Bir erkeğin bir bayana olan ilgisi nasıl anlaşılır??

Copyright

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
621
8
0
İzmir
bayanlar bir erkeğin size ilgisi bir beğenisi varsa bunu nasıl anlarsınız?? bilenler bilmeyenlere anlatsın hadi bakalım:98:

Doğru cevaplar için bu konuyu bir erkek sitesine açmak lazım

Ama psikolojik bir sorunun yoksa hayal dünyasında yaşamıyorsan bir erkeğin sana ilgisi olduğunu hissedersin. Bir bakış, bir kelime yeterli. Tabii adamın diğer kadınlarla ilişkilerini de gözlemek lazım. Eğer herkese aynı muameleyi yapıyorsa bu adamın doğasıdır deyip makus talihine küsmen lazım

erkeğin asaletlisi bunu belli etmez zaten,belli edende ahlaksız ve çapkındır,o da zarif bir bayana yaramaz zaten patlat tokatı gitsin

hımm doğru bir yaklaşım bencede haklısın

erkeklerde eski nezaket ve romantizim kalmadı,artık toplumun aklı uçkurunda gönlünüze rağbet eden yok bence ..
nerde eski duygu yüklü masum bakışlar,nerde samimi ve içten tebessüm..nerde o mahcup iltifatlar,

erkeklerde eski nezaket ve romantizim kalmadı,artık toplumun aklı uçkurunda gönlünüze rağbet eden yok bence ..
nerde eski duygu yüklü masum bakışlar,nerde samimi ve içten tebessüm..nerde o mahcup iltifatlar,

hakikaten nerde??? ahh ahh keşke gençliğimi 1970-1980 yıllarda yaşayabilseydm..bu gidişte ona bakarsan erkekte kalmıcak bir gaylik furyasıdır sürüyor..

cokta karamsar olmayalim yaa cok nadir olsada var hala oyle asklar

herkese ayni ilgiyi gosterenlere de ne demeli bilmem kii

ben ilgisi olup olmadığını ilgilenip ilgilenmediğinden değil, bana açılıp açılmamasından anlıyorum. :)) garanticiyim biraz. en ufak bir ilgide atak davranıp ilgimi göstermiyorum. bu yüzden kaybediyorum bazen belki ama olsun.

Üniversite bir arkadaş kendine yol veren adamları, gözünün içine bakarak ders anlatan hocaları, kendinden ders notu isteyen erkek arkadaşları kendine aşık zannederdi...

Kadınlar hisseder ilgiyi doğru ama hissetseniz bile karşı taraf somut bir adım atmadan bunu anlamlandırmak, kesinmiş gibi davranmak hele de karşılık vermek oldum olası manasız gelir... Erkekler ilan-ı aşk ettikleri kadınlara bile "eskiyi getir yeniyi götür" kampanyası düzenlerken bu hissiyattaki varlıkların ilgisini sezmeye çalışmada gösterilecek gayret ve yoğunlaşmayla sayısal oynansa en azından bir karınız olur... :82: Gerçekten seven adam gibi adam da sizi şüphe içinde bırakmaz ve hislerinin arkasında sağlam durur zaten... Dolayısıyla "erkeğin bayana olan ilgisini çözmeye uğraşmak" gereksizdir, mert adam duygularını açıkça ifade eder, kadına da buna olumlu yahut olumsuz cevap vermek kalır...

yürü be!!! :))

Erkeklerin çoğunun ilgisini anlamak gayet kolaydır aslında. Sürekli bakarlar, gülümslerler, hep sizinle takılırlar, gerekli gereksiz her şeyi sizinle zaman geçirmek için sebep sayarlar vs.

ortada somut birşey olmasa da ben anlıyorum yani hissediyorum. illa ki kompliman yapması vs gerekmiyor sana olan davranışlarda tavırlarda bir değişiklik bir farklılık hemen seziliyor hissediliyor sonrada arkasından sinemaya yemeğe davet geliyor zaten bugüne kadar hep bunu hissederek anladım ve bir kere bile yanılmadım ilgisi olduğunu düşündüklerimin hepsininn ilgisi ortaya çıktı,ilgisi olmadığını düşündüklerimde de haklı çıktım:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…