- Konu Sahibi tourmaline
-
yorum almak bir yana- uzun zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum. tourmaline benzer bir durum bendede söz konusu.
Önce o kisi kendisi ilgisini gösterdi ben kactim. Simdide ona karsi hislerim oldugunu anladim. Bende malum siteden ekledim (hicbirzaman yapmadigim birseydi) Hic yazmadi. Bekledim, bekledim yazmadi...baktim olmuyor, cesaretimi toplayip yazdim. Cevapladi. Ve hep yazan ben oldum. Amacim cesaret vermekti. Baktim hep yazan benim (ayda bir yaziyordum, sik sik da degil,) yani ona taptigimi sanmasin diye. Ama ilk baslarda üc gün sonra cvpliyordu. Zaman gectikce hemen cvplamaya basladi. Baktim bu birsey yazmiyor hep yazan benim. Gidip herseyi acikca yazdim. Benimle konusmak istemiyorsan acikca söyle dedim. Yok öyle birsey dedi. Ve ogün bugündür birsey yazmiyorum...Eskiden ben onlineken o kacardi off olurdu. Simdi ben online olunca oda online yolumu gözlüyormus gibi. Ama artik ben kattiyen yazmiyorum ona!!! Anlasin sira onda :) Tourmalinecim bence mesaj yaz, hatta fazla bekletme farkli düsünebilir. Ama en önemlisi bizim yorumlarimiza bakma ICINDEN NASIL GELIYORSA ÖYLE DAVRANAma silme onu, kafasi karissin
kızlar ben geldimm..biraz daha iyiyim, mesaj olayına kafam takıldı..
canım ben sık sık yazmıycam zaten, anca 1 kere yazarım, baktım o soğuk hiç üstelemem bir daha..bugün içimden silmek geldi ama siz cesaret verince mesaj atmak istiyorum, mesajda da soğuk davranıcağını birşey çıkmayacağını seziyorum...aynen onunla 1 kere karşılaştık o da hemen kaçtı online olunca..
sen baya birşeyleri başarmışsın sanki :) aşk bu kadar zor olmamalı..
Bir oğlakzede daha katıldı aramıza. turkuaz86 anldığım kadarıyla erkek oğlakların zamanlama sorunu var. Yani sanki zaman sonsuzmuş kadar rahatlar.
Bu oglaklari anlamak gercekten cok güc. hayirdir baska kimler oglak zedeydi, birseyler kacirmisim arada sanirim
Bence zaman sonsuzmus dan ziyade, bence onlar sabrimizi deniyorlar gibime geliyor. Biz böyle davrandikca sanki bu halimize kis kis gülüyorlarmis gibime geliyor:2:
Ben de b,r oğlak tarafından deneniyorum da. Sabrımı sınamak için Allahım bana bir keçi hediye etmiş.
Hem çok ilgili çok yakın, hem aşırı planlı gidiyor, bana zaman kaybı gibi gelen şeyler onun asli hedefleri. Rezzan Kirazdan dinledim de özelliklerini diyo ki o kadar planlıdırlar ki 40 yaşına kadar bile olsa akıllarındakini gerçekleştirmeden evlenmezler.
Aynen resmen işkolikler, her türlü sorunu çok çalışmakla ve parayla çözebileceklerine inanıyorlar. Ve aslında çok içedönükler. Dışardan birinin onlara olumsuz bir şey ima etmesi bile gurur meselesi oluyor. Sadece beklemek ve hareketsiz kalmak onları harekete geçiriyor bu da benim için çok zor oluyor sabırlıyım aslında çoook ancak bu kadar da beklenmez ki kardeşimm.
Planlarını bilemezsin de planları olduğuna emin olabilirsin. Ne kadardır bekliyorsun?
Evet benmde dikkatimi cekti, ne zaman kendimi geri ceksem, hamle yapti... Gercekten asiri sabir lazim...
Gerci evini aldi, arabasini aldi, isinide kurdu...sirada ne olabilir ki???
Cok uzun süredir bekliyorumzaten umutsuzluk artik hat safhada...1 senedir bekliyorum...Simdiye coktan acilirdi eger birsey olsaydi, ama iste ama
Evet aynen benimki de dekorasyon yapıyor şu an.Hayır ilgisini kesse ben de anlıycam olmuycak diye ama defalarca ben kestim o üstüme düştü. Vazgeçmeye karar verdiğim anda dibimde bitti. Nolucak böyle ben de bilmiyorum.
Aynen dediklerin ve dediklerim işte canım. Konuyu dağıtmak istememiştim de o yüzden. :)
Dekorasyonsüpermis, ince eleyip sik dokuyorlar anlasilan...
tuhaf olan sanki elini ayagini cektigini hissediyorlar...Hemen hamle yapiyorlar. Tamam hamle yapiyorlarda sonrasi neden gelmiyor, onu anlamiyorum? Acaba bizim mi acilmamizi bekliyorlar? o zaman cok bekler hayatta birsey demem, karsimdakinden emin olmadan. Sen ne kadardir ugrasiyorsun bu oglakla? Kac yasindasin ve oglak kac yasinda?
anlayamadim
Beğenilen... diye bir konum var aslında ordan devam edelim istersen, oraya da yazmıştım ayrıntılı. Dert söyletirmiş.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?