Bir erkeğin sevdiğini nasıl anlarız?

Merak ettim.
Sen peki sevebildin mi onu? Yoksa mantık evliliği mi yaptın?

Ay Ne güzel bir hikaye gülümseyerek okudum.İnşallah bir ömür böyle sürer.

Böyle güzel seven adamları üzmeyin ya valla kendime odun diyodum benden odun olmayın sizde az odun degilmissijiz ama.ne güzel sevmiş ya kalbinden öpün eşinizi.. 10 yıllık evliyim söz kurdelamiz hala cüzdanında, aileden çok sevgi görmediği için çok seviyorum ama belli etmeyi bilmiyorum der . Uyurken öper saçlarımdan , yüzümü sever o uyuyorum sanıyor ama ben hepsini biliyorum
Sevgiyle kalın

Siz sanırım sizi sevdigini ama tedavi gorduğu icin zor zamanlar atlattigindan dolayi sevgisini gosteremedigini duymak istiyorsunuz.

Belki de boyledir.

Ancak bu kisi sevgilinizse bence zorlamanin anlami yok birakip kendi yolunuza gitmelisiniz.

Ancak esinizse o zaman siz onu cok sevin. Yaninda olun. Beklentisizce sevginizi verin. Ancak bu yaklasiminiz bile ona sifa olmuyorsa sadece aliyor ama hic vermiyorsa o zaman hayatinizi niye bir insana vakfedesiniz ki?

Mesela 2019 yilı boyu bunu bi deneyin. Dır dır yok, sitem yok, surat asmak yok, ilgili, sevgili, sicak, sevecen olun eger kocanizsa ve seviyorsaniz...

Haha ben de az odun değilim :)))

Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

bır ınsanın sevdıgını gostermesı ıcın ılla sevıyorum demesıne gerek yok
ama bakısı gulusu dokunusu sarılısı anlatır ınsana
kavga edersın mesela yada bırsey yapar tıksınırsın oyle bır bakar oyle bır sarılır kı unutursun herseyı ıcını ısıtır
hıssettırmıyorsa yanı bır ınsan ıcın bu kısı benı sevıyor mu anlamıyorum dıyorsanız o kısı sızı sevmıyor demektır
sevse anlardınız
sızı sevmeyen bır ınsan ıcın zaman kaybetmeyın adam mı yok ? gıtsın bosverın bırakın gıtsın ne halı varsa gorsun
sıze deger verenı yanınızda tutun

şans denen şey bu olsa gerek canim benim.. cok guzel bir durum masallah.herkese kismet olmaz. peki senin hislerin nasil? yillarca istemedigin birini sonradan nasil sevdin? ben sonradan sevemiyorum

şans denen şey bu olsa gerek canim benim.. cok guzel bir durum masallah.herkese kismet olmaz. peki senin hislerin nasil? yillarca istemedigin birini sonradan nasil sevdin? ben sonradan sevemiyorum
Sevmemek değildi de tanımamaktı aslında. Ben sevmiyorum sanıyordum. Sonuç olarak insan sadece selamlaştigi birini sevemez. Biraz tanımak gerekiyor.
Genel olarak şanssız bir insanım. Ama bu konuda çok şanslıydim.

Tabi 10 sene üzerine evlendik. 1 buçuk senelik de evliyim. Evlenmeden önce alışıp sevmiştim zaten.

Ben sevemem diye şartlama kendini. Eger karşına böyle bi adam çıkarsa,seni gerçekten severse sen de sevmeye çalış. Inanki sevilmek sevmekten daha önemli.

Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsin.
Allah senin de gönlüne göre versin.

Normalde bana 2 yıldır bi kere seni seviyorum demedi bırakmak istesem istemiyor ilgilen desrm belli bi süre sonra sanki ben yabancı bi kadınım gibi davranıyor
Bir insan seni seviyorsa, 'beni seviyor mu acaba' diye düşünüyor olmazsın.
Sevdiğin insanla ilgilenirsin, vakit geçirirsin. Bu kadar net.

Amin canim musmutlu olun hep insallah.. Güzel bebislerinizin haberlerini alalim buradan. Cok opuyorum. sevgiyle..

Çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…