- Konu Sahibi tourmaline
-
kızlar burdayım, ama şimdi çıkıcam çok uykum geldi..
tekrar düşünüyorum, ekledim iyi mi yaptım , evet iyi yaptımm..
mesaj attım iyi mi yaptım , evet iyi yaptımm..
neden mi ? çünkü kimsenin etrafımda niyetini bilmeden dolanmasını istemiyorum, daha önce de tecrübe ettim, çok ama çok rahatsız edici bir durum bu..duygularımla kimse oynamasın..
yani eğer duyguları ilişkiyi başlatıcak kadar çok değilse ne ben onu peşimden koşturayım, ne de o benim kafamı karıştırabilsin..o yoluna ben yoluma..en
mantıklısı..öbür türlü insan çok yıpranıyor..sanırım birisi etrafınızda dolanıp da açılmıyorsa , bir tepki vermek en mantıklısı..
daha önce ben bu durumu 4 sene yaşadım çok ama çok yıpranıyor insan..onun şu anda bana vereceği tepki önemli değil, olumlu olursa olumlu olurum,
olumsuz olursa da kafam rahat olur..yeni arayışlara geçeriz artık..
ben yaptım , şu an sonuç belirsiz ama tavsiye ederim size de..kuş gibi hafifledim..
kızlar burdayım, ama şimdi çıkıcam çok uykum geldi..
tekrar düşünüyorum, ekledim iyi mi yaptım , evet iyi yaptımm..
mesaj attım iyi mi yaptım , evet iyi yaptımm..
neden mi ? çünkü kimsenin etrafımda niyetini bilmeden dolanmasını istemiyorum, daha önce de tecrübe ettim, çok ama çok rahatsız edici bir durum bu..duygularımla kimse oynamasın..
yani eğer duyguları ilişkiyi başlatıcak kadar çok değilse ne ben onu peşimden koşturayım, ne de o benim kafamı karıştırabilsin..o yoluna ben yoluma..en
mantıklısı..öbür türlü insan çok yıpranıyor..sanırım birisi etrafınızda dolanıp da açılmıyorsa , bir tepki vermek en mantıklısı..
daha önce ben bu durumu 4 sene yaşadım çok ama çok yıpranıyor insan..onun şu anda bana vereceği tepki önemli değil, olumlu olursa olumlu olurum,
olumsuz olursa da kafam rahat olur..yeni arayışlara geçeriz artık..
ben yaptım , şu an sonuç belirsiz ama tavsiye ederim size de..kuş gibi hafifledim..
Vayy hareketlenmeler başladı bizim millette.
kızlar cevap yok , sanırım ikinci bir şoka girdi
ayy cevap geldiiiiiiiiiiiiiiiiii............................
niye bitsin dalginimdir gormemis olabilirim kusura bakma ..saol iyiym sen nslsn........diyor....
aaaaa süperayni benim duruma döndü
ya benimki habire tuhaf tuhaf kizlari ekliyor..ya normal degil bu sanirim. unutsam iyi olcakne yapmaya calisiyor ya...sanirim capkin biri. Ki hic öyle birine benzemiyordu...offff...sanirim aklimdan silmem en iyisi olcak. Hicbirsey yazmayacagim, catlasinda patlasin, o bu kadar rahatsa bende rahat olcam. SIKILDIm artik bu durumdan, bir senede mutlaka birseyler yazardi eger ki beni kaybetmek istemeeydi dimi. Son carem onu denemem, oda ona yazmayarak, onun bana yazmasini beklemek. Yazmazsada unutabilirim onu sanirim
nasil oldugunu sorduguna göre buna hitaben cevap yazabirlisin. ve birkac sey anlat, konu acilmasi icin sohbet yani :)
sağol çok yardımcı oldun, ben de öyle düşünmüştüm de aklıma birşey gelmedi..
beni niye yalnız bıraktın tam da bugün aşkolsun(((
Gamzenk orda mısın ?
Eğer ordaysan benim profile bakar mısın . Ben ve benim ondan hoşlandığım çocuk ve ben, varız yakıştıracak mısın :)
Yorumunu bekliyorum...
nasil oldugunu sorduguna göre buna hitaben cevap yazabirlisin. ve birkac sey anlat, konu acilmasi icin sohbet yani :)
Kızlar kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş valla. Yeni gördüm tamamen aklımdan çıkmış, mesaj atıcağını söylemiştim sana bak! turkuazın dediklerine harfiyyen katılıyorum canım gönlünden geçtiği gibi yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?