Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

Tamam boşaltıyorum mesaj kutumu. Sen yaz misafirim var bakarım bennn.. Yaz bişiler yolla kızıım artık havaya girmiş olman lazım.:))

tourmalincim çok sevindim cnm

kız bu iş olcak ha. helal sana ya idolümsün valla

açar cnm inş. darısı başıma ne diyim. benim durum zor gözüküo ama biraz bakalm
inşallah canım darısı hepinizin başına da aslında biz ilk diyaloğumuzu kurmuş olduk, sanırım sizler zaten diyalogtaydınız..o yüzden daha kolay olur sizlerin..
bakalım cnm devamı nası gelcek. ama bn şimdiden hoşlanıyor diyorum

sabah mesajı attıktan sonra biz ordan geçerken aniden dışarı çıktı bana baktı bir süre içeri geri girdi..
bana da hoşlanıyor gibi geliyor da, yine de belki diyolog kurarken de hoşlantımız devam eder inşallah..bakalım sohbeti devam ettiriyor mu..

kizlar kafam karisik

bekleyim mi yazayim mi?

ondan hic kendiliginden mesaj gelmiyor...Bu aralar cok yogun ama birsey yazmamasi, merak etmemesi, normal degil
uzun süre yazmasam, kendimden ses seda cikartmasa, ne oldu buna diye merak edip yazar mi acaba?

yada bana asik da nasil davrancagini bilmiyor? hahaha xD aglancak halime gülüyorum ya...

Son düzenleme:

canım ben senin yerinde olsam yazmazdım, sen zaten yazıyormuşsun önceleri de, mesela şimdi ben de ona mesaj attım ya, ilk adımı başlatmış oldum..
artık o bir daha bana mesaj atmazsa ben de ona atmıycam, çünkü artık olay cesaret olayı değil, bu bana karşı ilgisiz olduğunu gösterir, ben de beni sevmeyen insanla uğraşamam açıkcası..bizi adam yerine koymazlar..hem böyle birileriyle çıkarsak birgün mutlaka bizi aldatırlar..hayırlısı olsun..sabırlı ol bana kalırsa..

Son düzenleme:
tourmaline senin adına çok sevindim canım,umarım bu msj güzel şeylerin başlangıcı olur.sonra hatırlarsın burda böyel yazsam mı yazmasam mı diye düşünüp durduğun günleri:97:

adım atma anlamında darısı bize artık...
bi aksilik olmazsa biz yarın yin egörüşeceğiz bakalım.yine yerimizde mi saycaz,bişey diyecekmi bu defa merakla beliyorum

bnde gördüm bugün benimkini sınavdan sonra sohbet ettik biraz. demiştim daha önce bu arkadaaşımla beni bi klübe tanıtım amaçlı götürcek die. bugün de tekrarladı sizi götüriyim bi gün ayarlayın die. bakalım.bilmiom tabi bn herşeyi kendi üstüme de alınıo olabilirim. sonra alışveriş merkezinde rastladık ailesiyle geziodu. gülümsedim o da gülümsedi. off bn nası belli edicem hoşlandığımı. bide daha arklarıma bile söleyemedim. çünkü güvenmiorum yakın arkadaşlarıma

her cümlesinde olmasa bile sık sık sizinle ilgilendiğini,kıskandıgını belli eder.. bende bir süre sessiz kalırım duygularından eminsem bende etkilendiğimi açıklarım

çok sessiz kaldı topik bu akşam nerdesiniz kızlarr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…