- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
-
ben dertlerime gömüldüm =((((
ben dertlerime gömüldüm =((((
offf neden ya neden bari tourmalin de bişeyler olsun diye umut ediyorum inş o mutludur diye ama yok hepimiz mutsuzuz resmen özgüvenimizi yitirdik bunların yüzünden
gece gece kanım dondu kızlar, adamın birisi aramış adınızdan çok etkilendim , siz net üzerinden alışveriş yapmışsınız bizden, şurda şurda oturyosunuz falan filan bişeyler anlattı(( ayy çok tırstım ya..hani öyle asılmadı ama yine de adımı,telimi ve adresi biliyor,Allahtan ev adresini vermiyorum hiçbir yere..
gamzenk artık aynaya bakıp kendime kusur bulmaya başladım psikolojim bozuldu resmen
gece gece kanım dondu kızlar, adamın birisi aramış adınızdan çok etkilendim , siz net üzerinden alışveriş yapmışsınız bizden, şurda şurda oturyosunuz falan filan bişeyler anlattı(( ayy çok tırstım ya..hani öyle asılmadı ama yine de adımı,telimi ve adresi biliyor,Allahtan ev adresini vermiyorum hiçbir yere..
adından etkilenmek nedemek adam resmen asılmış işte sana... çoook büyük bir terbiyesizlik, insanları netten alışveriş yapmaktan soğutur, bence ara o alışveriş yaptığın yeri anlat olayı şikayet et.. nedemek verdiğin kişisel bilgileri alıp seni böyle bişey için aramak, ozaman o adam kredi kartı bilgini de alır kullanır satar vs.. ben olsam kıyamet koparırdım tüketici haklarına kadar şikayet ederdim, o firmanın verdiğin o bilgileri gözü gibi saklaması gerekiyor.
birde o sitede kullandığın şifre ile mailinde, faceinde vs.. de kullandığın şifre aynı mı? bu durumda adam girip maillerini bile okuyup hakkında çoook daha fazlasını öğrenebilir...
adından etkilenmek nedemek adam resmen asılmış işte sana... çoook büyük bir terbiyesizlik, insanları netten alışveriş yapmaktan soğutur, bence ara o alışveriş yaptığın yeri anlat olayı şikayet et.. nedemek verdiğin kişisel bilgileri alıp seni böyle bişey için aramak, ozaman o adam kredi kartı bilgini de alır kullanır satar vs.. ben olsam kıyamet koparırdım tüketici haklarına kadar şikayet ederdim, o firmanın verdiğin o bilgileri gözü gibi saklaması gerekiyor.
birde o sitede kullandığın şifre ile mailinde, faceinde vs.. de kullandığın şifre aynı mı? bu durumda adam girip maillerini bile okuyup hakkında çoook daha fazlasını öğrenebilir...
adam firma adını söylemedi, şu ara da 3-4 yerden alışveriş yaptım hangisi bilmiyorum..firma adını söyleyemem dedi..
Canım benim topiğe gel.
cuma gece yarısı yazdım..
hepinizin balık olmasına şok içindeyim şu an(((( kardeşim hepiniz tripli,kaprisli misiniz benimki gibi ?gerçi kadını ve erkeği farklıdır..
manyetikkarpuzum sana birşey sormuştum 1-2 sayfa önce, onun cevabını merak ediyorum canım, nerden öyle bir sonuç çıkardığını ?
Canım öncelikle geç yazdığım için kusura bakma , bu aralar pek internete giremiyorum.
Nasıl öyle bir sonuç çıkardığıma gelelim ;
Bana göre senin orada sorduğun soru, herhangi birine sorarak öğrenebileceğin bişeydi . Ama sen orada ona o soruyu sorarak ; "ben bu mesajın burada bitmesini istemiyorum bu yüzden bi konu açayımda sohbet uzasın" demek istedin gibime geldi . Belki de yanlış düşünüyorum ...
Bu arada "ManyetikKarpuzum" deyişine koptum
Herkesin balık burcu olmasına da hiç şaşırmadım :))
Çünkü hepimiz en ufak şeyden nem kapıyoruz. Her öküzün altında buzağı arıyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?