- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.761
ay sorma kız bende öyleyim cevap vermeyeceği halde gidip atıyorum sonuç yine üzüntü
slm kızlar. 15 temmuz berat kandiliymiş. yine kandil mesajı atsam mı acaba benim oduna
hani yenilen pehlivan güreşe doymazmışya benimkide o hesap
canım senin ilk yazını okudum biraz üni.tede benzer bir durum benim de başıma gelmişti..son durum ne şu an ? o bahsettiğin kutuyu hazırlayıp göndedin mi kitap yaptın mı ? neler oldu canım ?
ayy çok güldürdün beni ya , hatta acaba ben de mi mesaj atsam hahaha
tüm mesajları kandillerde atmıştım mübarek gün deyip, ee bekler de şimdi beni mesaj atsa da cevap vermesem diye..traji komik halime gülüyorum bir taraftan da ağlıyorum iştee
bn cidden düşünüorum tekrar kandil msjı atmayı. cvp yazmazsa yazmasın. alıştım nasılsa eskisi kadar koymaz artık
sende face ten yollasana kandil mesajı
evt bnde mrk ediyorum son durumu
tourmaline cidden sende benzer bişey yaşadın mınası sonuçlandı peki:26: şu an benim bi arkadaşımda anı durumda:26: hocasından hoşlanıo ama o bişe yapmıcak sanırm.
Ay kızlar ben de kandil mesajı atıp (kandilleri kötü emellerime alet edip:)) cevap bekleyip duranlardanım ya:) Aynen bana da cevap yokk
Ay kızlar ben de kandil mesajı atıp (kandilleri kötü emellerime alet edip:)) cevap bekleyip duranlardanım ya:) Aynen bana da cevap yokk
hmm demek ki bu erkekler arasında bir gelenek :26:demek kandil mesajına kimse cvp yazmıo
Halbuki ne iyiniyetle yazıyoruz insan kandilin hatrına yazar bi cevap di mi, iyi dileklerde bulunur:)
hmm demek ki bu erkekler arasında bir gelenek :26:
dimi yani yoksa asılmak gibi amacımız yok bizim , geçen gün bir çocukla konuştum ; çocuk feysten okuldan bir kızı eklemiş profil fotosunu beğenip;sonra diğer fotolarına bakınca beğenmedim diyor,kız tabii sohbet kısmında ne zaman görse merhaba diye mesaj atıyormuş çocuğa,çocuk da nezaket icabı 1-2 kere cevap verdim ama sonra yine atınca cevap vermedim ,kibarca reddettiğimi anlasın dedi bana..bu durum aklıma kendi durumumu getirdi ama sonuçta o benim her halimi görmüştü, en bakımsız hallerimi bile görmüştü yani...
inat deil mi o cvp yazmadıkça bnde her kandilde inadına msj atcam işte
Merhaba kızlar ;
Size 2 sorum var :
Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu/Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?
Siz Bir Erkeğe Aşık Olduğunuzu Ona Nasıl Belli Edersiniz/ Yoksa Belli Etmez misiniz Saklar mısınız?
valla goncamın aşık olduğum ilk insan olduğunu ''nefes almasının bile tanrının ne büyük mucizesi olduğunu'' düşündüğümü farkettiğimde anladım...
kızlaarrrr nasılsınız ne gibi gelişmeler var:87:
içimizde en çok şansı olan sensin canım..belki ben kandilde silerim, kandilde eklemiştim ,diğer kandilde mesaj atmıştım, bu kandilde de silerim
kızlaarrrr nasılsınız ne gibi gelişmeler var:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?