Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

canım bilmiyorum, ekledim diye saklanıp beni görünce kaçan insan, kimbilir mesaj atınca napıcak...

ya sizce neden beni görünce saklanıyor ya , hoşlanmadığından mı ? hoşlanan insan da niye kaçsın ki ? acaba dediğiniz gibi şımardı mı

acaba çıkma niyetinde mi değildi, ben ekleyince bana karşı duygularının olduğunu farkettiğimi anladı....ve saklanıyor ya ((((

üfffff biri dokunsa ağlıycam

böyle birinin üzerine bir de mesaj atınca iyice gitmiş olucam , acaba ben de hiç mesaj atmadan ona, onu silerek mi tepki versem...iyice şok olsun..

Bi anlık kızgınlıkla silip sonra iyice sinir olmak mı istiyorsun tourmaline? Merakın da yanına kar kalacak sonra. Zaman aleyhine işliyor, sen yazmadıkça bu saçma durum uzayacak ve sonra tasan da bir anlamı olmayacak. Neyse ısrar etmekistemem tabi ki senin duyguların ancak, bana kalırsa iletişime geçmesi gerektiğini anladı ve şu an buna hazır değil, bu yüzden kaçıyor. Yüz yüze iletişime hazır değil yani.

evet iletişime hazır değilse peki mesaj atmak doğru olur mu ?

haklısın aslında...

kurup duruyorum, diyorum aslında umut vermemek için mi kaçıyor görünmemeye çalışıyor diye düşünüyorum...

tourmalinecim ne desem bilemedim valla ya
ama bence tepki vermek için onu asla silme yine üzülen sen olabilrsn bunun sonunda
konuyu daha detaylı okiym ben yine yazıcam sana

Yüz yüze iletişime hazır değil diye belirtmiştim canım. Sonuçta etrafında pek çok kız olan birinden bahsediyoruz, çok hevesli olmayabilir.

Kırdı bu adam seni... Ne desem laf değil sanırım.

tourmaline bence de silme canım,sonra merak ettikçe pişman olursun.şimdi en azından bi şekilde iletişim kurabilirsin...

ayrıca başka arkadaşlar da söylemiş, eğer msj atmak gibi bi düşüncen varsa, fazla zaman geçmeden at derim ben de...siz kurstan tanışmıştınız yanlış hatırlamıyorsam,ordan birilerini sorma bahenesiyle atabilirsin mesela?

tourmaline senin çocuk da tam bir dengesiz, tabi hakkını yemek istemem kimsenin
her mesajı okuyamadım ama çıkardıgım sonuc bu, bence sen bir adım at, olmazsa da artık başka limanlara yelken aç
benimde eskiden böyle nazlı ötesi bi sevgilim vardı, acık acık konuştm, baktım olucak gibi değil, dedim sen yoluna ben yoluma..
ooo ooo ben evlendim barklandım o sap sap geziyor hala
biliyorum unut demek kolay diceksin ama, sürekli acaba olcak mı diye kafana takmazsan sürekli onu düşünmezsen, içindeki son umut da tükenirse, biraz üzülürsün ama unutursun gider

canım sen de yaşamışsın böyle bi durum, sizin durum nasıldı tam olarak.yani siz sevgiliymişsiniz.biz burda çoğumuz bırak sevgili olmayı,hiç konuşamadı bile...benim durum daha ayrı,arkadaşız ama yakınızda ...tecrübelerinden faydalanmak isteriz:)

Yüz yüze iletişime hazır değil diye belirtmiştim canım. Sonuçta etrafında pek çok kız olan birinden bahsediyoruz, çok hevesli olmayabilir.

Kırdı bu adam seni... Ne desem laf değil sanırım.
evet dengesizliği ile kırdı, pek hevesli değil galiba..ee görüşemeyince soğuduk baya..
artık iletişim kurmak istiyor muyum bilmiyorum...kurstan kimseyi soramam canım ya..

canım ben onu faceten ekledim, o benim için büyük bir adımdı,çok zar zor ekledim falla..nolduysa geri çekildi..

Son düzenleme:

benimki bu yüzden daha kötü işte, sevgili oldugumuz halde böyleydi
aramaz sormaz, ama ayrılalım istemiyosan derim ''yok cemre ben seni sevmesem bunu sana sölerdim zaten'' diye bahane uydurur
aynen böyleydik yani
baktım bu işin biyere varıcagı yok, ne yapayım bende artık zaten ben bu şartkarda seni istemiyorum dedim

tabi canım sevmediklerini açık ve net söylerler...tıplı hoşandıklarını,ilgi duyduklarını söyledikleri gibi...insan davranışları üzerinde analiz yapmaktan,kafayı yemek üzereyim:)

bazı insanlar çok net oluyor, bazıları da böyle dengesiz işte..birisi net değilse ondan korkmak gerek aslında...kimbilir kafasında ne vesveseler vardır..ya da biri vardır..

Son düzenleme:
tabi canım sevmediklerini açık ve net söylerler...tıplı hoşandıklarını,ilgi duyduklarını söyledikleri gibi...insan davranışları üzerinde analiz yapmaktan,kafayı yemek üzereyim:)

evet işte sevmese istemese acık acık söler zaten onlar bizim gbi düşünmez ay kırılır mı üzülür mü diye
ama bunu da yapmıyorlar
bu yüzden resmen dengesizlik bu yani

aslında silmeyi neden düşünüyorum biliyor musunuz ? silersem bundan etkilenicek...ondan vazgeçtiğimi bu durumdan bıktığımı anlayacak..ya o peşimden gelicek , ya da hepten bırakıcak ...ona bir tepki vermiş olucam; bu şekilde, bir tepki veremiyorum ona..silince belki iletişime geçer, niye ekledin niye siliyorsun der mesela ben de dökülürüm o zaman onun dengesizliğini..ee sen iletişime açık değildin, rahatsız olmuş gibiydin sildim ben de derim...onu da sorarsa tabii...

bu arada ayın 24ünde tatile de gidemiyorum ((( ortadan kaybolabilsem çok iyi olucaktı ama mümkün görünmüyor...

Son düzenleme:
ne istediğini bilmeyen insanlarla ugrasmak cok zor gercekten çoook zor

benim ne istediğimi bilmem için de önce karşıdakinin net olması gerek, şu anda ben de ne istediğimi bilmiyorum haliyle..

net olsa ısınabilir miyim acaba olabilir mi diye düşünücem ama şu anda onu çözmekle aklım meşgul sadece...onu isteyip istemediğimi bilmiyorum..kaldı ki adım atmak bana düşüyor..

Son düzenleme:

senin böyle düşünmenin tek nedeni onun tutarsız davranışları ama
sana başka yol bırakmıyor ki adam

Tepki veremez bence. :44: Ben de bi yerlere kaçmak istiyorum çok bunaldım yoruldum bıktımmm, işler değil kafa yorgunluğu daha zor. Nereye gitsem değil de kiminle gidebilirim diye düşünüyorum, yalnız gitmek istemiyorum, yanımda bir sevgili olsaydı ahhh. (

ona mesaj atarsam , şimdi onun gözünde nasıl biri olucam ?
salak bir kız gibi görünmek istemem..beni istemeyeni istiyormuşum gibi....asılıyormuşum gibi..

ay hiç mesaj atıcak halim de kalmadı ya ağlamaktan

şu an silim bitsin istiyorum, sanki hiç 3 ay onu görmemişim tanımamışım gibi olsun ((((((
birbirimizi tanımdan önceki yollarımıza devam edelim madem ((( ben zorla istiyorum sanki yaaa
silmediğim sürece ondan bir beklentim varmış gibi görünücem onda..:26::26::26:

,,,,,

ya valla cnm bn bu iişin içinden çıkamıorum. senden gizlendiğine göre hoşlanmıo gibime gelio yoksa bakar bişe yapar yani. face ten silme bnce. msj da atma. tabi bunlar benim fikirlerm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…