Bir Erkeğin Gözünde Sonradan Kıymete Binmek...

Ona bir şans vereyim mi?

• Hayır, uzak dur. Yine kullanılıyor olabilirsin.

• Evet, bir şans vermelisin.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güzelleştim olgunlaştım havam değişti diyorsunuz o da bunun farkında neticede. Her zaman herkesin bi şansı hakettiğine inanırm hiç birşeyi tek seferde silip atmam ama bu sefer bana bile samimi gelmedi x'in niyeti. Havalı zengin şımarık bir kızla birlikte olup itilip kakılan bir erkek de pek hoş bi profil oluşturmaadı gözümde.Kardeşim olsaydınız kesinlikle szi ondan korurdum mmüsade de etmezdim bu duruma

Selam al selam ver ama sakin bir iliskiye baslama onunla. Firtinada siginacagi limani olmussun. Son zamanlarda kendini dizginleyisin geri cekisin de "kacan kovalanir" olmus. Yani bu arkadas hem boslukta hem de reddedilmenin verdigi hirsla sana geliyor bence. Illa bilerek yapiyor demiyorum ama erkek yapisi boyle. Bir iliskiye baslasaniz sogumaya baslar direkt.

O nasıl söz kız her kıymet verene derken ? Ben anlamadım
yani 3 erkek sana deli gibi aşık olabilir her dediğini istediğini önüne sunabilir ancak sonuçta sen birini seçersin
kıymetini bilen ilk kişiye gitmek olmaz ama buradaki durum tam olarak o değil zaten

Okulun bitmesine ne kadar kaldı :)

bana kalırsa o senin ilgini her darında yetişmeni seviyor
o kızdan göremedği duygusal doyumu senle yaşıyordu
onunla geziyor seninle dertleşiyor
baktı ki sen artık yoksun aklı başına geldi ama iş işten geçti gibi görünüyor
bu tarz insanlar hiçbir zaman samimi gelmez bana
menfaati söz konusu ise seni yine kullanır yine harcar
zaten eski sevgin kalmamış
bence bu adamı hayatından tamamen çıkar
birlikte olsan dahi eski yaraların ve güven sorunu seni rahat bırakmaz
mutlu olacağını düşünmüyorum

Önce bir mesajlardan rahatsızlığını dile getir bakalım devam edecek mi.

Evet engellemeyim, o yokmuş gibi davranayom ama her gün mesaj atması o kadar zorluyor ki sinirlerimi. Sus, yazma desem de nafile. Kabalaşmak, çirkinleşmek istemiyorum
Aynen çirkinleşme. Ona kızgınsın zannedip iyice kendini bir şey zannetmesin. O sana nasıl günler,haftalar sonra cevap veriyordu aynı şekilde muamele et. Hatta bence hiç cevap verme. Çünkü cevap verdikçe yüz buluyor.
Benim başımda da vardı bir ara böyle biri. Adam ret mesajlarımdan bile bir umut buluyordu.

Neticede can çıkar huy çıkmaz... Bu adam vakti zamanında senin yaptıklarının değerini bilemedi değil mi ,neticede kıymet bilmez değer bilmezin teki... Eee degerbilmez bir insanla ne işiniz var ki... Hiç selamı sabahi bile kesin emin olun daha rahat edersiniz...

Sana gerçekten aşık olduğunu sanıyorsun :) çok fena eğer sevgili olursan çok fena üzüleceksin dikkatli ol bence

Canım benzer şeyleri yaşadım senle ama ben o adamla evlendim.
Mutluyum. O da bana karşı çok değişti. Ama geçmişi unutmak zor. 2 yıl oldu biz birlikte olalı. Yıllar sonra ne olur bilmiyorum.
İçimde birseyler bitti diyorsan zorlama. Ama seviyorsan şans ver derim

Aynen öyle. Ben kendisine de bunu söyledim, savunması nasıl biliyor musunuz? O kız zaten pisliğin teki olduğu için bunu hak ediyormuş, parası için birlikte olmayı yani. Ama kendisi de parasız değildir normalde ha, babası da anlamıştı X'in bu pervasızlıklarını babasını kullanamazdı, alamazdı para. Bi o adam akıllı çıktı :)

Gerçekten evlendin mi :)? İçimde bazı şeyler bitti evet. Mesela onun üzgün olması, darda olması, yardıma ihtiyacı olması eskisi kadar tedirgin etmiyor beni. Peki seviyor muyum hala, evet. Ama çok güvensiz bir sevgi bu. Hem de içinde nefret var.

Gerçekten evlendim:) hata mı yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum.
Vakti zamanında beni değil başkasını tercih etmiş bir insanla evlenmem bir çılgınlık belkide.
Bazen çok mutluyum bazen geçmişi hatırlayıp üzülüyorum. Bazen beni üzüyor o zaman hata ettin minnoş diyorum.
Bu senin kararın. Ne istersen onu yaşa. Onunla sevgili olmaktan da korkma. Bir gün seni bırakıp gitmesinden de korkma. Güçlü ol. Aynen şuan olduğun gibi.

İşte aşk sandığınız adamların, biraz büyüyüp gerçek yüzlerini gördüğünüz zaman nasıl içiniz soğuyor değil mi. o yüzden birine bağlanırken çok temkinli ve zamana yayarak yaşayın lütfen. X kişisine gelecek olursan onunla yaşayacağın her türlü şey gelecekte hatırlayıp hay ağzıma sıçayım ya diyeceğin pişmanıkların olacaktır. Tadında kalsın burda kalsın.

Yaşanılan her şeyi bir tarafa bırakırsak. Yeni ilişkiden çıkmış biriyle beraber olmak mantıklı gelmiyor bana. İnsanın ilişki sonrasında biraz kendini dinlemesi yalnız kalması unutması lazım diye düşünüyorum. Yoksa ikinci gelene çok haksızlık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…