Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

cvp yok canım bak cevap atmayacak (((((((((

''ümit en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır'' diye boşa demiyor nietzsche =)

tourmaline, bence bekleme artık. beklemek işkence gibidir gerçekten de. akışına bırak. cevap atarsa atar, atmazsa da sağlık olsun. her iki durumda da rahat olup beklemezsen sıkıntıya da girmezsin. hem geçmiş için de eseflenme. yaptıysan bitti gitmiştir, bundan sonra önüne bak. hayatına bak. kendi yoluna odaklan. bırak o kişiyi. eğer sürekli böyle düşünür ve takıntı yaparsan daha fazla yaralanırsın...

haklısın da öyle olmak mümkün mü

ben mesaj atınca kendini baskı altında hissetti heralde, ne de olsa etrafında bir sürü kız , bir sürü seçenek vardır..

yalnız şu ilginç gerçekten, iletişime açık bir mesaj atıp da cevap alınca cevaplamaması çok enterasan..

Son düzenleme:
heralde cvp yazmıcak. bugün dışarı çıkcaksın dimi. bakalım seni görünce ne yapcak. belki yyanına gelir söyler filan. ilk msjına cvp verip buna

vermemesine mantıklı bi sebep bulamıyorum bn:44:

erkek egosu işte

bak canım, sen ona olan ilgini belli etmişsin şu noktadan sonra artık ilişki için daha fazla çabalama. eğer kendisi ilişkiyi devam ettirmek isterse gelir zaten. eğer istemiyorsa da zyapılacak birşey yoktur. bunu anlamanın tek yolu ise onu kendi haline bırakmandır... bırak ne yapıyorsa yapsın biraz alaylı bir söyleyiş oldu ama gerçekten tek yol budur :82: üsteleme, umursama, akışına bırak ve kendi hayatına odaklan. yazık sana yaf, bir erkek için böyle üzülmeye değer mi? güçlü ol, kendi ayakların üzerinde durup karşı tarafa ne kadar az bağımlı olursan o kadar sağlıklı bir ilişkin olur ilerde unutma

canım sanırım sen baştan beri okumamışsın mesajları, ben zorlamıyorum kimseyi..bir de kendi ayaklarının üzerinde dur demişsin de komik geldi bana alakasız olmuş, biraz abartmışsın sanırım ,sanki ben kendiliğimden beğenip çocuğun peşinden koşuyormuşum gibi yazmışsın
neyse tekrar tekrar aynı şeyleri anlatmaktan sıkıldım aslında o yüzden sen bir göz at olayı tamamen anlayacaksın, benim neden mesaj attığımı burda tekrar tekrar konuştuk

konuyu okumayanlar pat diye konun ortasına dalıp sadece bir mesaja odaklanıp da mesaj atmasınlar lütfen

iyi niyetlisin biliyorum ama yorum yapmadan önce lütfen konuyu okuyun..

Son düzenleme:
bir de baştan sona olayı bilen birisi bana bu olayı yorumlarsa sevinirim..

niye bu dengesizlik ?

birinin dikkatini çekmeye çalışmak, yollarda onu beklemek, tel. le konuşuyor numarası yaparak uzaktan onu kesmek..

arkasından markete dalmak..sonra kız faceten ekliyip mesaj atınca ilk mesaja çok güzel ,iletişime açık bir şekilde cevap vermek,

hatta karşı tarafın da hatırını sormak ve göz kırpıştırmak..mesajdan sonra dışarı çıkıp ona bakmak,

ama kızdan cevap gelince o mesaja cevap vermemek ? ne bu şimdi ya ?

Son düzenleme:

cnm bn topiği en baştan beri takip edenlerdenim. hiç bi zmn bu çocuğun sana kesin ilgisi var demedim. çünkü onun bu yaptıklarından daha fazlasını

yapıpta yine de teklif etmeyenler yada ilgisini kesenler de var. yani ölesine bakmış bile de olabilir. illa ciddi bişey düşünüodu diyemeyiz. tabi bu yaptığı

şeyi tasvip etmiorum ama var böleleride. hatta son zamanlarda saklanıodu, kaçıodu. tabi belkide çekingen ondan bişe yapamıo. bilemiyorum ki:44:

ama ilk msjına tatlı tatlı cvp yazıp ikincisine yazmamasına anlam veremedim hala. istemiosa bile cvp yazması gerekirdi:44:

konuyu biliyorum =) faceten eklediğin yere kadar da takip etmiştim ama sonra cevabı ne oldu bilmiyorum. gerçi bir alttaki mesajda yazmışsın ama bence değişen birşey yok. senin ilgini anlamak istemiş sadece, durum bundan ibaret...

ayrıca ''kendi ayakların üzerinde dur'' derken, onun üzerine böyle düşme, bu kadar da ilişkiyi kafana takma demek istemiştim biraz daha açıklayıcı yazsam iyi olurmuş demek ki çünkü yanlış anlamışsın =) senin onun peşinden koştuğunu kast etmedim, sadece bu kadar da önemseme demek istedim...

bu ilişki durumları karışık ya karşı tarafı anlamaya çalışmak da bitmek bilmez sorunlara yol açıyor. en iyisi direk sormak ya da tamamen bırakıp kendi hayatına devam etmek

kızlar hani diyoduk ya fırsat mı bulamadı falan diye , o bana attığı ilk mesajı kendi telefonundan göndermiş...

ilk mesaji ne kadar sürede cevaplamisti? telefondan gönderdigine göre. Bence sen artik bunu fazla kafana takma. Bence suanda sen aynen hayatina devam et, onun önünden gecmek zorunda kalsanda gec. Yani herzaman gittigin yollardan git. Umursamaz ol biraz. Birseyde yazma. Eger birseyler hissediyorsa noldu bu kiza ya diyip, kaybetmemek icin yazar. Sen elinden geleni yaptin. Kendisi bilir artik. Senin gibi birisini kaciracak haberi yok...

Bende yazmayacagim, biz üstlerine düstükce, kendilerini birsey saniyorlar, birnevi ego tatmini. Pehhhhh ne günlere kaldik ya
Erkek gidip kosturcagina bizler kosturuyoruz. Valla artik gücüm kalmadi yazdigim mesajlarimin haddi hesabi yok, kendisi beni kaybetmeyi göze aldiysa ugurlar ola. Ne kadar duygularim ona karsi yogun olsada, umursamaz davranislari bunu köreltmeye basliyor zaten. Zamanla unuturum umarim...

Ben bekleyecegim, birsey yapmayacagim.Kendisi kaybeder Üzülmeye degmiyor gercekten...o kisi kendi hayatini rahat yasarken...

Kizlar bu arada baska bir baslikta buldugum yaziyi ekliyorum!!!MUtlaka okuyun...

heralde cvp yazmıcak. bugün dışarı çıkcaksın dimi. bakalım seni görünce ne yapcak. belki yyanına gelir söyler filan. ilk msjına cvp verip buna

vermemesine mantıklı bi sebep bulamıyorum bn:44:

Aynen aynen aynenn.

benim tahminim su,

baski altinda hissetmesi gereken birsey yok aslinda. Sen sadece cevaplamasi gereken birsey yazdin o kadar.
Sanirim o suanda senin ona karsi nasil yaklastigini kestiremiyor, yada mesajini önemsemedi. Veya suaralar yogun ve yazmaya firsat bualmadi.
Hersey mümkün.YAda birdaha yazacagini beklemedi, simdi afalladi...

kızlar en iyisi bn elbise yorumlarınızı almaya başlıyim şimdiide. öncelkle size tarzımı anlatıyim. bn çoğunlukla elbise , altına desennli çoraplar giyerim. yada tayt tunik takılırım. ayakkabı olarak da dolgu topuk, babet yada şu oxfordlar var ya onları kullanıorum bu aralar. pek spor giydiğim sölenemez o gün bi kurs tanıtımına gitcez. yani çok şık olmama gerek yok ama normalde de okula giderken filan şık giyindiğim için o gün de şık olsam garip kaçmaz die düşünüorum. kafamda iki elbise var. resimlerini koyuyorum sadece. üzerimde de çekebilirsem eklerim yine. ikisinde de ayakkbı olarak kahverengi sandalet ve kahverengi çanta düşündüm. sizce hangisini seçmeliyim? yada başka bişe mi giyiyim. beyaz pantolon üstüne atlette düşündüm:44: düşüncelerinizi bekliorum.

canım bunu pembe dolaba eklesen olmaz mı ? (yine de fikrimi söyliim ben 2.yi beğendim)

canım bunu pembe dolaba eklesen olmaz mı ? (yine de fikrimi söyliim ben 2.yi beğendim)

giyim topiği dimi evt doğru söledin oraya eklemek daha mantıklı ama ne biliim bn tek size sormak istedim alakasız oldu haklısın akıl edemedim. neyse cnm bu seferlik böle olsun bi dahakine oraya eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…