Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

manyetikkarpuzcum evet yani biz birini bile idare edemedik helal cidden canım, peki o ilişkilere nasıl başlamıştın,bak biz başlatma özürlüyüz

Dedim ya o zmanlar çok deli cesareti vardı bende ... :))

Birincisine ben teklif ettim diğer ikisi de onlardan hoşlandığımı o kadar çok belli ettim ki, diğer ikisi de bana teklif zorunda kaldılar

O zamanlar sırf çıktığım birileri olsun, diğer kızlara hava atarım diye saçma sapan düşünüyodum...

Çok pişmanım

saçıuzun senin gerçek adını çok merak ediyorum sebebini sorma bende bilmiyorum ve karpuz seninde..... nickleriniz çok ilginç

sende son durum nedir cnm? var mı bi gelişme:26:

bana da gelmedi, bir tek seni gözüne kestirmiş demek yönetcilere şikayet et,,siteden atarlar, bence de erkektir o, yoksa bir erkeğin neden izlediği belli,bunda sorucak ne var ki..
canım yaa artık onu unutup boşversen üzülüyorsun sonra çok hoş bi bayansın mutlaka sana ilgi gösteren ve seni hakeden insanlar vardır çevrende çivi çiviyi sökermiş

canım olmuyor,aklımın bir köşesinde duruyor devamlı önünden geçiyorum ya..yani sevmediğini bilsem çıkarıcam,sevdiğini bilsem mutlu olucam..ama hiçbiri belli değil be ya..

face te ekli deil mi ? ordan takip edersin naptığını:26:

vardır elbet bi yerlerde bizi bekleyen beyaz atlı prensimiz . mutlaka karşılaşıcaz bi gün
ben inancımı kaybediyorum (((
Yiyecekmiş seni...
msnde niye bıraktın beni ((((((((
hep bu düşünce zaten ((((

öff kızlar öff..çok kötümserim..

face te ekli deil mi ? ordan takip edersin naptığını:26:

Face'den ne yaptığı anlaşılmıyor ki faceye sadece girip videoları falan beğeniyor , bir de tek tük yorum yapıyor o kadar.

Yani öle sürekli internet başında olan biri deil olsa da orada olduğunu belli eden biri değil , her zman çevrimdışı girer (

anladım cnm. bnm ki face te pek bi aktif. nerde napıo hep hbr eder saolsun

şahsen kendi adıma konuşursam şimdi valla sevdikmi manyakk seviyoruz taktıkmı takarız tripse tirip vurdumduymazlık var gizem yaratırız severiz böyle olmayı isterizki hep bana hep bana bide işin içine aslanda karıştımı gurur tavan yapıyo her ortama uyarız sevgi arzu istek bizim burçta pek dışarı vurulmaz buda çoğu zmanlarda yanlış anlaşılmaya sebeb olur ama kendi kendine kaldımı valla neler kuruyordur kafasında hiç bilmedeğişk oluyorz işte biz biraz ama aslında özünde çook iyiyizz bee:86::86: çok severiz sadece değer vermiyomuş gibi görünebiliyo işte bazı zmanlarda:81:ikizler ve aslan ikisii bir arada çok da kolay değil allah sana benmde karşımdakine sabır versin inşallahh[/QUOTE]

sağol canım...şimdi kafam iyice karıştı sanki:18: şimdi beni seviyoda bellimi etmiyo acaba.eğer böyleyse ben mi neden oldum gurur yapmasına...offf evet özünde çok iyisiniz ona diyecek sözüm yokta.biz de müneccim değiliz ya,azıcık belli edin duygularınızı korkamayın bişey olmuyo Allahım sabır versin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…