- Konu Sahibi tourmaline
-
kızlar hala bir cevap yok, çok sabırsızım sanırım ben yaaa....beklemeye dayanamıyorum...ya bir de hiç sallamazsa
Olay nasıl tam olarak bilmiyorum çok detaylı okumadım ama, hoşlandığın çocukla arkadaş mısın? ortak ilgi alanlarınız vs. var mı yani konuşacak şeyler olması lazım aranızda biraz. O nedenle soruyorum. Ben de çok uzman değilim bu konularda elbette ama yani ortak ilgi alanı olduğuna arkadaşın olduğunda aranızda bir şeyler olması daha muhtemel. Diyorum ama sen gel bir de bana sor durumumu
canım sen konuyu hiç okumamışsın , arkadaş değiliz..o yüzden ortak ilgi alanımız olup olmadığını bilmiyorum bile..
hatta arkadaşı ima edince gülülseyerek bana baktı. tepkimi mrk etti sanırım.
sölediklerin mantıklı bnde hoşlandığımı anca bakarak belli ederim, bnde çekingenim çünkü
tmm cnm gelicem senin topiğede
kızlar hala bir cevap yok, çok sabırsızım sanırım ben yaaa....beklemeye dayanamıyorum...ya bir de hiç sallamazsa
canım ya ben dikkat çekmeye çalışmıyorum kioooo... benim de başıma gelmişti böyle arkadaş olmaya çalış yani önce iyi arkadaş olun ki o zaman anca bir şeyler olabilir. Beraber bir şeyler yaparsınız, aktiviteler vs.. o zaman yakınlaşırsınız öyle arkadaş olmadan uzaktan çok üzer insanı ben biliyorum.
Önce arkadaşlık konusunda adım atmalısın. Bu konuda güvenebilirsin bana. Öyle uzaktan beni fark etsin olmuyor arkadaş olman lazım önce ki sonraki aşamaya geçmek için.
Sims oyunu var ya, orada da birinin birinden hoşlandırmak vs, istiyorsan önce arkadaş yapman lazım onları...
Kaçta çıkıyor? Çıkarken atacak bencee.:)
Okumadan dalınca biraz sırıttı mesajlarım, kusura bakmayınnn... Okudukdan sonra müdahil olayım en iyisi
Merak ettim ya, biz bayanlar mesela biri bizden hoşlanınca heyecanlanıyoruz ya hatta belki biz de ilgileniyoruz erkekler de böyle mi acaba yoksa onların direkt havaya mı giriyor... şunu öğrensem çok sevineceğim valla hayat benim için daha kolay olacak :86:
walla başlarda aşıktım ama beni bu belli belirsiz durum çok sıktı, sabırlı biri de değilimdir yani..o yüzden sadece bir hoşlantı var şu an bende..Evet çok ilginç şaka bile olsa itiraf da geldi oğlak kızımız aşığım dedi.
cnm tam olarak okuyamadım ben senin konunu ama son yazdıklarına göre söylüyorum bence resmen zoru oynuyor sen üzerine düştükçe kaçacaktır biraz geri çeksen kendini facede o girince offline olsan :26:bu gibilerinin dilinden anlarım biraz yok ben dayanamam dersen açıkca söyle hislerini sen düşünüp kendini üzeceğine o düşünsün ne cevap vereceğini cevabı olumsuz olursa da boşver salla gitsin böyle iki arda bir derede olmaktan iyidir
msjına cvp vermedi mi hala:26:
Bekliyoz.
online oldu mu peki? yada bişe paylaşmış mı mesela? bu saate kadar cvp atmaması garip sanki:26: görmemişte olabilir. öledir büyük ihtimal.
Bence garip değil klasik erkek taktiği, beni bekle, beni düşün ben ben bennnn! :))))
erkeklerde taktik uygularmıydı ya
Hem de çok fazla uyguluyolar ben de benim keçiden öğrendim. Kafamı allak bullak etti. Elime geçerse çekeceği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?