Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

canım sağol moral vermek amacıyla yazıyorsun farkındayım..ama emin ol istese bir sürü kız bulur o..ilk mesajı ben gece yazmıştım o da sabah 9gibi hemen cevapladı.
İlkine yazıp sonrakine yazmaması çok ilginç cidden. Mesajı alamadı mı acaba?

ya kızlar bir de ilk mesajda gayet hoşlanıyor gibiydi bu, bir de yazdıktan sonra dışarı çıkıp bana baktı :) ya hoşlanmayan insan öylesine cvp yazar bir daha dışarı çıkıp da kıza bakmaz dimi ?

mesajı almıştır ama aslında benim sorduğum mesajın cevabı biraz uzun, tel.den girdiği için cevap yazmaya üşenmiş olabilir..hoşlansa cevap yazmayı unutmaz zaten..ya da üşenmez..bir şekilde kısa da olsa birşey yazar..

bu arada yine ortalarda yok bu, yine kaçışa geçti (((

bir de son derslerime ona kızdığımdan gitmemiştim, ben neden gitmediğimi açıkladım mesajımda ya ona mı takıldı acaba ? o beni ona kızdığımdan gitmediğimi düşünüyordu büyük olasılıkla..

ya hoşlandığımı ilk mesajımda anlamadı, 2.mesajımda anladı, ve devamlı benimle diyolog kurmak istemediğinden cevaplamadı bir daha ona yazmamam için..

bir de hoşlanıyor ama şu anda kız arkadaşı olabilir diye düşünüyorum , bu nedenle muhabbeti uzatmamak istemiş olabilir ?

ya acaba babama mı sorsam anlamak için, bunu anca tecrübeli biri açıklayabilir bana, sebebini öğrenmeden içim rahatlamıycak

bir de kızlar düşününce onun da yaptığı şeyleri hoşlanmıyor gibi de değil, acaba ciddi bir ilişki olacağının farkında ve ciddiyet mi istemiyor

niye şu hayattaki tüm dengesizler beni buluyor kızlar ya ?? niye karşıma duygularımızın karşılıklı olduğu net birileri çıkmıyor ???
artık elimde değil sevgilisi olan insanları çok kıskanıyorum, bizim için bu kadar zorken bu olaylar, insanlar nasıl bunu başarıyorlar...kaç yaşıma geldim şu olayı çözümleyemedim, çok üzgünüm ya çok moralim bozuk cidden, hiç mi düzelmeyecek ?

Son düzenleme:

Canım benim topiğe gel.

tourmalincim bozma moralini cnm. bizim ki şanssızlık biraz sanırım. bizi beğenenleri beenmioruz bizim beendimizde bizi beenmio. bu elbet bi gün düzelecek. kötü düşünme lütfen

tourmalincim bozma moralini cnm. bizim ki şanssızlık biraz sanırım. bizi beğenenleri beenmioruz bizim beendimizde bizi beenmio. bu elbet bi gün düzelecek. kötü düşünme lütfen

ama kaç yaşındayım artık , çok moralim bozuluyor kendimi normal hissetmiyorum böyle olunca benim normal insanlardan ne farkım var niye böyle oluyor hep kendi kendime de gelin güvey olmadım,hayali şeyler düşünüp uydurmadım ki beni bu noktaya o getirdi

Son düzenleme:
Kizlar karar verdim...

Yaklasik iki ay facee girmeyecegim. malum bu kisiyle sirf ordan görüsebiliyordum. Artik unuttu unutmadi bilemem
ama suna karar verdim. Iki ayda fazlaliklarimdan birazcik kurtulmus olacagim. Sacimi actiracagim...
Kisacagi degisime girecegim. Iki ay sonrasinda resimlerimi yükleyecegim...ne kacirmis görsün

ah canimya, moralini bozma lütfe, degmez. Bende ayni senin gibi düsünüyorum, ama moralini lütfen yüksek tut.

ya bu arada sizdede tüm yazilar kücücük mü?

süpersin cnmm yalnız kilo çizelgende 48 dio. 48 çok az deil mi ya:26:

Ciddi ilişkiden kaçıyorsa ve sen ciddi ilişki dışında bir ilişki düşünemeyeck biri olduğuna göre hiç başlamamsı daha doğru olur. Erkek karar veriyor işte ben bunu diyorum hep de millet tutturuyor kadın isterse olur diye.

Ben de bugün gördüm bakıştık bakıştık tık yok. Demek ki istemiyor diyorum doğal olarak. Cesareti yoktur bu kadar ilgili ve gelemediğine göre diyorum sonra düşünsene adama duygularından bahsedeceksin ve ne diyon sen yaa gibi bir cevap alacaksın! Bu korku beni donduruyor. Hala ilgisizlik sezmiyorum tam tersine sanki artıyor ilgisi. Bilmiyorum yaa bunların hepsi mi böyle acaba.

Net olanlar çok geleneksel bir aileden gelip askerliğim bitsin, evlenecem artık diye tutturanlar ya da sırılsıklam aşık olup kız tarafından süründürülenler canım. Onun dışında net erkek diye bir şey yok. O yüzden üzülme.

Ama sevgilisi olanlara özenme konusunu ben de yaşıyorum doğrusu...

Yine onun için çalışacan yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…