masumane flort.
Bende ikizlerim kiz.Ikizler burcudur kesin dengesiz nemrut