Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar hala bir cevap yok, çok sabırsızım sanırım ben yaaa....beklemeye dayanamıyorum...ya bir de hiç sallamazsa

Olay nasıl tam olarak bilmiyorum çok detaylı okumadım ama, hoşlandığın çocukla arkadaş mısın? ortak ilgi alanlarınız vs. var mı yani konuşacak şeyler olması lazım aranızda biraz. O nedenle soruyorum. Ben de çok uzman değilim bu konularda elbette ama yani ortak ilgi alanı olduğuna arkadaşın olduğunda aranızda bir şeyler olması daha muhtemel. Diyorum ama sen gel bir de bana sor durumumu

canım sen konuyu hiç okumamışsın , arkadaş değiliz..o yüzden ortak ilgi alanımız olup olmadığını bilmiyorum bile..

canım sen konuyu hiç okumamışsın , arkadaş değiliz..o yüzden ortak ilgi alanımız olup olmadığını bilmiyorum bile..

oooo... benim de başıma gelmişti böyle arkadaş olmaya çalış yani önce iyi arkadaş olun ki o zaman anca bir şeyler olabilir. Beraber bir şeyler yaparsınız, aktiviteler vs.. o zaman yakınlaşırsınız öyle arkadaş olmadan uzaktan çok üzer insanı ben biliyorum.
Önce arkadaşlık konusunda adım atmalısın. Bu konuda güvenebilirsin bana. Öyle uzaktan beni fark etsin olmuyor arkadaş olman lazım önce ki sonraki aşamaya geçmek için.
Sims oyunu var ya, orada da birinin birinden hoşlandırmak vs, istiyorsan önce arkadaş yapman lazım onları...

He canım ben de çekingenimdir. Daha doğrusu onun yanında çekingenimdir. Of! Beklerim canım, dertlerimiz ortak.

kızlar hala bir cevap yok, çok sabırsızım sanırım ben yaaa....beklemeye dayanamıyorum...ya bir de hiç sallamazsa

Kaçta çıkıyor? Çıkarken atacak bencee.:)

canım ya ben dikkat çekmeye çalışmıyorum ki neyse sen konuyu azıcık oku zaten kendisinin benden hoşlandığını düşündüğüm için mevzu başladı..
Kaçta çıkıyor? Çıkarken atacak bencee.:)

bugün 8 gibi çıkar ama bence o çıkarken değil gece yarısı atıcak gibime geliyor..hiç sallamama olasılığı da mevcut
abartıp ertesi gün de atabilir..

Son düzenleme:
Okumadan dalınca biraz sırıttı mesajlarım, kusura bakmayınnn... Okudukdan sonra müdahil olayım en iyisi

Merak ettim ya, biz bayanlar mesela biri bizden hoşlanınca heyecanlanıyoruz ya hatta belki biz de ilgileniyoruz erkekler de böyle mi acaba yoksa onların direkt havaya mı giriyor... şunu öğrensem çok sevineceğim valla hayat benim için daha kolay olacak :86:

herkes farklı tepki veriyor sanırım, örneğin ben hoşlanınca ; onunla konuşamam, gözüne pek bakamam, kendimi kasarım, benim için onunla konuşmak bir olay olur, gözümde çok büyütürüm..yani anlamaması için kendi kendimle savaşırım aman belli etmiyim diye..bazıları da direk yakınlaşmaya çalışır , gözlerinin içine bakar, sohbet etmeye çalışır, tüm yaratıcılığını kullanır..karşılaşmak için türlü cinlikler bulurlar.. sanırım başarılı olanlar da bu ikinci gruptakiler oluyor
erkekler de devamlı bakıyorlar..

bu arada yazmış bulundum ama mesajını yanlış anlamışım şimdi farkettim malum aşığım

bence erkekler direk havaya girerler

Son düzenleme:
cnm tam olarak okuyamadım ben senin konunu ama son yazdıklarına göre söylüyorum bence resmen zoru oynuyor sen üzerine düştükçe kaçacaktır biraz geri çeksen kendini facede o girince offline olsan :26:bu gibilerinin dilinden anlarım biraz yok ben dayanamam dersen açıkca söyle hislerini sen düşünüp kendini üzeceğine o düşünsün ne cevap vereceğini cevabı olumsuz olursa da boşver salla gitsin böyle iki arda bir derede olmaktan iyidir

Evet çok ilginç şaka bile olsa itiraf da geldi oğlak kızımız aşığım dedi.
walla başlarda aşıktım ama beni bu belli belirsiz durum çok sıktı, sabırlı biri de değilimdir yani..o yüzden sadece bir hoşlantı var şu an bende..

canım ilk mesajıma çok güzel bir karşılık verdi, ve sabah mesajı attıktan sonra da dışarı çıkıp ben geçerken bana baktı..yani o yüzden ben umutlandım ama burada da kalıcak gibime geliyor herşey..o beni zorlamıyor çünkü, sadece öyle bakıp duruyor, çıkmak istemiyor olabilir..zaten bu son mesajıma da cvp gelsin bir, bundan sonra ben ona mesaj atmıycam anca sorarsa atıcam..ilgisiz davranırsa da artık sallamıycam açıkcası..en azından aramız düzelmiş oldu öbür türlü beni görünce sırtını dönmeye başlamıştı bana aslında karşımda çok tripli ve kaprisli biri var sanırım..

online oldu mu peki? yada bişe paylaşmış mı mesela? bu saate kadar cvp atmaması garip sanki:26: görmemişte olabilir. öledir büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…