Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

evli degil...ama sevgilisi falan varmi bilmiyorum. Kendisi gerci defalarca ima etti bekar oldugunu, ama bir erkege bu konuda ne kadar güvenebilirsin ki:44:

hayir eklemistim, kendiside kabul etmisti...BIr keresinde cok sinirlenmistim silmistim...Simdi tekrar ekledim...

ama kizlar izinle bu konuda yazismak iyi geliyor, kafamda soru isaretleri cözülmesede, biraz kafama dank etmeye basladi.

Dün bir resim ekledi facesine. BIr arkadasi (bayan) niye hep masum resimlerini ekliyorsunki kizlarla olan resimlerini eklesee demis ben tabii sok, olacagi buydu...Oda bunun üzerine eskidendi o, artik akillandim demis..Kizda ya sorma bende inandim demis...

kizlar benim durum cözülüyor gibi ama negativ yönde...Unutmam lazim da nasilllllllllllll...Problemim benim birde, kolay kolay hoslanan bir insan degilim..

demekki çapkın cnm seninki baya. boşver uzak dur bnce. bide öyle tuhaf tuhaf kızları da ekliosa var bunda bişe kesin

bekleyelin bakalım cnm. inş beklediğimize değer ikimizde mutlu oluruz

Sorumu cevaplamamışsın canım?

hayir yazmadim birsey, dedigim gibi hep ben yaziyorum, bu sefer yazmayacagim, ama silmeyecegimde. Kaybetmek istemiyorsa kendisi birseyler yapsin artik. Benden paso!

Unutmam lazim da nasil? Ben nasil böyleseye düstüm halen sasiyorum.
Onu ilk gördügümde ilk düsüncemi söylesem gülersiniz "Tam bir casanova" demistim icimden. Simdide dogurulugu cikiyor anlasilan...

Aminnn. İletişim var mı, sadece ilgi mi var? :)))

iletişim derken bu benim sınıf arkadaşım dolayısıyla bol bol görüorum. konuşuoruz. ama 1 senedir konuşuoruz onun öncesinde hiç bilmediğim biriydi. demiştim daha önce biz 2 günlük bi seminere gittik okulca. bu orda dibimizden ayrılmadı hep yanımda oturdu. dansa filan kaldırdı. tabi bnde şaşırdım çünkü daha önce konuşmuşluğum dahi yoktu. arkıadaşları imalar filan yaptı. bnde öle umutlandım işte. ama var bi beğeni yani bakışlarından anlayabiliorum. nerde tek başına görse dibimde bitio. dışarda görse çok güzel ilgilenio konuşuo. belki de çekinio ya. başka şeylerde var ama neyse. seviosa gelir söler. sevmio sa da eyvallah. çok da umurumda deil. o yanıma gelmeseydi. yolda görsem dönüp bakmazdım

canım sana birşey söyliyeyim mi, ben staja başladığım zaman biri vardı, ilk gün birisi ona söz,nişan falan var mı diye sorduğunda yok hiçbirşey demişti, bu kişi beni aklına takmıştı..1 ay çok yakın davrandı sonra stajımın bittiği gece beni hemen aradı bir bahane ile..yarım saat sonra falan tekrar aradı..derken günde 5-6 kere aramaya başladı..tam buluşacağımız hafta beni aradı ve ben gidiyorum dedi..ee dedim nereye ? hiçbirşey söylemiyor..ben diyorum şuraya mı?yok diyo; memlekete mi ? yok diyo,tatile mi? yok diyo...ben sana söylemiştim ya dedi kız istemeye dedi...hee o zaman baya bir şok olmuştum , çünkü tabii ki de bana öyle birşey söylememişti, sonra ondan gelen telleri hiç açmadım 1 yıl boyunca aradı beni....sonra birisi daha mesaj atmıştı benle ilgili içindeki tüm duyguları dökmüştü bana çok aşık gibi, noldu 20 gün sonra başkasıyla çıkmaya başladı ben kabul etmeyince ,6 ay sonra da nişanlandı..demek istediğim erkeklere bu konuda hiç güven olmaz.

bende biliyorum güven olmayacagini, nasil etti bagladi kendine ya...
unutmak istiyorumama, nasil yapabilirim bunu? Uzun süre face e girmeyecegim, o zaman görmem onu.

cevabin icin cok tsk ederim cnm. Resimlerimide kaldirdim...Merak ediyorsa yazsin bakalim bay casanova...Yok ya belkide hayirlisi bu oldugu icin olmuyor...

Son düzenleme:

şaşırdım doğrusu. hepsi böle deil ama cnm.sana böyleleri denk gelmiş.

İyi de bir yıl geçmiş görüşmüyorsunuz yüz yüze, sana ilgisi var mı varsa nasıl bi rilgi bunu anlayabilmen için olayı netleştirecek mesajlar yazman lazım, yoksa tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış olacak...

Ayn ortamda olmanız güzel, arkadaşları ima ettiyse kesinlikl ilgisi var diyorum ben, çekiniyo olabilir, senden olumlu davranışlar bekliyo olabilir, zamana bırakmış olabilri vs. Durmumuz benziyo senle, benim durum seninkinin azcık daha gelişmiş hali. :)))

sendeki son durum nedir cnm? siz sürekli görüşüodunuz dimi?

Kendi konuma yazdım canım son gelişmeleri, ordan da konuşabiliriz istediğinde.

Bunları okuyunca resmen yüreğim yerinden oynadı. İlk kez duyduğum şeyler değila ama gerçekten çok acı yaa. Annelerinin istediği kızı almak zorunda hisseden yırdum erkeklerine denk gelmişsin sanırım. Ki bunlar da yüzde 99 u oluşturuyor.

Ayy çok korkunç, Allah korusun hepimizi böyle salaklardan!

kafam karmakarisik. netlestirmak icin ne tür mesaj yazcagimi bilemedim.Belkide korkumdan adim atmadan geri cekilmeyi düsünüyorum. Ya ne bileyim hicbirseyi düsünemiyorum. Ne yazsam ki?

şaşırdım doğrusu. hepsi böle deil ama cnm.sana böyleleri denk gelmiş.

böyle 1-2 hikayem daha var ama anlatmak istemiyorum üstelik onlardan biri nişanlı diğeri de kız arkadaşı olan birisiydi..
niye benim gibi ciddi , ağır, oturaklı bir insana böyle tipler geliyor anlamıyorum ya ((
inşallah mesaj attığımın hiçbir şeyi yoktur ((

kafam karmakarisik. netlestirmak icin ne tür mesaj yazcagimi bilemedim.Belkide korkumdan adim atmadan geri cekilmeyi düsünüyorum. Ya ne bileyim hicbirseyi düsünemiyorum. Ne yazsam ki?

Fotosuna yapılan son mesajla ilgil yaz, neymişsin de haberimiz yokmuş falan de şakayla karışık, senin durum nasılsın iyi misinle olacak gibi değil çünkü. :)) Fotolarını neden kaldırdın anlamadım.

Sanırım korktuğunu çekiyorsun canım, benimki de benim hayatımda biri var mı yok mu bunun ednişesini yaşadı çok uzun bi süre, emin olmak isterken korkuyor korkarken de çekiyorsunuz sanırım oğlaklar sizi:)

Bence yoktur anlarız 1-2 gün içinde.

açıkcası kendini üzmeni istemem, kaç yaşındaydın ?

daha önüne kimler kimler çıkar..ayrıca bu ilişki için sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun..daha fazla zorlama canım..

bize anlattıklarına göre seni üzebilicek birine benziyor..istersen faceini tamamen dondur..aklından çıkarman için yeni bir aşk lazım..farklı ortamlara girmen lazım..

başka kurslara yazılsan..hem yazın çok daha kolay unutulur..

bir de bazen kismet demek gerek gercekten. yas ilerledikce kadere ve kismete inanc artiyor yani her seyin hayirlisi. ya sonradan daha cok aci verseydi bu iliski. bazen basinda olmamasi en iyisi.

hatta arkadaşı ima edince gülülseyerek bana baktı. tepkimi mrk etti sanırım.

sölediklerin mantıklı bnde hoşlandığımı anca bakarak belli ederim, bnde çekingenim çünkü

tmm cnm gelicem senin topiğede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…