Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

ne zaman attın cnm msjı:26:

ayrıca seni cidden tebrik ediyorum bn olsam hayatta yapamazdım. :44: ama deişiyorum bnde yavaş yavaş çabalıorum en azından:81:

sağol canım kalbimi kırmaz inşallah..

burda herkes ilk mesajı ben atmıştım yazınca, ben de dedim olabilir neden olmasın, bu ona vereceğim son şans, ister kullansın ister atsın..ben rahatım ohhh..
aşkta gurur olmaz...

bncede aşkta gurur olmaz. bnde sonunda itiraf edicem sanırım

kızlar bence bu ilk adım sayılmaz, ilk adım arkadaşlık teklifini edip görüşmeye davet edendir diye düşünüyorum...

anam şu an tam 4 kişi ekledim faceten ona gıcıklık olsun diye...

bazen en guzeli oldugun gibi olmak iste. o zaman her sey o kadar kolay anlasiliyor ki. cunku rahatsin o da rahat . herkes dile geliyor. zaten denge olmazsa yurumuyor bu isler.

bazen en guzeli oldugun gibi olmak iste. o zaman her sey o kadar kolay anlasiliyor ki. cunku rahatsin o da rahat . herkes dile geliyor. zaten denge olmazsa yurumuyor bu isler.
evet ama ben daha öyle karşılıklı olarak rastlamadım bana açılan tiplerin hepsi, benim onlara karşı birşey hissetmediklerimdi..
birşey hissettiklerim hiç açılmadı hoşlanınca kendimi çok kasıyorum galiba elimde olmadan..

ben kac kez yazdim, hep cevapladi. Umursamamazlik onda. Dogum günüde davet etti. msndende ekledi simdi. Ama o ataga gecmiyor. Cesaretlendirmek icin daha ne yapmaliyim?

Herseyi benden beklemesi hayri alamet degil. Yada belkide SIKIYORUm onu:2:
kizlar sizde bana akil verin.BIrdaha yazayim mi?
Siksam istemese silmezmiydi beni malum siteden?

ne zor is bunlar.Oglak erkegini anlamiyorum, bir yakin bir uzak...ben unutma fikrini kafama koydugumda kokusunu aliyormus gibi kendini belli ediyor hemence...

aynı dert bende de varrr ALLAH C.C cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine tüm Müslümanların inanların hakedenlerin kısmetini açsın aminnnn

ben de oğlak burcuyum kızı erkeği aynı değildr ama yine de kendmden bikaç ipucu veriym oğlaklar sevdiklerine çok sadıktırlar bi kere öncelikle emin ol kafasında herhangi biri var mı yada eski sevgilide fln mı kaldı aklı eğer öyleyse işin zor çünkü sevdiğine sadıktır oğlak ve sürekli karşılaştrmalar yapar eski sevgilileriyle yeni sevgili adayı arasında. ilk başta soğuk davranır duygularını çok belli edemez ama zamanla açılır. çok atılgan değildir karşı taraftan bekler biraz önce sonra seviyosa ve karşı tarafın sevdiğinden eminse atağa kalkar. senin için değildir genel bi açıklama kimse ustune alınmasın yılışık insanlardan çocuk gbi konuşan kızlardan hoşlanmazlar çok da bunaltmamak lazım inş yardmcı olablmişimdir

canım bana kalırsa sen baya adımlar atmışsın, öyle ki o artık senin adımlar atmana alışmış, artık hep senden bekliyor olabilir..
yani çok akıl verecek durumda değilim ama bana kalırsa adım atmayı bırakmalısın artık, seni kaybedebileceği fikrine kapılması gerek onun..
küçük kıskandırma oyunları yapsan mesela..abartıya kaçma tabii..sık sık telin çalsın mesela..bir de gizemli ol, nereye gidiyorsun napiyorsun dediği zaman, önemli bir işim var de mesela,ne işinin olduğunu açıklama..

problem yaklasik bir senedir yüzyüze göresemiyoruz. sadece facede ekli ((((

bildigim kadariyla bekar. Birkac kez öyle imalarda bulunmustu, ne kadar dogru bilmiyorum.
Ilk baslarda o bana yakin davrandi, ince dokunuslar dakika dakika gözümün icine bakmalar, gizliden gizliden süzmeler. Beni sasirmalar.
Yaninda oldugumda heyecanlanmasi yazi yazamamasi...anlamiyorum simdi yapamiyor zaten yüzyüze görüsemiyoruz. Dogum gününe davet etti, belki bu bir firsaat ama gitmeidm...bir aydirda yazmiyorum, bu aralar yazmayi düsünüyorum. Ama bir yandanda sen yazma birak o meraklansin, sayfaya belli mütdet girmeyim, yada gireyim online olayim ama birsey yazmayim. Belkide oa taga gecer korkuya kapilirsa(Tabii artik halen birsey hissediyorsa)

bu arada kızlar kısmet açmak için cuma günü sela ve öğle ezanı arasında 2 rekat ALLAH rızası için namaz kılın tövbe istiğfar edin, peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V) için selavet getirin sonra 7 kez Cuma Suresini okuyun hayırlı kısmet için dua edin mesajı yanlış anlamayın inanlar yapsın her şey duayla oluyo çünkü hakkımızda hayırlısını versin ALLAH C.C
bide ben şunu öğrendm insan elinden geleni yapıcak ama biraz da kısmet buymuş dicek ben depresyona girmiştm lisede hoşlandığım çocukla çıkamamştm 3 yıl çok sevdm onu ve elimden geleni yaptm ağladm hemde çok inanın kendinize zarar vermekten başka bişey değil hayırlıysa olsun deyin kısmetse oluyo zaten kısmet değilse olmuyo naparsak yapalım

acikca sunuda söyleyim, biraz tamamen bosvermesinden kokruyorum. Nedenmi birsey yazmazsam umursamazsam, bu benimle ilgilenmisoyr, bak emindim iyiki adim atmamaisim diye düsünürse???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…