- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
görüşelim dedi sadece . ben geliyorum demedi . birde trip atıyor şimdi .
yüzde yüz suçsuzum bu konuda . uğraşmak istemezse kolay kızlara gider onu tutan yok ki .
bana değer vermeyen adamla işim olmaz .
kova burcu değilim .Kova mı sizin burç? Ben hiçbirşey söylemeyeyim, hatta alakasız şeyler söyleyeyim. Karşımdaki ne istediğimi düşünüp bulup yapsın demeler vs. Tam kova özelliğidir ama inanılmaz sevimsizdir. Iletişim yeteneklerinizi geliştirip, ne istiyorsanız onu talep etmeyi öğrenin çok daha mutlu olacaksınız.
değer veriyorum seviyorum diye şans veriyorum zaten yolu vericem yakındır . evet güçlüyüm bir çok kadına göre . sen adama hak verirken şimdi yolu niye vermiyorsun demek ki güçsüzsün diyorsun . ne dediğine bir karar ver önce .Başka bir yorumda zor olduğunuzu söylemişsiniz. Bence siz zor değil memnuniyetsizsiniz. Burada her yorumda güçlü kadın imajı vermeye çalışıyorsunuz. Öyle olsaydınız adama çoktan yolu vermiştiniz. Bu kadar net. Değer mi? Seninde değer vermediğin aşikar değer görmemene şaşırmamalı.
adam yerden göğe kadar haklı sen haksızsın görüşelim dediğinde benim işlerim var cıkısa gel goruselım deseydınde adam hem gelmeyıp hemde küsseydi eyvallah ama sen direk gorusmeyelım deyıp kestrip atmışsın o egonu biraz aşşağı cekmenı tavsıye ederımdeğer veriyorum seviyorum diye şans veriyorum zaten yolu vericem yakındır . evet güçlüyüm bir çok kadına göre . sen adama hak verirken şimdi yolu niye vermiyorsun demek ki güçsüzsün diyorsun . ne dediğine bir karar ver önce .
zor olduğumu nerde ne amaçla söyledim onu anlamadım .
değer veriyorum seviyorum diye şans veriyorum zaten yolu vericem yakındır . evet güçlüyüm bir çok kadına göre . sen adama hak verirken şimdi yolu niye vermiyorsun demek ki güçsüzsün diyorsun . ne dediğine bir karar ver önce .
zor olduğumu nerde ne amaçla söyledim onu anlamadım .
o zaman güle güle gitsin . çokdqa umrumdaydı .Sana güçsüzsün demiyorum sadece güçlü kadın imajın boş diyorum. Dediğim gayet net senin işine gelmiyorsa bilemem. Her yorumunu okuyorum. Madem hafta içi görüşemezsiniz 'ben geliyorum' demesine gerek yok. Nasıl olsa görüşemeyeceksiniz. Adamcağıza üzüldüm. Bana kalırsa adam size trip yapmıyor sizden kurtulmaya çalışıyor.
Bence kız haklı bu sefer bayanlar. O nedenle bir şey diyemiyorum. Hayat film ya da dizilerdeki gibi değil ki, işten çıkınca enerjik bir şekilde bir şişe şarapla sevgili kapısına dayanalım ya da sürprizzzz diyerek kapısına dayanalım. Bazen insan yoğun olabilir, ben çalışırken çok yorulurdum eve gelir yemek yer yatardım. Şimdi o halimle bir de birisi çağırsa gidemezdim yani.konuşmasın keyfi bilir . ben koşmadım onun peşinde .
zaten körü körüne aşık olucak yaşı geçtim birde çok yeni duygularım . ama yinede yoğundu . şu yaptıklarıyla kendinden soğuttu beni . kolay kolay birine şans veren bir insan değilim . sempatik hareketleriyle ilgimi çekti .şimdide böyle soğutuyor . zannediyor ki geri adım atıcam ama atmıcam . fedakarlık gerektiği yerde yapılır . gerekmediği yerde yapılırsa salaklık olur bence .
ama onun işi bu zaten . kırk yılda bir gitmiyor ki . çok sık seyahat ediyor kaldı ki aylarca kalmayacak . bende çok sık seyahaet ediyorum işim yüzünden . hep böyle mi olucak . çalışan biriyim bunu biliyor .Sen kendi acinda baktiginda hakli olabilirsin evet yogun olmak konusunda ama adam yurtdisina gidiyormus gormek istemesi de normal erkek arkadasim bana isim var donunce gorusuruz dese cok kirilirdim arkadaslarima bile bozuluyorum bu tur konularda
32 yaşında bu adamBence kız haklı bu sefer bayanlar. O nedenle bir şey diyemiyorum. Hayat film ya da dizilerdeki gibi değil ki, işten çıkınca enerjik bir şekilde bir şişe şarapla sevgili kapısına dayanalım ya da sürprizzzz diyerek kapısına dayanalım. Bazen insan yoğun olabilir, ben çalışırken çok yorulurdum eve gelir yemek yer yatardım. Şimdi o halimle bir de birisi çağırsa gidemezdim yani.
Yaşayabilmek için bazılarımızın çalışması gerekiyor, yurt dışına çıkıyormuş sonsuza kadar orada kalmayacak herhalde, dönecektir elbet. Asker de yolcu etmiyoruz, eee ne var bunda o halde bu kadar küsülecek? Bunu anlayabilecek olgunlukta olması gerekiyor. Şimdi konu sahibi o gün müsait değilmiş işte, tamam canım gelince görüşürüz diyebilirdi. Hadi diyelim rahatsız oldu, bunu uygun bir dille ifade etmesi gerekirdi. Konu sahibi 29 yaşında görünüyor demektir ki adam da en az 29 yaşında, şimdi bu yaştaki adam için uygun bir davranış şekli mi bu?
Hayatı hep romantik komedi tadında yaşamanın gereği yok, ve evet bence de fedakarlık gerektiği yerde yapılmalı, bu durumda ne feda edilecek bir olay var ne de çok ekstrem bir durum var.
evet birde böylesi çıktı hemde benim karşıma . ne kadar içten pazarlıklıymış . beni tavlamak için neler yaptı . herkes egon yüksek diyor ilgisi yok egomla . benim dediğim olsun diyor karşı taraf bunu anlamıyorlar .Adeta bir 18lik genç kız
Bence erkeğe pek benzemiyor. Naz yapan erkek de mi görecektik tövbe yarabbi ne günlere kaldık
benim niyetim ve duygularım samimiydi . ama yaptığı hareketle soğuttu .geçmez öyle adamla bi ömür;sende bi ömür geçirmeye niyetli değilsin yorumlara göre..kalıcı bi ilişki olmayacaktır..
bende öyleyim .hadi çok darıldım diyelim birdaha görüşmem olur biter . ben soğuyorum tam bitiyor küsmek bana göre değil .ben erkekte küsme olayını kayınpederimde gördüm. ne babamda, ne eşimde, ne önceki erkek arkadaşlarımda,ne akrabalarımda görmedim. ama kabus gibi bişey. kayınvalidem canından bezmiş durumda. küsen erkekle hayat geçer mi sorusunun cevabı çok net "geçmez". bin türlü iyi huyu olabilir, ki kayınpederim öyledir. dünya tatlısı, içinde zerre kadar kötülük olmayan biridir. ama birden pat diye küser. günlerce, haftalarca anlamazsın neden küstüğünü. ben hiç bulaşma derim.
hem küsmek ne ya, çocuk gibi. ne olursa olsun, oturursun, konuşursun, gerekirse tartışırsın, bağırırsın çağırırsın. ama küslük çok saçma. bi de küslük olacaksa ilişkinin dişi tarafı küssün bari. o da en fazla 1 gün falan yani. ben şişerim dayanamam daha fazla :)
o zaman güle güle gitsin . çokdqa umrumdaydı .
seni tanımıyorum demek ki takip ediyorsun beni . zaten bütün konularımda böyle oluyor eski konularda tartıştıklarım gıcık olmuş bana gelip sataşıyor falan .
ben güçlüyüm evet sen boş de yada deme . ben kendimi biliyorum .
evet birde böylesi çıktı hemde benim karşıma . ne kadar içten pazarlıklıymış . beni tavlamak için neler yaptı . herkes egon yüksek diyor ilgisi yok egomla . benim dediğim olsun diyor karşı taraf bunu anlamıyorlar .
32 yaşında olgun bir beyfendi için fazlaca ergen bir davranış şekli.32 yaşında bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?