- Konu Sahibi tourmaline
-
cnm iletişim bitsin istiyorum ztn ama kötü hatırlasın istemiorum sebebi de şu. bu çocuk bizim üni ye geldi misafir olarak bi seminer için bnde görevliydim. ya ne biliim kötü hatırlamasın istiorum bu sebepten. ayrıca evt biraz suçluluk duygusu da var.
canım bence de birşey yazma, madem gerçekten istemiyorsun boşver o da umutlanmasın , senin onunla iletişim kurmak istemediğini düşünsün çünkü istemiyorsun..bu mesajı atarsan yeniden onun aklı karışacak buna hakkın yok sanırım , hatta onunla yeniden iletişim kurmak zorunda kalacaksın, sana yine mesajlar atıcak , ama senin onu silmeden kendi kendine alyıp da silmesi isabet olmuş
yaaa hepiniz burdayken bişey söylemem lazım perşembe akşamı bi aksilik çıkmazsa bi arkadaş grubunda biraraya geliyoruz benimkiyle çok heyecanlıyım kızlarrrr[/QUOT
çoook sevindim cnm. inş çok güzel geçer. sakın heycan yapma:18:
offf kızlarr sabah gördüm,kapıdaydı,beni görünce içeri kaçtııı(
ciddi ağlıyorum şu an
moralim bozuldu yaa
canım niye böyle yapıyor bu adam anlamadım ne yapmaya çalışıyor en sonunda derdin ne senin diye sorduracak sana....
üzülme sende ne dedik hep aşık değiliz hoşlandık sadece olursa olur olmazsa yolumuza bakarız bende sinir oldum sabah sabah.... niye böyle yapıyor sana
ne zannediyorsa kendini biraz ilgi gördüya şımardı hemen babanın yanında bile sana baktığı günleri unuttu galiba nasıl sinirlendim varya şu an elime geçse ne yaparım bilmiyorum
olursa olur olmazsa da olmaz da olup olmamasında değilim, şu durumun sebebi ne sadece ya
şımarıklık gibi gelmedi bana, şımarmış olsa çok neşeli falan görünür...göz göze gelmek istemiyor belli ki
kendini rededilmiş gibi mi hissediyor acaba, ay ben düşün düşün deli olucammmm
haklısında reddedilmiş gibi hissetmesi için bi sebep yokki tam tersi umutlanması lazım sen ekledin onu.... acaba diyorum mesaj atsanda sonucumu beklesen başka çare yok gibi en iyisi mesaj atıp sonuçlarına katlanmak sanırım... senide üzecek birşey olmasın ama yaaya daha çok üzülürsen
şu anda mesaj atıcak cesaretim kalmadı ki
o heyecanı kaybettim :2::2::2:
cazu yoksun kaç gündür gözüm seni arıyordu benimde
giremedim tatlım arada bakıyodumda konuyu takip ediyorum ama meraktaymakşamları pcyi kardeşim alıyo ve bana vermiyo ama olmuş baya gelişmelr resimler falan konmuş görmedim ya:2:sende durumlar nasıl???
ben sana kısaca özetleyim gelişmeleri herkes yerinde sayıyorben yarın akşam bi arkadaş grubunda bir araya gelicem bakalım hayırlısı artık bu sefer soğuk durmamaya gayret göstericem
ooo süperrrkendinden emin ol rahat görünmeye calış ama soğukda durma tabi söylediğin gibi inşalhhh yarın akşam çok güzel gecsin gelişmeleri yaz ama ben takip ederim şimdiden bol şanslar bu arada benmkide bi bahane bulup aradı hergün yolumun üstünde bi yer var oraya geliyo kaçamıycam daha fazla teslim oluyorummm yettiii 1 yıldr kaçtığım
oooo asıl bombalar sendeymişçok sevindim canım sende yaz gelişmeleri
ooo süperrrkendinden emin ol rahat görünmeye calış ama soğukda durma tabi söylediğin gibi inşalhhh yarın akşam çok güzel gecsin gelişmeleri yaz ama ben takip ederim şimdiden bol şanslar bu arada benmkide bi bahane bulup aradı hergün yolumun üstünde bi yer var oraya geliyo kaçamıycam daha fazla teslim oluyorummm yettiii 1 yıldr kaçtığım
en azından birimiz mutluuu....
belki de hiç bişe yazmamalıyım. çok ince düşünüorum sanırım
yaaa hepiniz burdayken bişey söylemem lazım perşembe akşamı bi aksilik çıkmazsa bi arkadaş grubunda biraraya geliyoruz benimkiyle çok heyecanlıyım kızlarrrr
offf kızlarr sabah gördüm,kapıdaydı,beni görünce içeri kaçtııı(
ciddi ağlıyorum şu an
moralim bozuldu yaa
şu anda mesaj atıcak cesaretim kalmadı ki
o heyecanı kaybettim, şu an korkuyorum :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?