ortada somut birşey olmasa da ben anlıyorum yani hissediyorum. illa ki kompliman yapması vs gerekmiyor sana olan davranışlarda tavırlarda bir değişiklik bir farklılık hemen seziliyor hissediliyor sonrada arkasından sinemaya yemeğe davet geliyor zatenbugüne kadar hep bunu hissederek anladım ve bir kere bile yanılmadım ilgisi olduğunu düşündüklerimin hepsininn ilgisi ortaya çıktı,ilgisi olmadığını düşündüklerimde de haklı çıktım:82:
peki ya sevgilimizin başka bir kızdan hoşlanıp hoşlanmadıgını nasıl anlarız gözümüze sokana kadar varmıdır belirtileri varmı bu durumu yaşayan arkadaşlar
erkeğin asaletlisi bunu belli etmez zaten,belli edende ahlaksız ve çapkındır,o da zarif bir bayana yaramaz zaten patlat tokatı gitsin
ben bir şey danışacaktım yani bi fikir söylerseniz sevinirim:)
biz ayrıldık ve bana artık kendimden eminim seni sadece arkadaşım olarak seviyorum dedi 1 hafta önce ama dün de sen beni sevmiyosun bana karşı bişey hissetmiyosun dediğimde sen ne hissedip hissetmediğimi bilemezsin dedi eğer öyle düşünüyosan da ne bu çaba barışmak için dedi üzgün bi ifadeylesizce seviyor mu beni :18:
erkek salaklaşıosa gerçekten ilgisi vardır... Kompliman yapıosa profesyoneldir..
erkeğin asaletlisi bunu belli etmez zaten,belli edende ahlaksız ve çapkındır,o da zarif bir bayana yaramaz zaten patlat tokatı gitsin
Seninle görüşmek, konuşmak için fırsat yaratmaya çalışır, dibinden ayrılmaz, sözleriyle davranışlarıyla açıkça belli eder yani.. iltifatlar eder, kıskanır falan filannnn iştee..
şimdiye kadar yazılanlardan ve yaşadıklarımızdan da anlaşıldığına göre
2 tip erkek modeli çıkıyor ortaya biri profesyonel çapkınlar
ikincisi hakikaten samimi duygulara sahip seven erkek
eğer bir erkek sizi kıskanıyorsa,bakarken göğüslerinize değilde göz bebeklerinize bakıyorsa,
sizi görebilmek için bahaneler buluyorsa,size hafif bir tensel dokunuş dahi onu terletiyorsa
emin olun çok samimi bir aşık erkek var karşınızda,
eğer gözlerinize değilde göğüslerinize bakıyorsa,sözlerinize değilde dudaklarınıza itibar ediyorsa,
sıkılmadan elinizi kavrıyorsa,zorda kaldığınızda size uzaktan çözümler sunuyorsa karşınızdaki erkek sadece kadınlığınızla ve güzelliğinizle ilgili,gönlünüz onu ilgilendirmiyor..
şimdiye kadar yazılanlardan ve yaşadıklarımızdan da anlaşıldığına göre
2 tip erkek modeli çıkıyor ortaya biri profesyonel çapkınlar
ikincisi hakikaten samimi duygulara sahip seven erkek
eğer bir erkek sizi kıskanıyorsa,bakarken göğüslerinize değilde göz bebeklerinize bakıyorsa,
sizi görebilmek için bahaneler buluyorsa,size hafif bir tensel dokunuş dahi onu terletiyorsa
emin olun çok samimi bir aşık erkek var karşınızda,
eğer gözlerinize değilde göğüslerinize bakıyorsa,sözlerinize değilde dudaklarınıza itibar ediyorsa,
sıkılmadan elinizi kavrıyorsa,zorda kaldığınızda size uzaktan çözümler sunuyorsa karşınızdaki erkek sadece kadınlığınızla ve güzelliğinizle ilgili,gönlünüz onu ilgilendirmiyor..
Bence anlaşılamaz.
Yani genelde anlaşılır ama bazen anladıkların çok yanlış çıkabilir.
İlgisi var gibi takılır ama sen yaklaştığın anda yok öyle bişey der.
İlgisi yok gibi takılır ama bi anda sana açıldığında afallayıp kalırsın.
Böyle garip varlıklardır kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?