bir erkeğin küsmesi ne demek oluyor şimdi ?

kova burcu değilim .

Çok tuhaf okur okumaz aklımdan kesin kova burcudur diye geçti sizinle ilgili. Annemden ve çevremdeki birkaç insandan daha biliyorum acayip karakteristik bir özellikleri çünkü. Doğum gününüzdede 9 Şubat yazınca iyi tutturdum demiştim ama tesadüfmüş demek ki. :)

Siz yine de taleplerinizi daha açık belirtmeye çalışın bence. Böyle olunca aslında makul şeyler istiyorsunuz, ama isteklerinizi paylaşmadığınız için karşı tarafın isteklerinizi yerine getirebilmesi size durup dururken ev araba alması kadar düşük ihtimalli oluyor.

bende öyleyim .hadi çok darıldım diyelim birdaha görüşmem olur biter . ben soğuyorum tam bitiyor küsmek bana göre değil .

aynen. şimdi de eşimle tartışınca bir iki surat yapıyorum, onun da hiç küsme huyu olmadığı için laf atar falan, düzeliriz. ama daha dün konuştuk bu konuyu kayınvalidemle, hiç çekilecek bişey değil.

Aynen canım kıza boşuna yükleniyorlar bence. Sevgican sürpriz istemiyor ki illa gorecekse çıkıp gelseydi diyor, adam sonuna kadar haksız. Eğer illa görüşelim dese ve kız istemese haklı olabilirdi ki bu durum bile trip atmasını gerektirmez. Adam baya ilişkinin ilk başında otorite kurmaya çalışıyor. Ben seni yola getiririm egosu asıl onda. Kusen erkek değil insan olamaz ki, yetişkin insanlar konuşup anlaşır. Evlense ne olacak valizini toplayi o anasına mi gidecek her kustugunde.

Çeri biz hazır değiliz daha az ilgili/ sert/ egosu yüksek/ her hareketinden anlam çıkarmayan/ her aradığında müsait olsun olmasın takıp takıştırıp koşmayan/ hayatının merkezini ona adamayan kadın tipine. Biz bunun tam tersine alışığız canım. Paspas olmaya dünden razıyız da ondan.
Geçen kuzenim sabahın beşinde aramış ağlıyor, sevgilisi demiş ki ben iş güç yapınca nişan yaparız. Adam iş güç buldu, vakit geçti bayağı daha ses yok meseleden. Bizimki de aramış ağlıyor, vay beni istemiyor mu, konuyu da açamıyorum çok meraklı sanar beni diye. E zaten meraklısın? Şu an tek hedefin evlilik işte, yoksa neden sabahın beşinde buna ağlayasın? Çocuk var ya nasıl biri, böyle canı sıkılınca ağzına geleni sayar bizimkine, sonra özür dilemeden barışır kafasına göre, o görüşelim derse görüşülür, kuzenim o günden evvel kuaförler, alışverişler koşturur durur. Gardrobu doldu taşıyor ama hala alıyor kız ya
Böylesi daha mı makbul?

belki kuzenin gibi olunca o erkeği kazanırsın ama kendini kaybedersin .
niye bu kadar tepki verildi anlamadım . ben ondan hediye mi istedim ?sadece gelsin madem dedim süpriz yapıp yada ben geliyorum çıkışa birşeyler yeriz desin çok mu birşey ?
yok o gel diyecek ben hemen gidicem yap diyecek yapıcam böyle birşey bekledi benden niyeyse . hiç öyle biri olmadım olamam da .herkes sevmiyrosun diyor o zaman bu sevmemek değil . herkesin bri ağırlığı var bu hayatta benimde bu kadar . taşıyabilen gelir .en basit istek bile büyük birşeymiş gibi görüyor kadınlar . halbuki gel diyen erkek haklı değil . ben geliyorum demesi lazım . ama bu bile çok gelir olmuş ama erkeklerde haklı koştura koştura giden kadınlar varken ne yapsın bizim gibisini .
oterite kurmak istedi aklınca . zaten demişti bir kere sen benim dediklerimi yapmayacak mısın diye ?bir zayıf anımı yakaladı ona aşık olduğumu vazgeçemeyeceğimi düşünüyordur ben nelerden vazgeçtim zamanında bilmiyor tabi .

Tamam da konu sahibi yorumlarda 'haftaiçi görüşemeyeceğimizi' biliyor dedi. Adam ben geliyorum dese ne olacak eminim ki konu sahibi geri dön benim işim var derdi. Otoriteyle ne alakası var adam bir görüşelim demiş hikaye yazdık bir sürü

erkekler gel deyince gel git deyince git zaten . daha bir kaç gün önce görüştük onla ayrıca .ben fazla birşey istemedim ki sadece beni anlasın istedim . ama böyle küserek beni soğutuyor . daha öncede küstü bir kere sonra dayanamadı kendi aradı .

bilmem kac yillik sevgilim benle dogum gunumde gorusmek istedi ve bende o anki bazi seylere kizip gorusmeyelim dedim. o zamandan beri o da benimle gorusmuyor. bana kac aydir trip ata ata bir hal oldu. yani detaylar var elbet ama yuzeysel anlatiyorum. benim haksiz oldugum gibi siz de haksizsiniz. o yuzden buna da katlanmak zorundayiz malesef. icin rahatlasin yani senden beteri de var :) insan bubtarz olayi birebir yasamayinca tam anlayamiyor malesef. normalde derim ayol oyle erkek mi olur diye. ama oluyor:)
not: burcu yengeç benimkinin

Sevgicim zaten anahtar kelime seni yola getirmek. Bu sevip sevmemek meselesi değil bu özsaygı meselesi tamamen.
Kendimden çok sevdim, her şeyi yaptım diyerek övünürüz genelde ama bir de kendimizden gidenlere hiç bakmayız. Esas acı verici tablo oradadır esasen.
Ben de vazgeçtim çoğu şeyden. Abartı gelebilir ama, defalarca uyardığım halde, yoğunum dediğim halde, ders çalışmam lazım bunun benimle alakasının olmasının yanında başarılı olmamın başka kurum ve kişilerle de alakası var dediğim halde günde 30 kere arayan biriyle alakamı kestim. Sevgilim değildi, arada özlemiyor muyum? Evet, hatta şimdi aklıma geldi azıcık üzüldüm ama ne yapayım ki? Telefonun şarjını sırf o bitiriyordu, cevapsızları, mesajları falan... Kendim için bunu yaptım işte.

bana göre haklıyım brn . çok istiyorsa gelirdi . doğum günü daha farklı tabi.aynı şey değil .

bana göre haklıyım brn . çok istiyorsa gelirdi . doğum günü daha farklı tabi.aynı şey değil .
valla bende aymi fikirdeydim. ki bendede normalde yanyana aksamlari kutladigimiz bir gunu ayak ustu kutlamak istemesiydi. yani 4-5 saat bi yerde kutlariz sonra ben ise gecerim demisti. bende dedim iste baska uygun oldugun gun kutlariz :) oda ok dedi basladi olaylar.
ben de cok istese gelirdi diye dusundum. eve gelirdi bisey olurdu yani. ama iste erkekler baska turlu dusunuyorlar demekki:)

ve haksiz olma olayi da bizim reddettigimiz halde yine gelmelerini istememiz. buda ilginc geliyor bazen neyse sinir oldum bak bem gideyimde trip atayim:)

ve haksiz olma olayi da bizim reddettigimiz halde yine gelmelerini istememiz. buda ilginc geliyor bazen neyse sinir oldum bak bem gideyimde trip atayim:)
red etmedim daha sonra görüşürüz dedim . red etsem hiç görüşmem .

Iyy naz hatuna yakışır.
Ne öyle karı gibi kusup darilmak nedir yaa...
Bence rolleri karıştırmis vatandaş. ..

düşünsün bi zahmet küseceğine . zaten çok uzak yerlerde oturuyoruz birbirimize . oda sıkıntı .

oldu her şeyi o mu düşünücek, kestirip atmışsın sonuçta, belki iş yerine gelince rahatsız olursun diye düşünmüştür, bu tavrınız bencilce geldi, yoğunum ama iş yerime gel istersen görüşelim diyebilirdin, sizin hareketleriniz tripli gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…