Bir Erkeğin Gözünde Sonradan Kıymete Binmek...

Ona bir şans vereyim mi?

• Hayır, uzak dur. Yine kullanılıyor olabilirsin.

• Evet, bir şans vermelisin.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Sürekli aynı ortamda olmamoz beni çok zorluyor

Baslarda biraz bocalamissin. Hatta biraz değil bayaği sacmalamissin. Ama olur öyle hepimiz zaman zaman sacma sapan davranabiliyoruz.
Ama su an dik bir durus sergiliyorsun. Sakin birakma bunu. Burnundan kıl aldirma.
Kiz artik tamamen sıkılmis, bunu postalamis belli ki. Bu da ilgi,egosunu oksayacak birinin pesinde. En yakin olarak da seni goruyor tabikii.

Senin ondan kendini birden çekmen onu boşluğa bırakmış sanırım bu durumdan da ben şunu çıkardım
O aslında sana aşık değil sadece sana çok alıştı senin arkadaşlığın ona çok iyi geldi ve birden boyle gidince o bosligu fazlasiyla hissetti

Sana gelince içinde hisler yoksa uzak dur derim ama biraz olsun içinde ona karşı his varsa o zaman dene bişey kaybetmezsin ama ne istediğinden emin ol öyle davran. Istemedigin bir şeyi kimse sana zorla yaptıramaz belki çocukla sevgili olursun
belki gözünde çok büyüttüğünü anlarsın ondan ayrılır ıyiki daha fazla aklımı onla kurcalamamışım dersin
Belkide ıyiki sevgilisinden ayrılmış bana gelmiş dersin

Ama bir şeyi unutma kimse seni senden ayırmasın değişmişsin bu senden daha mutlusun ve bu senle olan mutlulgunu kimsenin bozmasına izin verme !

Başka ne önerirsin peki? Numarasını engellemek gibi bir şey yapsam çok mu abartı olur

Çok teşekkür ederim birden daha güçlü hissetim

Nasıl, sevgilisini benimle aldatmamıştı ki. Sevgilisi varken yanında olmam sadece dost şeklindeydi. Dinlerdim yani

Aldatmisi nerden cikardin anlatmak istedigim o zamanlar yanindaydin ve hislerimi anlamistir yazmissin yani o zamanlar arkadas olarak yaninda olmussun beni her turlu seviyor izlenimine kapilmis olabilir uzattim ama

Cantada keklik goruyordur.

Başka ne önerirsin peki? Numarasını engellemek gibi bir şey yapsam çok mu abartı olur
Hayir hic gerek yok. O yokmus gibi yasamaya devam et. Karsina tertemiz bir sevgi ile biri cikacaktir elbet.
Kizla her arasi bozuldugunda gelip sana aglayan adami ne yapacaksin Allah askina. Bak boyle dusununce bir soğuma geliyor.

Bana sadece sevgilisini anlatmazdı ki. Kullanılmak derken de... Bütün işlerini ben yapardım ya. Sınav zamanı notlarımı alırdı, ödevlerini yaptırırdı, ben de hiç itiraz edemezdim mesela. Bunun gibi
o ne ya
düşünsene onun hayalinde sen hep evi çekip çevireceksin her şeyi halledeceksin hem güzelsin akıllısın ohoo tabi ister
her kıymet bilene gitmen gerekmiyor
bana güven vermedi çocuk bilmiyorum...

Sizin için sevgilisinden ayrılan, sizden başkası için ayrılmaz mı. Bence bu iş batık bir iş. Akıllı insanlar batık işlerinden peşinden koşmaz.

o ne ya
düşünsene onun hayalinde sen hep evi çekip çevireceksin her şeyi halledeceksin hem güzelsin akıllısın ohoo tabi ister
her kıymet bilene gitmen gerekmiyor
bana güven vermedi çocuk bilmiyorum...
Evet haklısın. Ya şöyle diyor mesela, vaktinde kıymetini bilemedim. Sensiz hayat çok zor, benimle olursan seni çok murlu edeceğim, beni bu kadar üzme falan filan

Evet haklısın. Ya şöyle diyor mesela, vaktinde kıymetini bilemedim. Sensiz hayat çok zor, benimle olursan seni çok murlu edeceğim, beni bu kadar üzme falan filan
cidden senin de hayatını kolaylaştırmalı seveceğin kişi
bazen sen sıkıntıda olacaksın o yardımcı olacak bazen o sıkıntıda olacak sen yardım edeceksin bu böyle
ama bu çocuk çok çıkarcı bir yapıda
o kızla da neden beraber olduğu belliydi yazmışsın kullanmış kendi aklınca kızı demekki sıkılmış sonra şimdi gönlü sana kaymış bir de çıkar yanı vardır bunun kafasında diyordur her şeyimi halleder
cidden zorlaştırma hayatı kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…