- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
- Konu Sahibi tourmaline
-
bildigim kadariyla bekar. Birkac kez öyle imalarda bulunmustu, ne kadar dogru bilmiyorum.
Ilk baslarda o bana yakin davrandi, ince dokunuslar dakika dakika gözümün icine bakmalar, gizliden gizliden süzmeler. Beni sasirmalar.
Yaninda oldugumda heyecanlanmasi yazi yazamamasi...anlamiyorum simdi yapamiyor zaten yüzyüze görüsemiyoruz. Dogum gününe davet etti, belki bu bir firsaat ama gitmeidm...bir aydirda yazmiyorum, bu aralar yazmayi düsünüyorum. Ama bir yandanda sen yazma birak o meraklansin, sayfaya belli mütdet girmeyim, yada gireyim online olayim ama birsey yazmayim. Belkide oa taga gecer korkuya kapilirsa(Tabii artik halen birsey hissediyorsa)
cnm senin burcunu da merak ettim acaba şey olablr mi doğum gunu partime hoşlansa gelirdi diye mi düşündü bence sen pişman olma msnde fln görünce napıyosn de arkadasca konuş bakalım
burcum akrep yükselenim yengec. Yaziyorum zaten cevapliyorda, ama fazlada sikmak istemiyorum. Ayda bir yaziyorum sirf. Son zamanlarda arayi uzattim biraz. Dogum gününe gitmeyecegimi yazdigimda üzgünüm cok gelmek isterdim gelemiyorum demsitim...(bahaneyle)
niye neden birsey mi oldu meraklanmisti. Bende gelemiyecegim icin üzgün oldugunu ama baska zaman görüssebiliriz gibisinden imada bulunmustum...
Hani yazdigimda konusuyor, sikintilari oldugunu falan acikca yaziyor, bende destek olmaya calisiyorum. cok yogun bu aralar, o yüzden fazla yazip sikmayim diyorum.
tourmaline yok galiba neyse..... offff kızlar bugün çok kötüydü (konuyu bilmeyen arkadaşlar için açıklama yapayım benim buzdolabıyla biraraya geldikte bu akşam) yani gelişmeler güzel ama kendi açımdan umduğum gibi gitmedi pek ankara olan varsa bilir bugün felaket yağmur yağdı vee okadar özenle hazırlanan ben afedersiniz ama sıçan gibi oldum heryerimden sular akıyor saçlar rezalat nasıl moralim bozuldu ama gittim yinede zaten kalabalıktı karşı karşıya oturduk ben dediklerinizi yaptım bu sefer rahat olmaya çalıştım konuştum ufak tefek bakışmalarda oldu tabiartık emin gibiyim eğer yanılmıyorsam bana karşı ilgisi var amaaaa bu kadar işte başka bi gelişme yok biliyorsunuz face yok onda numaralarımızıda bilmiyoruz ben zaten bişey yapamam umarım o ortak arkadaşlardan numaramı filan isterde bu işte bi sonuca varır
tourmaline yok galiba neyse..... offff kızlar bugün çok kötüydü (konuyu bilmeyen arkadaşlar için açıklama yapayım benim buzdolabıyla biraraya geldikte bu akşam) yani gelişmeler güzel ama kendi açımdan umduğum gibi gitmedi pek ankara olan varsa bilir bugün felaket yağmur yağdı vee okadar özenle hazırlanan ben afedersiniz ama sıçan gibi oldum heryerimden sular akıyor saçlar rezalat nasıl moralim bozuldu ama gittim yinede zaten kalabalıktı karşı karşıya oturduk ben dediklerinizi yaptım bu sefer rahat olmaya çalıştım konuştum ufak tefek bakışmalarda oldu tabiartık emin gibiyim eğer yanılmıyorsam bana karşı ilgisi var amaaaa bu kadar işte başka bi gelişme yok biliyorsunuz face yok onda numaralarımızıda bilmiyoruz ben zaten bişey yapamam umarım o ortak arkadaşlardan numaramı filan isterde bu işte bi sonuca varır
ben de ankda yaşıyrm cnmm nerde buluştunuz çok meraklı gördüm kendimii
evt bugün ankara yağmurluymuş maalesef:18:
valla kadınlar anlıo hoşlanma durumunu. sen öyle hissettiysen,
çocuğun kesin sana ilgisi var. bakalım inş seninki cesur çıkar
ayy burç uyumu superr ama ayda 1 çok az değil mi ayrıca şakayla karışık de ki ben slm vermesem sen hiç konuşmucaksın fln de hafif şakayla karışık sitem et bakalım napıcak
hadi hayirlisi olsun..belkide sacin basin islak olman onun hosuna gitmis olabilirsen ismini biliyorsan neden faceden eklemiyorsun ki?
birkeresinde özelden yazisiyorduk, birden kayboldu ortadan. Bende sinirle sakayla karisik yazi yazdim. Konusmak istemiyorsan acikca söyle. birden ortadan kaybolman hosuma gitmiyor demistim. bilgisarinda sorun oldugunu ve benimle hicbir alakasi olmadigini söylemisti. evet burc uyumu süper diyorlar.
1 ay az mi? ne kadar siklikta yazsam ki? sikmak istemiyorum acikcasi. Yapisik sülük gibi diyecek
birdaha mi öyle diyim, ben yazmazsam sende hic yazmiyacaksin galiba gibilerinden :)
canım facebook adresi yok onun:84::84::84::84::84::84::84:
aman de cnm bakalım ne dicek bu erkeklere noluyo yaa bakıyorum da eski nesille kıyaslayınca erkekler kız gibi nazlı olmuşlarr
canım kızılay ykm nin üst katında flz restorant var oradaydık ama ikimiz değil kalabalıktık
1. Sorunun cevabı kişisine göre değişir, herkesin farklı şekilde belli edeceğine inanıyorum yani biraz da tanımak gerekir.
2.Soru ise; ben bir erkekten hoşlanmayı bırak sırılsıklam aşık olsam bile ilk adımı atamam, gidip açılamam, onun anlamasını, gelmesini bekler dururum, öyle uzaktan uzağa bakarım, gelse de yakından baksam diye hayal ederim, sonra anlar gelirse de utanırım:$
Ben duygusal anlamda biraz dengesizim, biraz da çekingenim maalesef
1. Sorunun cevabı kişisine göre değişir, herkesin farklı şekilde belli edeceğine inanıyorum yani biraz da tanımak gerekir.
2.Soru ise; ben bir erkekten hoşlanmayı bırak sırılsıklam aşık olsam bile ilk adımı atamam, gidip açılamam, onun anlamasını, gelmesini bekler dururum, öyle uzaktan uzağa bakarım, gelse de yakından baksam diye hayal ederim, sonra anlar gelirse de utanırım:$
Ben duygusal anlamda biraz dengesizim, biraz da çekingenim maalesef
kizlar ona nasil cesaret verebilirim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?