- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi Selinseker95
-
Ne güzel bir aşk hikayesi. Üzerinize titreyen bir eş en güzel hediyedir. Çok uğraştırsanız da kabul etmekle iyi yapmışsınız; sizi sevip mutlu eden biriyle olmak güzeldir. Herkese nasip olsun sizin gibisi.Sınıf arkadaşım 4 sene boyunca her 15 mayıs günü yanıma gelip "seni çok seviyorum, bana 1 şans ver "dedi.
4 sene boyunca reddettim.
Memleketime gideceğim günler sabah erkenden otogara gidip beni bekleri
Saatlerce.. ne zaman gelirsem.. iyi yolculuklar dilerdi. Hiç yüz vermezdim.
Bazen bana ait olan bir sac tokası, bir toplu iğne ya da benzeri bi şeyi eline geçirmeye çalışırdı. Ani olsun diyeymiş
Hiç gülümsemezdim.
Mezun olduk. Son gün yanıma geldi."seni seviyorum.ve hiçbir zaman unutmayacağım. Başkasını seversem bu büyük aşka yazik olacak. O yüzden kimse olmayacak" dedi. Tamam hadi bay dedim.
Mail atmıs mezuniyetten 1 sene sonra. Görmedim bile.
Aradan seneler geçmişti. Bigün facebooktan arkadaşlık isteği göndermiş. Görünce şaşırdım. Kabul ettim
Evlenmiş olacağını düşünmüştüm .çünkü yaş olarak büyüktü.
Evlenmemiş. Yeni atanmış. Atanınca beni aramış. Ben halen daha aynı kafadayım ama . Onun da yolunu çizdiğine inanıyorum.
Kendisi türkiyenin bir ucuna atanmıs
Ben öteki ucunda ailemle yaşıyorum, atanamamişım.
Arada facebooktan yazıyor. Kpss kitaplarını notlarını filan göndermeyi teklif edince kabul ettim. Işime geldi açıkçası. Adresimi verdim.
Adresime hediyeler yağdı.
Gerek yoktu ama sağ ol dedim.
Bana bir şarkı gönderdi. " bu şarkı senelerdir seni düşünürken dinlediğim şarkı. Ne olur 1 kere sans ver. Olmazsa bitirirsin. Seni zerre miktarı üzersem bitirirsin. Ama 1 kere dene" dedi.
Istemedim.
Haftanin 1 günü tatili vardı (pazar). Her pazar 12 saatlik yolu tepip geliyordu. Kabul etmem için dil döküyordu. Hic yatmadan geri gidiyordu.
Bigün "e iyi bakalim cok ısrar ettin hadi bi deneyelim ama çok uzun sürmeyebilir" dedim.
Cennetten müjde gelmişti ona o an.
Şimdi taki dolabımda üniversiye yadigarı saç tokası ile toplu iğne duruyor.
Bana ait binlerce anı anlatıyor.
"Bu sen misin gerçekten yanimda mısın. Ben 10 senedir bunu bekliyorum" diyor.
Kendisi de içerde uyuyor.
Evleneli 1 buçuk sene oldu.
Hiç kırmadı beni. Hiç-bir zaman "haýir" demedi..
Bence bir erkeğin sevdiğini anlamak için çeşitli taktiklere gerek yok. Bana kalırsa ilk bakışta net olarak anlaşılıyor seven adam.
Ya sarılmiyor bile opmüyor uzak kalinca anca yapıyor yoruldum o kadar isteksiz ki sadece kendini mutlu etmek istiyor pozisyon bile aynı
Amin hepimiz mutlu olalım. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsin.Ne güzel bir aşk hikayesi. Üzerinize titreyen bir eş en güzel hediyedir. Çok uğraştırsanız da kabul etmekle iyi yapmışsınız; sizi sevip mutlu eden biriyle olmak güzeldir. Herkese nasip olsun sizin gibisi.
Hikayeye bak ya..
Peki sence sen ona bu kadar hayır demeseydin ilk başlarda olur demiş olsaydın da şimdi aynı şimdiki gibi olur muydu?
Herkesin amacı gerçeği görmenizi sağlamak. Buna inanin dost aci söylerbilmiyorum sizlerde çok ağır yorumlar yapıyorsunuz
Verilmiş sadakanız varmış o adamı kaybetmemişsiniz, içim ısındı mutluluklar...Sınıf arkadaşım 4 sene boyunca her 15 mayıs günü yanıma gelip "seni çok seviyorum, bana 1 şans ver "dedi.
Bazen bana ait olan bir sac tokası, bir toplu iğne ya da benzeri bi şeyi eline geçirmeye çalışırdı. Ani olsun diyeymiş
Hiç gülümsemezdim.
Mezun olduk. Son gün yanıma geldi."seni seviyorum.ve hiçbir zaman unutmayacağım. Başkasını seversem bu büyük aşka yazik olacak. O yüzden kimse olmayacak" dedi. Tamam hadi bay dedim.
Aradan seneler geçmişti. Bigün facebooktan arkadaşlık isteği göndermiş. Görünce şaşırdım. Kabul ettim
Evlenmemiş. Yeni atanmış. Atanınca beni aramış. Ben halen daha aynı kafadayım ama . Onun da yolunu çizdiğine inanıyorum.
Arada facebooktan yazıyor. Kpss kitaplarını notlarını filan göndermeyi teklif edince kabul ettim. Işime geldi açıkçası. Adresimi verdim.
Bana bir şarkı gönderdi. " bu şarkı senelerdir seni düşünürken dinlediğim şarkı. Ne olur 1 kere sans ver. Olmazsa bitirirsin. Seni zerre miktarı üzersem bitirirsin. Ama 1 kere dene" dedi.
Istemedim.
Haftanin 1 günü tatili vardı (pazar). Her pazar 12 saatlik yolu tepip geliyordu. Kabul etmem için dil döküyordu. Hic yatmadan geri gidiyordu.
Bigün "e iyi bakalim cok ısrar ettin hadi bi deneyelim ama çok uzun sürmeyebilir" dedim.
Bence bir erkeğin sevdiğini anlamak için çeşitli taktiklere gerek yok. Bana kalırsa ilk bakışta net olarak anlaşılıyor seven adam.
Allah hepimizi iyi ınsanlarla karşılaştırsinVerilmiş sadakanız varmış o adamı kaybetmemişsiniz, içim ısındı mutluluklar...
Sanırım üzerime bu kadar titremezdi. Emin de değilim tabi seven adam yine sever ama yüzüme baktıkta 10 senesini hatırliyor adam.
Bugün avm ye gittik.
Ben şikayet ettim. "Her şey cok pahalı. Hiçbir seye el degmiyor ateş pahasi" dedim.
"Valla öyle sana benzemişler. Büyük bedel ödenmeyince sahip olunamiyorlar. 10 yıl bekledim seni" dedi.
Güldüm.
Bence erkekler mücadele etmeyi seviyorlar. Ve mücadele etmeyen de sevmiyor demektir.
ben mesela böyle erkekleri reddedip hiç sevmeyen biriyle evlendim.Sınıf arkadaşım 4 sene boyunca her 15 mayıs günü yanıma gelip "seni çok seviyorum, bana 1 şans ver "dedi.
Hiç gülümsemezdim.
Istemedim.
Nasipten öte köy yok derler. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsin.ben mesela böyle erkekleri reddedip hiç sevmeyen biriyle evlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?