- Konu Sahibi tourmaline
-
Tourmalinecim galiba buldum niye sana görünmek istemiyor bu cocuuukkk : cunku erkekler erkek olduklari icin ilk adimi senin atmis olmani kabullenmemis olabilri mi acabaaaaa diye dusunuyorum... hani bi restorana gidince, yemek yedikten sonra hesabi kadinlar verince kendilerini bi acayip hissediyolar ya.. aynen o duygu yani ..
Olamaz mi kizlar ?
Millet de şok oldu galiba söz konusu adayımız gibi.
haklısın olabilir ama yine de benim açımdan çok moral bozucu oldu bu((((((((((
belki mesleğimi,bitirdiğim okulları görünce mi ürktü diyorum ben acaba((((((((((
canim ben genelde erkeklerin okumus kizlardan daha cok hoslandigini hissediyorum, cunki bilgili cahil degil diye daha mantikli geliyor onlara diye dusunuyorum..
Erkekler dusunurmus ki : bu kadin okumus cogu seyi biliyo beni de anlar diye dusunurmus...
şunu da düşünebilir : bu kız benden üstün,beni beğenmez((((
Bir mesaj at artıkkkkkkkkkkkkkkkk!!! :92:
Evveeett saciuzunaklikisa'yaa hak veriyoruummmm :))))) cabuk cevap yazin kizlar yaa
yarın atıcam inşallah bişiy olmazsa....cesaretim olursa...
kızlar dün face ten yazan çocuk vardıya beni silmiş face indensilmiş olmasından gayet memnunum ama sanırım kırdım onu. şöle bi msj atıyimm mi. seni kırdıysam kusura bakma. beni kötü hatırlamanı istemem. face ten silmişsin isabet olmuş sanırım konuşmasak daha iyi olacak. hakkını helal et.herşey gönllünce olsun. die bi msj atıyimmi sizce. üzüldüm çünkü. içim hiç rahat deil.
Nolmuştu bilmiyorum ama yollama bu mesajı.
Nolmuştu bilmiyorum ama yollama bu mesajı.
sen daha farklı bi açıdan bakıyorsun olaylara neden yollama dedin canım ???
Çok suçluluk dolu bir mesaj, aynı zamanda iletişimi de engelliyor bu mesaj, anlamsız yani. Eğer kızıyorsan adam gibi kız bitir, yok iletişim istiyorsan kararlı ol. Karman çorman mesajlar veriyorsun. Ayrıca değmez bir adamın peşinden bir şey yazmaya.
Mesaj mi yollicaksiiin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?