Bir Erkeğin Aptal yerine koyması !! Çok safım nasıl kurtulucam

olamassın canım senin ki saflık degil kalp temizligi bi insan sözüne inanmak saflık olamaz insanız edilen konuşulan herşeyin yalanmı dogrumu diye düşünmek mi gerekir insanlar hep yalanmı söyler belkide hayat degişti her söz yalan da biz farkedemiyoruz kendimize saf diyoruz oysa onlar yalancı biz saf degiliz biz insanız

Hayatta dersler ve iş yönünden iyisin ne güzel.saf felan değilsin adam pislik hem ortada yasanmislik yok.hep bu sevgi boşluğu ve acligindan oluyor.güzel birşey olsun istiyorsun o kadar istiyorsun ki detayları kaciriyorsun.o kadar saf olan facede o resimler olduğu halde kabul edendir.

+1000

Kesinlikle
Çoğunun kaşı gözü ayrı oynuyor
10 tane kadinla evlense yok mu onbirinci diye etrafa bakıyorlar bir yandan çok muhafazakarlar bir yandan aç gözlülukte dünya birincisiler
Bulunabilecek en berbat karışım

Ya insanligin geldigi son noktadan urkuyorum artik.ben neden iyi niyetliyim diye uzuluyorsunuz.yalan soyleyen insanlari kandiranlar kusurlu olanlar degil mi?dogru soyleyen inanan insanlar aptal,yalan soyleyip insanlari kullananlarin akilli olarak adledilmesi manyakca olan bence..siz dogrusunuz..degismeyin

Neden kendinizi sucluyorsunuz? Sizin sucunuz yok, bu tamamen karsidaki adamin karaktersizligi. Sorunuza gelirsek uzerinizdeki safligi atabilirsiniz tabi ki, benim gordugum genelde insanlar kazik yedikce iyi niyetlerini kaybediyorlar.

Endonezyalilara gore 2. Hatta 3. Es normal..ve cogunun 2. Evliligi var..
Birinci bosamiyor tr de ki gibi..
Sana garip gelmis yoksa adama gore normal yani..
Bosver sen onune bak..
Ama endonezyalilar cok sakin oluyor..
Birde cocuklaraina karsi asiri ilgililer..
Bir anne gibi bakiyorlar hep kucaklarinda cocuklar..

Sanırım balık burçlarının ortak özelliği bu, bende öyleyim, Allah koruyor benide, çünkü bende herkese inanırım, neyseki kötü niyetli kimse çıkmadı karşıma, inşallah da çıkmaz.
Ama sende burda hatalısın, ilk defa tanışıp 5 dk da senden hoşlandım vs diyen adam herkese mavi boncuk dağıtıyordur bence

çok tatlısın MissCherryBlossom

çok hayalperestsin bence.

konuştuysanız hemen bir şey olacağı anlamına mı geliyor bu kadar ilişki bazlı olma. hoşlanma vs basit şeyler. evli olmasa bile belki sevgili bile olmayacaktınız yani

sanırım sevgili adayı sayın az bu yüzden çok takıyorsun.

Sizin yerinizde kim olsa ayni seyi yasar. Insan sarrafiyim diyen bile bi erkegin evli oldugunu o an anlayamaz.

Bir balık kadını olarak bende çok kazık yedim

Dürtümerinize hakim olup biraz düşünerek davranmak deyim yerindeyse kendini ağırdan satmakla başlayabilirsiniz. Davranışlar zamanle alışkanlığa dönüşür alışkanlıklarınız da sizi siz şapar

Çok güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…