- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
- Konu Sahibi balikburcukadini
-
olamassın canım senin ki saflık degil kalp temizligi bi insan sözüne inanmak saflık olamaz insanız edilen konuşulan herşeyin yalanmı dogrumu diye düşünmek mi gerekir insanlar hep yalanmı söyler belkide hayat degişti her söz yalan da biz farkedemiyoruz kendimize saf diyoruz oysa onlar yalancı biz saf degiliz biz insanızBayanlar merhaba. Bundan yaklaşık 1 ay önce iş için yurtdışına gitmiştim. Havaalanında uçakla ilgili sorunlar yaşadım biraz beklemek zorunda kaldım. Bu sırada aynı durumda olduğumuz Endonezyalı bir çocukla tanıştım bekleme sürecinde. Sohbet ettik, tatlı bir çocuktu. Hafif bir flört durumu oldu. Ben 29 yaşındayım, o da 29 yaşında olduğunu, bekar olduğunu söyledi. Mühendis olduğu için sık sık Avrupa'ya iş için geldiğini anlattı. Uçakta da yan yana oturmuştuk. Uçakta yolculuğun sonlarına doğru benden çok hoşlandığını söyledi, ben de şaşırdım utandım ama beğenilmek her bayan gibi hoşuma gitti tabi. Daha yeni tanıştık diyebildim. Biletimden adımı soyadımı görüğünü facebookta eklemek istediğini anlattı tamam dedim. Sonra Türkiye'ye inince ayrıldık zaten. Ben sonra facebookta eklemesini bekledim ama eklemedi. 3 gün sonra Endonezydan biri beni aratıp academia sayfama girmiş büyük ihtimalle oydu. Neyse ekleme gelmedi ben de biraz üzüldüm ama zamanla unuttum bu çocuğu. Bu sabah ne gördüm bilin bakalım ? Facebookta ekleme talebi göndermiş 1 ay sonra. Fotosundan tanıdım. Fotolarına bakarken bir kadın ve 2-3 yaşlarında olan çocukla olan bazı fotolar dikkatimi çekti. Kızlar bu adam evli-çocuklu ve bana yalan söylemiş bekarım diye bariz yani, yoksa neden koysun o fotoları. Çok sinirlendim aptal yerine konduğuma. Kızlar ben çok safım ve çok iyi niyetliyim sadece bu olay için değil kim ne desin inanıyorum mal gibi. Hayatta sadece dersler ve iş yönünde iyiyim. Annem de beni eleştirir sen ders yönünde iyisin kitap okursun ama hayatta sıfırsın çok safsın kim ne derse inanma der. Kızlar yaş 29 bu saatten sonra ben cin gibi olabilirmiyim bu saflığı atabilir miyim ?
Ortadoğu erkeği çok çakal
Bir de bizim toplumun artık nasıl diyeyim kadın erkek dütü bozuldu. Düzgün erkek zaten yok, evli nişanlı erkeklerin çoğu başka kadınla flört ediyor, kovalıyor, umut veriyor. Bizim erkeklerimizi hiç beğenmiyorum karakter olarak, babalarımızın kuşağı çok çok daha iyiydi.
Valla ben Yunanistan ın doğusundan gelen erkeklere alıcı gözüyle bakmıyorum bu yüzden. Hepsi birbirinden kaypak.
KesinlikleOrtadoğu erkeği çok çakal
Bir de bizim toplumun artık nasıl diyeyim kadın erkek dütü bozuldu. Düzgün erkek zaten yok, evli nişanlı erkeklerin çoğu başka kadınla flört ediyor, kovalıyor, umut veriyor. Bizim erkeklerimizi hiç beğenmiyorum karakter olarak, babalarımızın kuşağı çok çok daha iyiydi.
Valla ben Yunanistan ın doğusundan gelen erkeklere alıcı gözüyle bakmıyorum bu yüzden. Hepsi birbirinden kaypak.
Endonezyalilara gore 2. Hatta 3. Es normal..ve cogunun 2. Evliligi var..Bayanlar merhaba. Bundan yaklaşık 1 ay önce iş için yurtdışına gitmiştim. Havaalanında uçakla ilgili sorunlar yaşadım biraz beklemek zorunda kaldım. Bu sırada aynı durumda olduğumuz Endonezyalı bir çocukla tanıştım bekleme sürecinde. Sohbet ettik, tatlı bir çocuktu. Hafif bir flört durumu oldu. Ben 29 yaşındayım, o da 29 yaşında olduğunu, bekar olduğunu söyledi. Mühendis olduğu için sık sık Avrupa'ya iş için geldiğini anlattı. Uçakta da yan yana oturmuştuk. Uçakta yolculuğun sonlarına doğru benden çok hoşlandığını söyledi, ben de şaşırdım utandım ama beğenilmek her bayan gibi hoşuma gitti tabi. Daha yeni tanıştık diyebildim. Biletimden adımı soyadımı görüğünü facebookta eklemek istediğini anlattı tamam dedim. Sonra Türkiye'ye inince ayrıldık zaten. Ben sonra facebookta eklemesini bekledim ama eklemedi. 3 gün sonra Endonezydan biri beni aratıp academia sayfama girmiş büyük ihtimalle oydu. Neyse ekleme gelmedi ben de biraz üzüldüm ama zamanla unuttum bu çocuğu. Bu sabah ne gördüm bilin bakalım ? Facebookta ekleme talebi göndermiş 1 ay sonra. Fotosundan tanıdım. Fotolarına bakarken bir kadın ve 2-3 yaşlarında olan çocukla olan bazı fotolar dikkatimi çekti. Kızlar bu adam evli-çocuklu ve bana yalan söylemiş bekarım diye bariz yani, yoksa neden koysun o fotoları. Çok sinirlendim aptal yerine konduğuma. Kızlar ben çok safım ve çok iyi niyetliyim sadece bu olay için değil kim ne desin inanıyorum mal gibi. Hayatta sadece dersler ve iş yönünde iyiyim. Annem de beni eleştirir sen ders yönünde iyisin kitap okursun ama hayatta sıfırsın çok safsın kim ne derse inanma der. Kızlar yaş 29 bu saatten sonra ben cin gibi olabilirmiyim bu saflığı atabilir miyim ?
Bu arada sen de uçan kuşa tav olacak kıvamdasın gibi gibi Endonezyalılar kara kuru, murdar ...yani neresini beğendin? İş için Avrupaya giderken sen Endonezyalıyı napcaksın? :) :) Jean-Pierre in, Hansın anavatanında Endonezyalıyı napcaksın herkes yürür Hansına sen gidersin tersine :)
Sizin yerinizde kim olsa ayni seyi yasar. Insan sarrafiyim diyen bile bi erkegin evli oldugunu o an anlayamaz.Bayanlar merhaba. Bundan yaklaşık 1 ay önce iş için yurtdışına gitmiştim. Havaalanında uçakla ilgili sorunlar yaşadım biraz beklemek zorunda kaldım. Bu sırada aynı durumda olduğumuz Endonezyalı bir çocukla tanıştım bekleme sürecinde. Sohbet ettik, tatlı bir çocuktu. Hafif bir flört durumu oldu. Ben 29 yaşındayım, o da 29 yaşında olduğunu, bekar olduğunu söyledi. Mühendis olduğu için sık sık Avrupa'ya iş için geldiğini anlattı. Uçakta da yan yana oturmuştuk. Uçakta yolculuğun sonlarına doğru benden çok hoşlandığını söyledi, ben de şaşırdım utandım ama beğenilmek her bayan gibi hoşuma gitti tabi. Daha yeni tanıştık diyebildim. Biletimden adımı soyadımı görüğünü facebookta eklemek istediğini anlattı tamam dedim. Sonra Türkiye'ye inince ayrıldık zaten. Ben sonra facebookta eklemesini bekledim ama eklemedi. 3 gün sonra Endonezydan biri beni aratıp academia sayfama girmiş büyük ihtimalle oydu. Neyse ekleme gelmedi ben de biraz üzüldüm ama zamanla unuttum bu çocuğu. Bu sabah ne gördüm bilin bakalım ? Facebookta ekleme talebi göndermiş 1 ay sonra. Fotosundan tanıdım. Fotolarına bakarken bir kadın ve 2-3 yaşlarında olan çocukla olan bazı fotolar dikkatimi çekti. Kızlar bu adam evli-çocuklu ve bana yalan söylemiş bekarım diye bariz yani, yoksa neden koysun o fotoları. Çok sinirlendim aptal yerine konduğuma. Kızlar ben çok safım ve çok iyi niyetliyim sadece bu olay için değil kim ne desin inanıyorum mal gibi. Hayatta sadece dersler ve iş yönünde iyiyim. Annem de beni eleştirir sen ders yönünde iyisin kitap okursun ama hayatta sıfırsın çok safsın kim ne derse inanma der. Kızlar yaş 29 bu saatten sonra ben cin gibi olabilirmiyim bu saflığı atabilir miyim ?
Bir balık kadını olarak bende çok kazık yedimBalık burcu bir kızkardeşim var ordan biliyorum, insanlardan kazık yedikçe insanlar öğreniyorlar büyüyorlar, yalnız balık burçları biraz daha zor öğreniyor.. Hep o insan sevgisinden işte.. Yaşınız büyüdükçe öğrenirsiniz:))
Dürtümerinize hakim olup biraz düşünerek davranmak deyim yerindeyse kendini ağırdan satmakla başlayabilirsiniz. Davranışlar zamanle alışkanlığa dönüşür alışkanlıklarınız da sizi siz şaparBayanlar merhaba. Bundan yaklaşık 1 ay önce iş için yurtdışına gitmiştim. Havaalanında uçakla ilgili sorunlar yaşadım biraz beklemek zorunda kaldım. Bu sırada aynı durumda olduğumuz Endonezyalı bir çocukla tanıştım bekleme sürecinde. Sohbet ettik, tatlı bir çocuktu. Hafif bir flört durumu oldu. Ben 29 yaşındayım, o da 29 yaşında olduğunu, bekar olduğunu söyledi. Mühendis olduğu için sık sık Avrupa'ya iş için geldiğini anlattı. Uçakta da yan yana oturmuştuk. Uçakta yolculuğun sonlarına doğru benden çok hoşlandığını söyledi, ben de şaşırdım utandım ama beğenilmek her bayan gibi hoşuma gitti tabi. Daha yeni tanıştık diyebildim. Biletimden adımı soyadımı görüğünü facebookta eklemek istediğini anlattı tamam dedim. Sonra Türkiye'ye inince ayrıldık zaten. Ben sonra facebookta eklemesini bekledim ama eklemedi. 3 gün sonra Endonezydan biri beni aratıp academia sayfama girmiş büyük ihtimalle oydu. Neyse ekleme gelmedi ben de biraz üzüldüm ama zamanla unuttum bu çocuğu. Bu sabah ne gördüm bilin bakalım ? Facebookta ekleme talebi göndermiş 1 ay sonra. Fotosundan tanıdım. Fotolarına bakarken bir kadın ve 2-3 yaşlarında olan çocukla olan bazı fotolar dikkatimi çekti. Kızlar bu adam evli-çocuklu ve bana yalan söylemiş bekarım diye bariz yani, yoksa neden koysun o fotoları. Çok sinirlendim aptal yerine konduğuma. Kızlar ben çok safım ve çok iyi niyetliyim sadece bu olay için değil kim ne desin inanıyorum mal gibi. Hayatta sadece dersler ve iş yönünde iyiyim. Annem de beni eleştirir sen ders yönünde iyisin kitap okursun ama hayatta sıfırsın çok safsın kim ne derse inanma der. Kızlar yaş 29 bu saatten sonra ben cin gibi olabilirmiyim bu saflığı atabilir miyim ?
Çok güldürdün beniValla panpa bu Arbistan, Kuveyt vb ülkeler ve Hindistan tarafı müslümanı da hindusu da aynı bulsalar 10 kadınla evlenirler. Yani o tarafın kültürünü bilmekle alakalı bir durum diyeyim, saflıkla alakası yok. Kadın insana sayılmıyor, evdeki kadına hiçbir saygı yok. Yatın kalkın Mustafa Kemale dua edin bu kadar yazıyorum.
Bu arada sen de uçan kuşa tav olacak kıvamdasın gibi gibi Endonezyalılar kara kuru, murdar ...yani neresini beğendin? İş için Avrupaya giderken sen Endonezyalıyı napcaksın? :) :) Jean-Pierre in, Hansın anavatanında Endonezyalıyı napcaksın herkes yürür Hansına sen gidersin tersine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?