- 7 Mayıs 2017
- 315
- 354
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikizlersin ok de dengesizmisin bu onemli?))Bende ikizlerim kiz.
Ikizleride yorumlayın hele: )Koçlar beğendiği uçan kuş bile kaçırmaz hele erkek olanı![]()
Demgesiz oldugum söylenir.sanirim bende farkındayimIkizlersin ok de dengesizmisin bu onemli?))
Valla ben söyleyenlerin yalancısıyım ikizlerin bir üstü bipolar diyorlarIkizleride yorumlayın hele: )
Ikizlerin bence tumu bipolarValla ben söyleyenlerin yalancısıyım ikizlerin bir üstü bipolar diyorlar![]()
Kova hatunu daha iyi bilir hocam
![]()
Direk gömmiyeyim demistim benIkizlerin bence tumu bipolar![]()
HhahahaaDirek gömmiyeyim demistim ben![]()
Hhahahaaerkegi bir tik daha duzgun ama hatunlari kriz gecirten cinsten
Ama yengecte ki sinsilik varya...o melankoliyle neler hal ediyor nelerbirde yengeç sevmiyorum ben evlerden ırak
hep bi melankoli hep bi alınma
![]()
Ne yapabilirim ki?Annesinin size bakmaya geldiğini nerden anladınız? Bide hep ondan beklemeseniz de biraz siz de mi birşeyler yapsaniz acaba
Açıkçası evlilik niyetli olduğu için annesine bahsetti diye düşündüm ama garip ya davranışlarıDakka bir gol bir anası el attiysa olaya uzak dur o adamdan. Millet senelerce flort ediyorda anca tanistiriyo ailesi ile.
OlabilirAnnesi sizi gordukten sonra kopmuş sanki
Açıkçası evlilik niyetli olduğu için annesine bahsetti diye düşündüm ama garip ya davranışları
Bilmem miAma yengecte ki sinsilik varya...o melankoliyle neler hal ediyor neler![]()
Neden acaba :)Biz kadinlar surunmeyi cok severiz nedense :)