Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

canım bence de birşey yazma, madem gerçekten istemiyorsun boşver o da umutlanmasın , senin onunla iletişim kurmak istemediğini düşünsün çünkü istemiyorsun..bu mesajı atarsan yeniden onun aklı karışacak buna hakkın yok sanırım , hatta onunla yeniden iletişim kurmak zorunda kalacaksın, sana yine mesajlar atıcak , ama senin onu silmeden kendi kendine anlayıp da silmesi isabet olmuş

Son düzenleme:

haklısın sanırım cnm off hiç de sevmem böle durumları

yaaa hepiniz burdayken bişey söylemem lazım perşembe akşamı bi aksilik çıkmazsa bi arkadaş grubunda biraraya geliyoruz benimkiyle çok heyecanlıyım kızlarrrr

umarım heyecan yapmammmmm kaç gündür konuşuyoruz burada söylediklerinizi yapacağım..ilgisi olduğunu anlarsam bende belli edicem giyimi kuşamıda çok abartmayım dimi kızlar

offf kızlarr sabah gördüm,kapıdaydı,beni görünce içeri kaçtııı (

ciddi ağlıyorum şu an

moralim bozuldu yaa

canım niye böyle yapıyor bu adam anlamadım ne yapmaya çalışıyor en sonunda derdin ne senin diye sorduracak sana....
üzülme sende ne dedik hep aşık değiliz hoşlandık sadece olursa olur olmazsa yolumuza bakarız bende sinir oldum sabah sabah.... niye böyle yapıyor sana
ne zannediyorsa kendini biraz ilgi gördüya şımardı hemen babanın yanında bile sana baktığı günleri unuttu galiba nasıl sinirlendim varya şu an elime geçse ne yaparım bilmiyorum

olursa olur olmazsa da olmaz da olup olmamasında değilim, şu durumun sebebi ne sadece ya

şımarıklık gibi gelmedi bana, şımarmış olsa çok neşeli falan görünür...göz göze gelmek istemiyor belli ki

kendini rededilmiş gibi mi hissediyor acaba, ay ben düşün düşün deli olucammmm

şahsen bana biri çıkma teklifi etmiş olsa kabul etmemiş olsam, istemiyor olsam onu görünce kaçmazdım kiii, öyle değil mi ? siz kaçar mıydınız, ben umursamazdım şahsen onun için keyfimi kaçırmayı ?

Son düzenleme:

haklısında reddedilmiş gibi hissetmesi için bi sebep yokki tam tersi umutlanması lazım sen ekledin onu.... acaba diyorum mesaj atsanda sonucumu beklesen başka çare yok gibi en iyisi mesaj atıp sonuçlarına katlanmak sanırım... senide üzecek birşey olmasın ama yaa ya daha çok üzülürsen

şu anda mesaj atıcak cesaretim kalmadı ki

o heyecanı kaybettim, şu an korkuyorum :2::2::2:

Son düzenleme:
cazu yoksun kaç gündür gözüm seni arıyordu benimde

giremedim tatlım arada bakıyodumda konuyu takip ediyorum ama meraktaymakşamları pcyi kardeşim alıyo ve bana vermiyo ama olmuş baya gelişmelr resimler falan konmuş görmedim ya:2:sende durumlar nasıl???

giremedim tatlım arada bakıyodumda konuyu takip ediyorum ama meraktaymakşamları pcyi kardeşim alıyo ve bana vermiyo ama olmuş baya gelişmelr resimler falan konmuş görmedim ya:2:sende durumlar nasıl???

ben sana kısaca özetleyim gelişmeleri herkes yerinde sayıyor ben yarın akşam bi arkadaş grubunda bir araya gelicem bakalım hayırlısı artık bu sefer soğuk durmamaya gayret göstericem

ben sana kısaca özetleyim gelişmeleri herkes yerinde sayıyor ben yarın akşam bi arkadaş grubunda bir araya gelicem bakalım hayırlısı artık bu sefer soğuk durmamaya gayret göstericem

ooo süperrr kendinden emin ol rahat görünmeye calış ama soğukda durma tabi söylediğin gibi inşalhhh yarın akşam çok güzel gecsin gelişmeleri yaz ama ben takip ederim şimdiden bol şanslar bu arada benmkide bi bahane bulup aradı hergün yolumun üstünde bi yer var oraya geliyo kaçamıycam daha fazla teslim oluyorummm yettiii 1 yıldr kaçtığım

oooo asıl bombalar sendeymiş çok sevindim canım sende yaz gelişmeleri

en azından birimiz mutluuu....

en azından birimiz mutluuu....

çok fazla mutlu değilimde çünkü duygularımdan ben hala emin değilim ama ben kaç kere nokta koydum uzak durdum onun vazgecme niyeti yok offf aklım karışıkk hep benm yüzümden bide aynı firmada onun çalıştığı yerde iş teklifinde bulundu bana swi verelim diyo yardımcı olmak istedi ayyy ben napsam gercekten bilemeidm ama kaçmıycam artık tourmaline senn kafanın karşıklığınıda cok iyi anlıyorum msj atmak senin içini yiyiyo şuan bir iki daha ölç tart bu çoçuğu analiz et sonrada msj at nokta koy belki herşey hiç ummadığın kadr güzel gelişirr

belki de hiç bişe yazmamalıyım. çok ince düşünüorum sanırım

İnce düşünsen adamı kırmazdın naptın da suçluluk duyuyorsun madem?

yaaa hepiniz burdayken bişey söylemem lazım perşembe akşamı bi aksilik çıkmazsa bi arkadaş grubunda biraraya geliyoruz benimkiyle çok heyecanlıyım kızlarrrr

Güzel haberr, akşam olması daha da güzel. Çok şık olmalısın.

offf kızlarr sabah gördüm,kapıdaydı,beni görünce içeri kaçtııı (

ciddi ağlıyorum şu an

moralim bozuldu yaa

şu anda mesaj atıcak cesaretim kalmadı ki

o heyecanı kaybettim, şu an korkuyorum :2::2::2:

Canım naptın sen yaa, neden ağlıycakmışsın! Face de arkadaş olmanın da bu olumsuz yönleri var işte. Sanalda arkadaşsınız ama konuşamıyorsunuz bile. Senin bu durumu somutlaştırman lazım, belli ki hoşlanıyorsun bu adamdan, cesaret, biraz cesaret!!!

Benim sonum da bu olcak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…