Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

cnm senin burcunu da merak ettim acaba şey olablr mi doğum gunu partime hoşlansa gelirdi diye mi düşündü bence sen pişman olma msnde fln görünce napıyosn de arkadasca konuş bakalım

cnm senin burcunu da merak ettim acaba şey olablr mi doğum gunu partime hoşlansa gelirdi diye mi düşündü bence sen pişman olma msnde fln görünce napıyosn de arkadasca konuş bakalım

burcum akrep yükselenim yengec. Yaziyorum zaten cevapliyorda, ama fazlada sikmak istemiyorum. Ayda bir yaziyorum sirf. Son zamanlarda arayi uzattim biraz. Dogum gününe gitmeyecegimi yazdigimda üzgünüm cok gelmek isterdim gelemiyorum demsitim...(bahaneyle)
niye neden birsey mi oldu meraklanmisti. Bende gelemiyecegim icin üzgün oldugunu ama baska zaman görüssebiliriz gibisinden imada bulunmustum...
Hani yazdigimda konusuyor, sikintilari oldugunu falan acikca yaziyor, bende destek olmaya calisiyorum. cok yogun bu aralar, o yüzden fazla yazip sikmayim diyorum.

ayy burç uyumu superr ama ayda 1 çok az değil mi ayrıca şakayla karışık de ki ben slm vermesem sen hiç konuşmucaksın fln de hafif şakayla karışık sitem et bakalım napıcak

tourmaline yok galiba neyse..... offff kızlar bugün çok kötüydü (konuyu bilmeyen arkadaşlar için açıklama yapayım benim buzdolabıyla biraraya geldikte bu akşam) yani gelişmeler güzel ama kendi açımdan umduğum gibi gitmedi pek ankara olan varsa bilir bugün felaket yağmur yağdı vee okadar özenle hazırlanan ben afedersiniz ama sıçan gibi oldum heryerimden sular akıyor saçlar rezalat nasıl moralim bozuldu ama gittim yinede zaten kalabalıktı karşı karşıya oturduk ben dediklerinizi yaptım bu sefer rahat olmaya çalıştım konuştum ufak tefek bakışmalarda oldu tabi artık emin gibiyim eğer yanılmıyorsam bana karşı ilgisi var amaaaa bu kadar işte başka bi gelişme yok biliyorsunuz face yok onda numaralarımızıda bilmiyoruz ben zaten bişey yapamam umarım o ortak arkadaşlardan numaramı filan isterde bu işte bi sonuca varır

ben de ankda yaşıyrm cnmm nerde buluştunuz çok meraklı gördüm kendimii

evt bugün ankara yağmurluymuş maalesef:18:

valla kadınlar anlıo hoşlanma durumunu. sen öyle hissettiysen,
çocuğun kesin sana ilgisi var. bakalım inş seninki cesur çıkar

ayy burç uyumu superr ama ayda 1 çok az değil mi ayrıca şakayla karışık de ki ben slm vermesem sen hiç konuşmucaksın fln de hafif şakayla karışık sitem et bakalım napıcak

birkeresinde özelden yazisiyorduk, birden kayboldu ortadan. Bende sinirle sakayla karisik yazi yazdim. Konusmak istemiyorsan acikca söyle. birden ortadan kaybolman hosuma gitmiyor demistim. bilgisarinda sorun oldugunu ve benimle hicbir alakasi olmadigini söylemisti. evet burc uyumu süper diyorlar.
1 ay az mi? ne kadar siklikta yazsam ki? sikmak istemiyorum acikcasi. Yapisik sülük gibi diyecek
birdaha mi öyle diyim, ben yazmazsam sende hic yazmiyacaksin galiba gibilerinden :)

hadi hayirlisi olsun..belkide sacin basin islak olman onun hosuna gitmis olabilir sen ismini biliyorsan neden faceden eklemiyorsun ki?

aman de cnm bakalım ne dicek bu erkeklere noluyo yaa bakıyorum da eski nesille kıyaslayınca erkekler kız gibi nazlı olmuşlarr

canım facebook adresi yok onun:84::84::84::84::84::84::84:

anladim. gerci ben faceden buldumda ne oldu, elde var sifir adam adim atmiyor, korkuyor mu ne anlamdim uffffffff

seviyorum ulennnnnnnn körseytan diyor git söyle, ama o zaman hemence kacarrrrrrrr bir senedir yüzyüze görüsemiyorum. Ne olcak benim halim....
bulusmaliyiz da nasil, onun hislerinden emin olamiyorum...

onun hislerini nasil aciga cikartabilirim ki. Bir senedir sabirli davraniyorum, ama simdiye acilmazmiydi oglak erkegi hisleri olsaydi?

1. Sorunun cevabı kişisine göre değişir, herkesin farklı şekilde belli edeceğine inanıyorum yani biraz da tanımak gerekir.
2.Soru ise; ben bir erkekten hoşlanmayı bırak sırılsıklam aşık olsam bile ilk adımı atamam, gidip açılamam, onun anlamasını, gelmesini bekler dururum, öyle uzaktan uzağa bakarım, gelse de yakından baksam diye hayal ederim, sonra anlar gelirse de utanırım:$
Ben duygusal anlamda biraz dengesizim, biraz da çekingenim maalesef

haklisinizda sunu unutmamak gerek, bazen bir erkege ilgini ne kadar gösterirsen göster, kör olabilyiorlar bir cogunlukta gizli mesajlarla belli etmeye calisiriz hislerimizi. Ama bunlar anlamiyor bunlari galiba. Anlamsi icin direk söylenmesi gerekiyor sanirim

yazdıklarınla beni anlatmışsın sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…