Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

canım ben sık sık yazmıycam zaten, anca 1 kere yazarım, baktım o soğuk hiç üstelemem bir daha..bugün içimden silmek geldi ama siz cesaret verince mesaj atmak istiyorum, mesajda da soğuk davranıcağını birşey çıkmayacağını seziyorum...aynen onunla 1 kere karşılaştık o da hemen kaçtı online olunca..
sen baya birşeyleri başarmışsın sanki :) aşk bu kadar zor olmamalı..

Merhaba ,
Kızlar , geçen gün burada konuştuğumuz konu vardı ya "çekingen erkekler" hakkında .
Hani ben orda kendimce sizlere akıl veriyordum .
Orada olaya dışardan baktığım için yorum yazmak kolaydı. Ama şimdi aynı ona benzer birşey benim başıma geldi .

Kızlar ben birinden hoşlanıyorum . Hoşlandığım kişiyi bi tanısanız varya insanlık adına heykelini dikersiniz, o kadar yani :))
Hem çok duygusal hem çok yardımsever , hem de çok kibar bi insan . Ama gel gör ki bu özelliklerinin yanında da çok çekingen çok utangaç bir insan.
Diğer erkekler gibi her gördüğü kızı baştan aşşağı süzmüyor , hatta onlara kolay kolay kafasını bile kaldırıp bakmıyor .

İşte bende böyle erkeklerden hoşlanıyorum galiba :). Kendisi eskiden benim sınıfımdaydı şuan sadece face'de görüyorum ve ara sıra tüm eski arkadaşlar toplanınca görüyorum . Bana karşı bişey hissediyor mu hissetmiyor mu onu da pek bilmiyorum . Onun bana karşı düşüncelerini nasıl öğrenebilirim ?

Kızlar ne yapacam yardım edin bana.

Basardim mi bilemiyecegim, ama cok cesaretli oldum korkmadim. Sonucta kaybetcegim birsey yoktu, sadece kazanabilirdim.
Ama sabirli oldum cünkü bu kisi oglak burcuydu, ve bu kisiler biraz tuhaflamis :) Herneyse suanda sadece beklemedeyim, hicbirsey yazmiyorum. Asil amacim kafasini tamamen karistirmak!Eger ki birsey hissediyorsa. CÜnkü hep yazan bendedim ayda bir, simdi uzun süre yazmazsam, sasiracak, bu niye yazmiyor diye. Eger ki onun icin önemliysem ondan mutlaka hamle gelecek. Gelmezse anliyacagim ki unut gitsin.
Bende kursta tanimistim onu. Simdi sadece malum siteden sirf görüsme imkanim var, bu yüzden sadece onunla yazisabilme imkanim vardi.
.

Son düzenleme:
Bir oğlakzede daha katıldı aramıza. turkuaz86 anldığım kadarıyla erkek oğlakların zamanlama sorunu var. Yani sanki zaman sonsuzmuş kadar rahatlar.

Bir oğlakzede daha katıldı aramıza. turkuaz86 anldığım kadarıyla erkek oğlakların zamanlama sorunu var. Yani sanki zaman sonsuzmuş kadar rahatlar.

Bu oglaklari anlamak gercekten cok güc. hayirdir baska kimler oglak zedeydi, birseyler kacirmisim arada sanirim
Bence zaman sonsuzmus dan ziyade, bence onlar sabrimizi deniyorlar gibime geliyor. Biz böyle davrandikca sanki bu halimize kis kis gülüyorlarmis gibime geliyor:2:

Ben de b,r oğlak tarafından deneniyorum da. Sabrımı sınamak için Allahım bana bir keçi hediye etmiş.
Hem çok ilgili çok yakın, hem aşırı planlı gidiyor, bana zaman kaybı gibi gelen şeyler onun asli hedefleri. Rezzan Kirazdan dinledim de özelliklerini diyo ki o kadar planlıdırlar ki 40 yaşına kadar bile olsa akıllarındakini gerçekleştirmeden evlenmezler.

iyiki sabirli bir insanim
Ben bu kisinin ne gibi planlari oldugunu nerden bileyim, ohooooooooo cok beklerim galiba

Ama sunu söylemem lazim oglaklar gibi müthis isini seven insan görmedim.

Son düzenleme:
Aynen resmen işkolikler, her türlü sorunu çok çalışmakla ve parayla çözebileceklerine inanıyorlar. Ve aslında çok içedönükler. Dışardan birinin onlara olumsuz bir şey ima etmesi bile gurur meselesi oluyor. Sadece beklemek ve hareketsiz kalmak onları harekete geçiriyor bu da benim için çok zor oluyor sabırlıyım aslında çoook ancak bu kadar da beklenmez ki kardeşimm.

Planlarını bilemezsin de planları olduğuna emin olabilirsin. Ne kadardır bekliyorsun?

Evet benmde dikkatimi cekti, ne zaman kendimi geri ceksem, hamle yapti... Gercekten asiri sabir lazim...
Gerci evini aldi, arabasini aldi, isinide kurdu...sirada ne olabilir ki???

Cok uzun süredir bekliyorum zaten umutsuzluk artik hat safhada...1 senedir bekliyorum...Simdiye coktan acilirdi eger birsey olsaydi, ama iste ama

Evet aynen benimki de dekorasyon yapıyor şu an. Hayır ilgisini kesse ben de anlıycam olmuycak diye ama defalarca ben kestim o üstüme düştü. Vazgeçmeye karar verdiğim anda dibimde bitti. Nolucak böyle ben de bilmiyorum.

saciuzunaklikisa senin ne gibi derdin var oglakla? :) Bu oglaklari anlamak cok güc bir yakin bir uzak, tam dengesiz...
mesaj sayim 100ün üzerinde degil...

Dekorasyon süpermis, ince eleyip sik dokuyorlar anlasilan...
tuhaf olan sanki elini ayagini cektigini hissediyorlar...Hemen hamle yapiyorlar. Tamam hamle yapiyorlarda sonrasi neden gelmiyor, onu anlamiyorum? Acaba bizim mi acilmamizi bekliyorlar? o zaman cok bekler hayatta birsey demem, karsimdakinden emin olmadan. Sen ne kadardir ugrasiyorsun bu oglakla? Kac yasindasin ve oglak kac yasinda?

Beğenilen... diye bir konum var aslında ordan devam edelim istersen, oraya da yazmıştım ayrıntılı. Dert söyletirmiş.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…