Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar kimse yok mu napiıyorsunuz ?

bir gelişme değil ama dün benimkini gördüm, kapıda oturyordu yanında biri de vardı..ben kapıdan çıkıp da sokaktan uzaklaşana kadar uzuuun uzuuun oturduğu yerden gözünü bile kırpmadan baktı bana :26: demek ki yanında oturan da biliyor durumu yoksa başkasının yanında nasıl öyle uzuuun uzuun bakıcak değil mi ? bu da yeni taktiği artık uzuuun uzuuun bakışta..sanki bir kabahat işlemiş de şimdi de uslu uslu azarlanmayı bekleyen çocuklar gibi bir havası var..:26:

hala bakışma dvm edio demek peki sen ona bakıyo musun sen bakınca napıo:26:

hala bakışma dvm edio demek peki sen ona bakıyo musun sen bakınca napıo:26:

ben bakamıyorum yanımda babam da var malum, utanıyorum hem de onun yanında da biri varken ona bakamam, ama zaten normalde de tek de olsa bakamıyorum arada bana bakıyor mu yoksa sırtını mı dönüyor beni görünce diye kaçamak bakıyorum göz ucuyla
niye böyle yapıyor ki bu ya..

fikir yürütmekte güçlük çekiyorum artık ne yapmaya çalışıor bilmiorum:26:

daha önce yakın arkadaşıma da oldu böle bi olay. çocuk uzun uzun bakıodu. ama çocğun sevgilisi vardı seninki de öyle olabilir

yada kimi erkek sadece bakar bakar bakar. ama hiç bişe yapmaz. böle bi durumda olabilir:44: ama bu bakanların niye baktığını bilmiorum. sadece beendiği için de bakıo olabilir mi acaba:26:

sadece bakmıyor ki arada action da yapıyor kapıya falan geliyor..yani üff ne bilim işte ben de anlamadım..neyse boşver..feysten silim diyorum hepiniz 'duuur' diyorsunuz..bana kalsa silicem hemen, bu da ona tavır olucak yüzüne tokat misali..defterden de siliyorum bak seni gibi..

sonra pişman olmam diosan sil face ten. o zmn belki harekete geçer:26:

ya bundan bir hayır gelmez işte biliyorum , ama yine de vazgeçemiyorum ne de olsa şu an başka seçenek yok..silmek istiyorum ama kıyamıyorum da öyle baktığını görünce aşkından ölüyor da söyleyemiyor gibi bakıyor..öfff bir de o mesajımı yanlış anladı kesin, beni götür anladı o, onu düzeltmem gerek bir iletimd efalan bahsedeyim diyorum..

msjının öyle bi anlamı yoktu bnce.

imalı bi ileti yazabilirsin evt ama onun cvp atmayışını ima et bnce

Son düzenleme:
evt kimsede gelişme yok sanırım. kimse topiğe gelip yorum yapmıo

bn tatile girdim bnden gelişme beklemeyin

bende de olmaz zaten gelişme...anca kafamda kuruyorum işte....son düşüncelerim yedekte tutmak istemesi geliyor aklıma..şu an buna takığım
vee aslında çoook sinir oluyorum ah bir elime geçirsem nerdee

kızlar kafamı kurcayalayan bi konuyu size danışmak istedim. diyelim ki hoşlandığım çocuk çıkma teklif etti. :18:

hemen kabul etmeli miyim? yoksa;

bi kaç gün düşünmek için zaman mı istemeliyim?

yada biraz süründürmek için ' aa bn sana hiç o gözle bakmamıştım daha önce. o yüzdeen hemen sevgili olmayıp birbirimizi tanıyalım. zamana bırakalım filan' mı demek lazım:26:

ayrıca sevgilisi olan arkadaşlar napmış? mrk ediyorum. yorum yazarsanız sevinirim

Bence çok şaşırmış gibi yap . Daha iyi anlaşılması için uygulamalı anlatacam :))

Örnek veriyorum :
(Seninkinin adını bilmediğim için Mağdurgenç diyecem ona)

MağdurGenç : Merhaba gamzenk

Gamzenk : Merhaba mağdurgenç

Mağdurgenç: Uzun zamandır sana söylemek istediğim bişey var. Bir türlü cesaretimi toplayamıyordum .

Gamzenk :Aaaa !! çok merak ettim ne söyleyecektin ?

Mağdurgenç: Evet, dayanamıyorum söyleyecem artık

Gamzenk: Eee hadi söyle artık

Mağdurgenç : Gamzenk , Gamzenk , Gamzenk be be been sen sen senden hoşşla-nıyorum

Gamzenk : Ama mağdurgenç ben sana o gözle hiç bakmamıştım çok şaşırdım gerçekten

Mağdurgenç: Nasıl şaşırdın ya . O kadar da bakışmıştık . Yalan mıydı hepsi?

Gamzenk : Ben biraz düşüneyim o zaman

Mağdurgenç: (hüzünlü bi şekilde) Tamam...

Son düzenleme:

evet ben de bu konuda napmalıyım bilmiyorum ama herkesin kendi tarzı var sanırım, ben hemen kabul etmek istemem azıcık beni zorlasın isterim ama genelde erkeklerde şu tavır var ; '' ben hoşlandığımı söyledim, o da hoşlansaydı olumlu yanıt verirdi '', onlar da bizim gibi tereddütler yaşıyorlar, yaptığımız nazı çekebilecek olanlar var olmayanlar var..olumsuz yanıtımızla küsüp kaçıcak olanlar var, daha da yapışacak olanlar var..yani aslında bence önce karşımızdakini iyi analiz etmeliyiz hangi kategoriye uyuyor diye ben bu gariban halimle böyle düşünüyorum ama çıkıp sonuç alanlar yanıtlarsa daha iyi aydınlanırız, ben de bunu hep düşünmüşümdür..ne cevap verirdim diye..zaten istemediklerime tereddüt etmeden hayır diyorum..bir de bazen karşımdakini kıramıyorum ' arkadaş olalım diyorum ' ama sonra arkadaş olmuyorum tabii sadece kırmamak için öyle söylüyorum..bunun karşı tarafı süründürmek için uygulanan bir taktik olduğunu bilmiyordum..

Üstesinden gelebilirim...
kalkabilirim bu yalnızlığın altından...
lakin bilmediğin şeyler var...
kapıyı açmaya boyu yetmeyen çocuk gibi…
her seferinde açacağını zannedip
...açamamak gibi…
kime laf anlatıyorum ki ben…
çocuk bir köşede hıçkırık içinde…

KAYA DEM

ben kalkamıyorum artık ((

kaçıncıkez yanlız kaldım sustum dert değildi aslında seni sevmek belkıde gene yanlış zamandaydım yada sen doğru yerde değildin neyse ne nasılsa olmuyor ben gölden uzakta nefes alamıyorum artık sislerle kapladım etrafımı kimsenin benim askımı bulam...ayacağı kesin yada ben aşka inanamayacak kadar yaralıyım çok isterdım sevip sevilmek bir şarkının mısrasındaki aşk nakaratı olmak kısmet değilmiş aşkla sarhoş olmak biz en iyi göle aşkın saklandığı yere şöyle usulca dalıp nefesiz bekleyelım belkı aşk beklenmeği seviyordur çıplak ayaklarım degdı göle nilüferler sevindi nilüfer sayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…