Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kizlar yeni geldim isten. cvp geldimi gemedimi dimi acayip merak ettim ama gelmemis. tourmalinecim bekle en fazla üc gün. üc gün sonra sallah gitsin (demesi kolay) ben bile salalyamiyorum.

Simdi bir yazin bir yazmayin demissiniz karar veremedim. Birdaha yazip herseyi acikca kücük düsmekten korkuyorum, yada dalga gecmesinden.

Söyle mi yazsam acaba?

Merhaba nasilsin umarim hersey yolunda...isler nasil gidiyor
fazla eveleyip gevelemeden sana birsey anlatmak istiyorum.
öncelikle sunu bilmeni isterim ki tüm cesaretimi toplayip sana yazmaktayim
, herkese böyle birsey yaptigimi aklindan bile gecirme. Bunu yapmak benim icinde hic kolay degil.
Hayatimda hic cesaret edemedigim seyleri yapmaktayim.
Bunu bilmeni isterim. Belkide gülüp geciyorsundur, ama hepsini anlatip rahatlamak istiyorum.
Kafamdaki soru isaretlerini cözmek istiyorum.
söylediklerim sana sacma da gelebilir. :)

Gecen sene kurstayken bana ilgili davraniyordun, belkide herkese karsi öylesin bilemiyorum.
Ama ben sana karsi ufakta olsa birseyler hissettim. Bana karsi tutumun hosuma gitmisti.
Senin bana karsi neler hissetigini birtürlü anlayamadim. Bir yakin davraniyordun bir uzak.
Bu benim sana karsi nasil davranmam gerektigini etkiliyordu. Belkide ben yanlis anladim.

Iste bu yanlis anlamari ortadan kaldirmak icin. Senin düsüncelerini merak etmekteyim.
Bana yazmani umuyorum, yazmazsanda sorun degil, öylede cevanimi almis oluyorum.

Herseye ragmen cok iyi bir insansin, iyi ki seni az da olsa tanimisim.
Senin bende cok ayri bir yerin var. Bunu bilmeni istiyorum.
Kendine cok iyi bak...

kızlar bana cevap mevap yok...

salak gibi hissettim şu an kendimi..

turkuaz bence o mesajı atma...
ben cesaret edemezdim tüm duygularımı açmaya açıkcası..bir de adam senin duygularını öğrenirse artık onun elinde oyuncak gibi olursun seninle oynar durur..

ne yapcagimi bilmiyorum...yazmayinca oda yazmiyor. o zaman tamamen unutabilirim. zatan unutmaliyim aslinda. karasizim.
bence bekle biraz daha, sabirli olmaya calis. Salak gibi hissetmenede gerek yok. Rahat ol...

erkeklerde taktik uygularmıydı ya

benimki sırf trip insanı canım, kaprisli biri..ben dün onu beklettim ya acısını çıkarıyordur muhakkak..

ona ufak birşey yapsam eminim ki bana bin beteriyle karşılık verir..3 aydır hep öyle oldu..

neyse öff yaa, belki de sevmiyordur sıkıldım artık ya bunları düşünmek insanı ne kadar yoruyor...

net olsun , benim olsun

Son düzenleme:

eğer sürekli görmek zorunda olduğun biri deilse yaz bnce sonuç olmusuz bile olsa görmicein için sorun olmaz.

zaman geçtikçe hiç yazmayacak gibi geliyor bana , ilgisiz de olsa bir mesaj yazsa,mesajından anlarım zaten ilgili olup olmayacağını ,ama böyle cevapsız bırakmasa (((

kesinlikle boyle bir mesaj atmamalisin neden herseyi bir anda pat diye soylemek istiyorsun? Onun yerine nasilsin napiyorsun gorusmeyeli gibi bir mesaj atsan sana ilgisi varsa hemen geri donucektir zaten

kesinlikle boyle bir mesaj atmamalisin neden herseyi bir anda pat diye soylemek istiyorsun? Onun yerine nasilsin napiyorsun gorusmeyeli gibi bir mesaj atsan sana ilgisi varsa hemen geri donucektir zaten

ben kac kere yazdim, herzaman hemen cevapliyordu zaten..Ama artik dayanamiyorum.Ne sabirli bu oglaklar ya

zaman geçtikçe hiç yazmayacak gibi geliyor bana , ilgisiz de olsa bir mesaj yazsa,mesajından anlarım zaten ilgili olup olmayacağını ,ama böyle cevapsız bırakmasa (((

çok garip ya. dünkü mesajı bana gayet istekliymiş gibi geldi halbuki:26:

evet bende onu düsünüyorum zaten. Sürekli görmüyorum...ama emin degilim ya. offffffff

Bence önce duygularından emin olmalısın. Kafanda oluşturduğun şeyleri söylemekten çekinme ama bu yazdığın şeyleri söylerken de kendinden emin cümleler kullan biraz ve kesinlikle ama kesinlikle kendini aşağılama. Söylediğin şeyler saçma değil. Sen saçma olarak nitelendirirsen karşındaki bunu çok daha farklı algılar ve egosunu şişirmiş olursun. Sen sadece özgür ve medeni bir kadın olarak, duygularını netçe ifade ediyorsun bunu aklından çıkarma. Çok uzun cümlelere de gerek yok ayrıca. Sadece onun davranışlarını nasıl algıladığını ancak algıladığın şeylerin kesinliğinden emin olamadığını ve açık açık bunlar üzerine konuşmak istediğini söylersin.:)

tam olarak ne yazayim. Isin icinden duygular olunca. Ne yazcagimi sasirdim

Yukarıda anlattıklarına bakarak söylemek istediğin şeylerin bi özetini geçiyorum:

"Merhaba, umarım iyisindir. Kafama takılan birtakım şeyler var ve artık fazla uzatmadan bunları çözmeyi istiyorum. Çünkü hayatımızdaki belirsizlikler, diğer koşulları da çok fazla etkiliyor ve bu bana rahatsızlık veriyor artık. Geçen yıl bana gösterdiğin ilginin duygusal olup olmadığını merak ediyorum. Çünkü ben hissettim. Netleştirirsek daha güzel olacak, bunu oturup konuşursak iyi olur diye düşünüyorum"

de bence, kısa ve öz. ve sakın "herkese böyle bir şey söylediğimi düşünme" falan deme :)

bilmiyorum ki bana duvarı kapalı, ayrıca hiç online olmuyor ben de hiç girmiyorum o kısmına..

şu an çok sinirliyim (( bari çok güzel bir mesaj yazsa da gönlümü alsa (((

ilginç miş anlayamadım bn bu çocuğu

Yazar meraklanma. Geç olsun güç olmasın.

turkuaz bence de o mesajı atma. Sana karşı duyguları yoksa bile duygularını kullanmaya kalkabilir bu kadar zaafını belli etmemelisin ona karşı.

gamzenk neler dediğini roman olarak basmayı düşünüyorum canım şu an yazarsam sabahı bulurum zaten canım sııkın kendime kızıyorum ben de bunca zaman neden netleştirmeyi beceremedim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…