- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.721
sağol cemre,
kızlar aklınıza şarkı gelirse bana yazın olur mu yrn akşam göndericem şarkıyı..
kızlar kimse yok mu napiıyorsunuz ?
bir gelişme değil ama dün benimkini gördüm, kapıda oturyordu yanında biri de vardı..ben kapıdan çıkıp da sokaktan uzaklaşana kadar uzuuun uzuuun oturduğu yerden gözünü bile kırpmadan baktı bana :26: demek ki yanında oturan da biliyor durumu yoksa başkasının yanında nasıl öyle uzuuun uzuun bakıcak değil mi ? bu da yeni taktiği artık uzuuun uzuuun bakışta..sanki bir kabahat işlemiş de şimdi de uslu uslu azarlanmayı bekleyen çocuklar gibi bir havası var..:26:
hala bakışma dvm edio demekpeki sen ona bakıyo musun sen bakınca napıo:26:
ben bakamıyorum yanımda babam da var malum, utanıyorum hem de onun yanında da biri varken ona bakamam, ama zaten normalde de tek de olsa bakamıyorumarada bana bakıyor mu yoksa sırtını mı dönüyor beni görünce diye kaçamak bakıyorum göz ucuyla
niye böyle yapıyor ki bu ya..
fikir yürütmekte güçlük çekiyorum artık ne yapmaya çalışıor bilmiorum:26:
daha önce yakın arkadaşıma da oldu böle bi olay. çocuk uzun uzun bakıodu. ama çocğun sevgilisi vardıseninki de öyle olabilir
yada kimi erkek sadece bakar bakar bakar. ama hiç bişe yapmaz. böle bi durumda olabilir:44: ama bu bakanların niye baktığını bilmiorum. sadece beendiği için de bakıo olabilir mi acaba:26:
sadece bakmıyor ki arada action da yapıyor kapıya falan geliyor..yani üff ne bilim işte ben de anlamadım..neyse boşver..feysten silim diyorum hepiniz 'duuur' diyorsunuz..bana kalsa silicem hemen, bu da ona tavır olucak yüzüne tokat misali..defterden de siliyorum bak seni gibi..
ya bundan bir hayır gelmez işte biliyorum , ama yine de vazgeçemiyorum ne de olsa şu an başka seçenek yok..silmek istiyorum ama kıyamıyorum da öyle baktığını görünce aşkından ölüyor da söyleyemiyor gibi bakıyor..öfff bir de o mesajımı yanlış anladı kesin, beni götür anladı o, onu düzeltmem gerek bir iletimd efalan bahsedeyim diyorum..
msjının öyle bi anlamı yoktu bnce.
imalı bi ileti yazabilirsin evt ama onun cvp atmayışını ima et bnce
ne önerirsin mesela ? demekle olmuyor bir öneri please ?
düşüneyim bakayım:97: sein aklında bişe varmı:26:
kızlar hiç kimse yok ,hiç gelişmeler olmuyor mu ?
evt kimsede gelişme yok sanırım. kimse topiğe gelip yorum yapmıo
bn tatile girdim bnden gelişme beklemeyin
kızlar kafamı kurcayalayan bi konuyu size danışmak istedim. diyelim ki hoşlandığım çocuk çıkma teklif etti. :18:
hemen kabul etmeli miyim? yoksa;
bi kaç gün düşünmek için zaman mı istemeliyim?
yada biraz süründürmek için ' aa bn sana hiç o gözle bakmamıştım daha önce. o yüzdeen hemen sevgili olmayıp birbirimizi tanıyalım. zamana bırakalım filan' mı demek lazım:26:
ayrıca sevgilisi olan arkadaşlar napmış? mrk ediyorum. yorum yazarsanız sevinirim
kızlar kafamı kurcayalayan bi konuyu size danışmak istedim. diyelim ki hoşlandığım çocuk çıkma teklif etti. :18:
hemen kabul etmeli miyim? yoksa;
bi kaç gün düşünmek için zaman mı istemeliyim?
yada biraz süründürmek için ' aa bn sana hiç o gözle bakmamıştım daha önce. o yüzdeen hemen sevgili olmayıp birbirimizi tanıyalım. zamana bırakalım filan' mı demek lazım:26:
ayrıca sevgilisi olan arkadaşlar napmış? mrk ediyorum. yorum yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?