Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

bende çocuğun kaçmasını hoşlanmıyor olarak yorumluyorum ama yanıltmakta istemiyorum çok üzülüyor tourmaline....

anlatıyim olayı. bu çocukve bi kaç arkadaşıyla bi seminer vasıtasıyla tanıştım. başka bi şehirde okuyo kendisi. face ten ekledik birbirimizi. sonra bu çocuk her gün bana bi şeyler yazıo. baya konuşuoruz. bnde kırmamak adına bi kaç gün konuştum ama sonra sıkıldım yani nie her gün konuşuyim ki bn onla. bi gün pek bişe yazmadım moralin mi bozuk dedi. konuşasım yok dedim. sonra bozuldu sanırım. 1 ay bişe yazmadı. bnde kurtuldum die sevinirken. geçen akşam bişeler yazdı. sonra bn sana ne yaptım filan demeye başladı. bnde bişe yapmadın sadece face ten öle sohbeti pek sevmiorum dedim. sonra yine dvm etti ne yaptım söle filan. dedim niye takılıosun ki bişe yapmadın dedim. o da evt gereksiz yere takılıorum dimi falan dedi. bnde evt ders çalış daha iyi dedim. şakamısın ya yazdı. ii akşamlar dedi. sonrada silmiş işte.neyse ya ztn kurtulmak istiodum. sadece öle ayrılmak biraz üzdü beni. o yüzden özür msjı atsammı die sordum cnm:18:

bnde göremiom kaç gündür. yrn görcem büyük ihtimalle. tourmaline sanırım bunlar vazgeçtiler bizden aman üzülme kız onlar kaybederler. bnde başlarda kötü oluodum ama alıştım artık. ayrıca önce onlar ilgilendiler biz bişe yapmadık. demekki cesaretleri yokmuş

Ayyy abazanın tekiymiş afedersin ama. Kimseyi bulamamış, bir ay sonra tekrar sohbet etmek istemiş, o sırada da geldiler herhalde buna kız yok sohbeti sıkıcı, temizlik yaptı aklınca. Ne özür diliycen yaa umrunda diildir korkma.

Sen ne zamandır Face kullanıyorsun canım bilmiyorum ama bu ortamda eklemiş olman çok önemsediğin anlamına gelmez, mesaj atmadan durman da ondan bir şey beklediğin anlamına gelmez. Ekleyip konuşmayan bir sürü arkadaşım var benim de. Sen eklediğine pişman edeceksin kendini az kaldı ona uğraşıyorsun. :44:

Valla işin içinde bi adet erkek varsa işler zor yürüyor hele ki bizler gibi ince eleyip sık dokuyan kişiler için. Bak benim oğlakım da aynı senin gibi. Bin düşünüp bir adım atar. Ben de zamanında çok kaçtım ondan yalnız sen de vazgeçemeyeceksin bence. O yüzden kendini toparla bi an önce, ortada dram varmış gibi ağlamanın bi manası yok ki.

Bence hoşlanmadığı için kaç-mı-yorrrrrr. Ondan sonra kimseyi ekledin mi ayrıca? Eğer eklemedinse birkaç erkek tanıdık falan ekle rahat hissedersin.

Kaçma nedeninin senin ciddi duruşun ve ciddi ilişki bekleyen bir tip olduğunu ifade etmen olarak görüyorum sonuçta her gün yanında babanı da görüyor bu çocuk.

Mesaj atmanı bu noktada tavsiye etmiştim işte, hani babasıyla işe gidip gelen kız formundan çıkman için(onun gözünde elbette, yoksa senin zaten sosyal olduğunu anlamayabilir) sosyal bir davranış yansıtman lazım ona diye.

Keçi burcu nolucak.

ondan sonra bayan bir hocamı ekledim..

Kaçma nedeninin senin ciddi duruşun ve ciddi ilişki bekleyen bir tip olduğunu ifade etmen olarak görüyorum sonuçta her gün yanında babanı da görüyor bu çocuk.

evet bu kesinlikle doğru , öyle olucak..sanırım ciddi ilişki istemiyor..dolayısıyla benden kaçmaya devam edicek..

ahhh saçıuzunaklıkısa arkadaşım ahh senle ne zaman konuşsam fikrim değişiyor..

Ciddi ilişkiyi hiçbir erkek istemez ki. Onları yola getiren biri çıkarsa isterler. Yanlış mı biliyorum acabaa?

süper yaaaa keçi burcu

Ahh çok çektim çekiyorum da keçilerden, o da yetmezmiş gibi bi de tour eklendi.)))

Cesaretleri de yok, hiçbişileri de yok zaten. Varlıkları da yoklukları da dert. Bi kadını hayatlarına dahil etmek ürkütüyor işte, haklılar da yani, seçecekleri kişi hayatlaını alt üst de edebilir değil mi?

bu konuda sana katılmıyorum hiçbir erkek ciddi ilişki istemez diye birşey yok bence

Temelde istemiyorlar canım yaa, ya ailevi baskı, ya toplumsal konum, ya eskilere hava atmak, ya da çapkınlık yapıp gezecek ortamları olmadığında düşünebiliyorlar ancak evliliği. :26:

ya varya zaten durumumuz ortada hala 1-0 onlar önde sende iyice karartma içimizi

Ya içimiz karartmak değil amacım, diyorum ki ayağımızı ona göre denk alalım, bu kadar zorlandığımıza göre anlayamadığımız durumlar var... Önlem alıp ona göre yola çıkmalıyız. :94:

evet anlamadığımız bişeyler olduğu kesinnnnnnnn.. birde kadınlara karmakarışık derler biz netiz bence onlar ne istediklerini bilmiyorlar

Son düzenleme:

Ayrıca şunu eklemeden geçemiyciim, hayatlarını alt üst edenlerle evleniyolar.

yorum almak bir yana- uzun zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum. tourmaline benzer bir durum bendede söz konusu.
Önce o kisi kendisi ilgisini gösterdi ben kactim. Simdide ona karsi hislerim oldugunu anladim. Bende malum siteden ekledim (hicbirzaman yapmadigim birseydi) Hic yazmadi. Bekledim, bekledim yazmadi...baktim olmuyor, cesaretimi toplayip yazdim. Cevapladi. Ve hep yazan ben oldum. Amacim cesaret vermekti. Baktim hep yazan benim (ayda bir yaziyordum, sik sik da degil,) yani ona taptigimi sanmasin diye. Ama ilk baslarda üc gün sonra cvpliyordu. Zaman gectikce hemen cvplamaya basladi. Baktim bu birsey yazmiyor hep yazan benim. Gidip herseyi acikca yazdim. Benimle konusmak istemiyorsan acikca söyle dedim. Yok öyle birsey dedi. Ve ogün bugündür birsey yazmiyorum...Eskiden ben onlineken o kacardi off olurdu. Simdi ben online olunca oda online yolumu gözlüyormus gibi. Ama artik ben kattiyen yazmiyorum ona!!! Anlasin sira onda :) Tourmalinecim bence mesaj yaz, hatta fazla bekletme farkli düsünebilir. Ama en önemlisi bizim yorumlarimiza bakma ICINDEN NASIL GELIYORSA ÖYLE DAVRAN Ama silme onu, kafasi karissin

Ama sunuda unutmamak gerek, fazla naz asik usandirir. Yaz ve beklemeye gec. Eger ondanda birsey gelmiyorsa anlaki, hisleri yok artik yada zaten hic olmamistir. Erkekleri anlamak güc, hele dengesizleri tamamen güc.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…