- Konu Sahibi tourmaline
-
kızlar bana cevap mevap yok...
salak gibi hissettim şu an kendimi..
turkuaz bence o mesajı atma... ben cesaret edemezdim tüm duygularımı açmaya açıkcası..bir de adam senin duygularını öğrenirse artık onun elinde oyuncak gibi olursun seninle oynar durur..
erkeklerde taktik uygularmıydı ya
kizlar yeni geldim isten. cvp geldimi gemedimi dimi acayip merak ettim ama gelmemis. tourmalinecim bekle en fazla üc gün. üc gün sonra sallah gitsin (demesi kolay) ben bile salalyamiyorum.
Simdi bir yazin bir yazmayin demissiniz karar veremedim. Birdaha yazip herseyi acikca kücük düsmekten korkuyorum, yada dalga gecmesinden.
Söyle mi yazsam acaba?
Merhaba nasilsin umarim hersey yolunda...isler nasil gidiyor
fazla eveleyip gevelemeden sana birsey anlatmak istiyorum.
öncelikle sunu bilmeni isterim ki tüm cesaretimi toplayip sana yazmaktayim
, herkese böyle birsey yaptigimi aklindan bile gecirme. Bunu yapmak benim icinde hic kolay degil.
Hayatimda hic cesaret edemedigim seyleri yapmaktayim.
Bunu bilmeni isterim. Belkide gülüp geciyorsundur, ama hepsini anlatip rahatlamak istiyorum.
Kafamdaki soru isaretlerini cözmek istiyorum.
söylediklerim sana sacma da gelebilir. :)
Gecen sene kurstayken bana ilgili davraniyordun, belkide herkese karsi öylesin bilemiyorum.
Ama ben sana karsi ufakta olsa birseyler hissettim. Bana karsi tutumun hosuma gitmisti.
Senin bana karsi neler hissetigini birtürlü anlayamadim. Bir yakin davraniyordun bir uzak.
Bu benim sana karsi nasil davranmam gerektigini etkiliyordu. Belkide ben yanlis anladim.
Iste bu yanlis anlamari ortadan kaldirmak icin. Senin düsüncelerini merak etmekteyim.
Bana yazmani umuyorum, yazmazsanda sorun degil, öylede cevanimi almis oluyorum.
Herseye ragmen cok iyi bir insansin, iyi ki seni az da olsa tanimisim.
Senin bende cok ayri bir yerin var. Bunu bilmeni istiyorum.
Kendine cok iyi bak...
eğer sürekli görmek zorunda olduğun biri deilse yaz bncesonuç olmusuz bile olsa görmicein için sorun olmaz.
kizlar yeni geldim isten. cvp geldimi gemedimi dimi acayip merak ettim ama gelmemis. tourmalinecim bekle en fazla üc gün. üc gün sonra sallah gitsin (demesi kolay) ben bile salalyamiyorum.
Simdi bir yazin bir yazmayin demissiniz karar veremedim. Birdaha yazip herseyi acikca kücük düsmekten korkuyorum, yada dalga gecmesinden.
Söyle mi yazsam acaba?
Merhaba nasilsin umarim hersey yolunda...isler nasil gidiyor
fazla eveleyip gevelemeden sana birsey anlatmak istiyorum.
öncelikle sunu bilmeni isterim ki tüm cesaretimi toplayip sana yazmaktayim
, herkese böyle birsey yaptigimi aklindan bile gecirme. Bunu yapmak benim icinde hic kolay degil.
Hayatimda hic cesaret edemedigim seyleri yapmaktayim.
Bunu bilmeni isterim. Belkide gülüp geciyorsundur, ama hepsini anlatip rahatlamak istiyorum.
Kafamdaki soru isaretlerini cözmek istiyorum.
söylediklerim sana sacma da gelebilir. :)
Gecen sene kurstayken bana ilgili davraniyordun, belkide herkese karsi öylesin bilemiyorum.
Ama ben sana karsi ufakta olsa birseyler hissettim. Bana karsi tutumun hosuma gitmisti.
Senin bana karsi neler hissetigini birtürlü anlayamadim. Bir yakin davraniyordun bir uzak.
Bu benim sana karsi nasil davranmam gerektigini etkiliyordu. Belkide ben yanlis anladim.
Iste bu yanlis anlamari ortadan kaldirmak icin. Senin düsüncelerini merak etmekteyim.
Bana yazmani umuyorum, yazmazsanda sorun degil, öylede cevanimi almis oluyorum.
Herseye ragmen cok iyi bir insansin, iyi ki seni az da olsa tanimisim.
Senin bende cok ayri bir yerin var. Bunu bilmeni istiyorum.
Kendine cok iyi bak...
kesinlikle boyle bir mesaj atmamalisin neden herseyi bir anda pat diye soylemek istiyorsun? Onun yerine nasilsin napiyorsun gorusmeyeli gibi bir mesaj atsan sana ilgisi varsa hemen geri donucektir zaten
zaman geçtikçe hiç yazmayacak gibi geliyor bana , ilgisiz de olsa bir mesaj yazsa,mesajından anlarım zaten ilgili olup olmayacağını ,ama böyle cevapsız bırakmasa(((
evet bende onu düsünüyorum zaten. Sürekli görmüyorum...ama emin degilim ya. offffffff
çok garip ya. dünkü mesajı bana gayet istekliymiş gibi geldi halbuki:26:
bana da öyle gelmişti hem de hemencecik cevap vermişti(((((
tam olarak ne yazayim. Isin icinden duygular olunca. Ne yazcagimi sasirdim
face te online mı peki yada bişe paylaşmış mı? belki nete girme fırsatı yoktur:26:
bilmiyorum ki bana duvarı kapalı, ayrıca hiç online olmuyor ben de hiç girmiyorum o kısmına..
şu an çok sinirliyim(( bari çok güzel bir mesaj yazsa da gönlümü alsa (((
ilginç miş anlayamadım bn bu çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?