Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

haklısın olabilir ama yine de benim açımdan çok moral bozucu oldu bu ((((((((((

belki mesleğimi,bitirdiğim okulları görünce mi ürktü diyorum ben acaba ((((((((((

haklısın olabilir ama yine de benim açımdan çok moral bozucu oldu bu ((((((((((

belki mesleğimi,bitirdiğim okulları görünce mi ürktü diyorum ben acaba ((((((((((

canim ben genelde erkeklerin okumus kizlardan daha cok hoslandigini hissediyorum, cunki bilgili cahil degil diye daha mantikli geliyor onlara diye dusunuyorum..
Erkekler dusunurmus ki : bu kadin okumus cogu seyi biliyo beni de anlar diye dusunurmus diye bir yerde okumustum ben, ama dogrulugu ne kadardir bilemem...
sen nasil hissediyosan oda dogru olabilir ben bilemiyorum...

Son düzenleme:

şunu da düşünebilir : bu kız benden üstün,beni beğenmez ((((

şunu da düşünebilir : bu kız benden üstün,beni beğenmez ((((

anladim canim, oyle dusundugunude .... neden oyle dusunsun kii ??
Sen onun yanindan geçince ustun bir tavirla mi geciyorsun, ben okumusum sen nesin ki der gibi ? bence oyle geçmiyosundur ... o yuzden kendini kucumseyecek bir durum yokki cocugun...erkekler okumus okumamis kendileri ustun goruyolar ki zaten...
Dogru degil mi kizlar ..?

kızlar dün face ten yazan çocuk vardıya beni silmiş face inden silmiş olmasından gayet memnunum ama sanırım kırdım onu. şöle bi msj atıyimm mi. seni kırdıysam kusura bakma. beni kötü hatırlamanı istemem. face ten silmişsin isabet olmuş sanırım konuşmasak daha iyi olacak. hakkını helal et.herşey gönllünce olsun. die bi msj atıyimmi sizce. üzüldüm çünkü. içim hiç rahat deil.

Nolmuştu bilmiyorum ama yollama bu mesajı.

sen daha farklı bi açıdan bakıyorsun olaylara neden yollama dedin canım ???

Çok suçluluk dolu bir mesaj, aynı zamanda iletişimi de engelliyor bu mesaj, anlamsız yani. Eğer kızıyorsan adam gibi kız bitir, yok iletişim istiyorsan kararlı ol. Karman çorman mesajlar veriyorsun. Ayrıca değmez bir adamın peşinden bir şey yazmaya.

cnm iletişim bitsin istiyorum ztn ama kötü hatırlasın istemiorum sebebi de şu. bu çocuk bizim üni ye geldi misafir olarak bi seminer için bnde görevliydim. ya ne biliim kötü hatırlamasın istiorum bu sebepten. ayrıca evt biraz suçluluk duygusu da var.

Son düzenleme:
belki de hiç bişe yazmamalıyım. çok ince düşünüorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…