Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

ben dertlerime gömüldüm =((((

canım yaa, ara ara forum takipde gözüme takıldıkça bakıyorum yazdıklarına, genelde o çocuğa sinir olduğumdan pek yazmak istemiyorum ama merak ettim 4-5 sayfa geriye gittim bulamadım sen ne yazdın o ne yazdı sonra sen ne yazdında 3 gündür cevap veremedi.. birde faceden yazıyorsun di mi? girdimi face o günden sonra bişiiler paylaştı mı?

offf neden ya neden bari tourmalin de bişeyler olsun diye umut ediyorum inş o mutludur diye ama yok hepimiz mutsuzuz resmen özgüvenimizi yitirdik bunların yüzünden

gece gece kanım dondu kızlar, adamın birisi aramış adınızdan çok etkilendim , siz net üzerinden alışveriş yapmışsınız bizden, şurda şurda oturyosunuz falan filan bişeyler anlattı (( ayy çok tırstım ya..hani öyle asılmadı ama yine de adımı,telimi ve adresi biliyor,Allahtan ev adresini vermiyorum hiçbir yere..

adından mı etkilenmiş çok tuhaf. adını mrk ettim doğrusu

ne tuhaf şeyler oluyo ya ya bnde netten alışveriş yapıom ve adresi veriorum. tırstım ha

adından etkilenmek nedemek adam resmen asılmış işte sana... çoook büyük bir terbiyesizlik, insanları netten alışveriş yapmaktan soğutur, bence ara o alışveriş yaptığın yeri anlat olayı şikayet et.. nedemek verdiğin kişisel bilgileri alıp seni böyle bişey için aramak, ozaman o adam kredi kartı bilgini de alır kullanır satar vs.. ben olsam kıyamet koparırdım tüketici haklarına kadar şikayet ederdim, o firmanın verdiğin o bilgileri gözü gibi saklaması gerekiyor.
birde o sitede kullandığın şifre ile mailinde, faceinde vs.. de kullandığın şifre aynı mı? bu durumda adam girip maillerini bile okuyup hakkında çoook daha fazlasını öğrenebilir...

Son düzenleme:

bn bu kadar detaylı düşünmemiştim. çok haklısın ya.

tourmalincim bncede şikayet etmelisin. çok kötü bi durum ya.

adam firma adını söylemedi, şu ara da 3-4 yerden alışveriş yaptım hangisi bilmiyorum..firma adını söyleyemem dedi..

bir de depoda çalıştığından bahsetti, yani demek ki bu kolinin üzerine falan gördü adımı....şifrelerim aynı değil..

kızlar nerdesiniz yahu. yok mu kimsede bi gelişme:26:

Canım öncelikle geç yazdığım için kusura bakma , bu aralar pek internete giremiyorum.

Nasıl öyle bir sonuç çıkardığıma gelelim ;

Bana göre senin orada sorduğun soru, herhangi birine sorarak öğrenebileceğin bişeydi . Ama sen orada ona o soruyu sorarak ; "ben bu mesajın burada bitmesini istemiyorum bu yüzden bi konu açayımda sohbet uzasın" demek istedin gibime geldi . Belki de yanlış düşünüyorum ...

Bu arada "ManyetikKarpuzum" deyişine koptum

Herkesin balık burcu olmasına da hiç şaşırmadım :))
Çünkü hepimiz en ufak şeyden nem kapıyoruz. Her öküzün altında buzağı arıyoruz ...

bn de balığım ama öyle çok ince düşünmem ama en beenmediğim yönüm çok kararsızım ya. en ufak bişeye bile zor karar veriorum

alacağım bi kıyafeti bile kırk kere düşünüyorum çok çabuk sıkılma huyumda var canım babam hep sen eşindende sıkılacaksın bu gidişle derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…