- 22 Mayıs 2016
- 93
- 55
- 3
- 32
- Konu Sahibi Boncuk0101
-
Ben erkeğin ağlamasını nedense bir tuhaf karşılıyorum belkide böyle dayatıldığı içindir hep.
Ama ben olsam senin lafının üstüne
Belki de sadece kalbi acımıştır ? Yeterli değil mi.. Sevebileceğinden ve birlikte ömür geçirip geçiremeyeceğinden emin olmadığın biriyle işin ne ? İnsan duyguları oyuncak değildir. Ve bir erkek arkadaş edinebileceğin yaşa gelmişsen oyun çağını da geride bırakmış olman gerekir.. Kimsenin hakkına girip, ahını alma. Bunlar cilveli olmaktan daha önemli kavramlar. Yap hep olsun, ya hiç..Bu soruyu sorduğuma kızanlar olacaktır önceki konularımdan da ama sormak istiyorum
Dün erkek arkadaşım bana evlenme teklifi değilde gelecekle ilgili bir soru sordu. Biraz tartışıyorduk açıkçası
Bana sen benimle bir hayat istiyor musun beni sevebilecek misin dedi o an içimden evet demek geldi deli gibi ama diyemedim bilmiyorum diyiverdim ağladı karşımda. Çok mu şey istiyorum diye. Bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmiş midir? Yoksa kendi beklentisine kavuşamadığı için midir?
Birde ben bu buz dağı karakterimi nasıl yumuşatabilirim? Bir erkeğin beklediği cilve nasıl yapılır?
Aksine o bitirdiğinde ben çabaladım o netti sorun bende galibaİkinizde de tuhaflık var bence.
Sen içinden öyle geçmezken bilmiyorum de, ötekisi ağlasın.
Ben sevgili iken erkek arkadaşıma böyle sorsam ve o bilmiyorum dese "öküz" derim, ağlamam yani. Ağlayıp da totosunu kaldırtamam.
Yani buna ağlayan biriyse, ciddi bir ayrılık da kapının önünde salya sümük gezecek belki..
Anlatamamış olabilirim yani nasıl yakın olabilirim nasıl sıcak davranabilirimKonunun başıyla sonu arasında bağlantı kuramadim. Seninle evlenmeyi düşünen kişiye bilmem diyorsun o da ağlıyor, sen nasıl cilveli olunur onu merak ediyorsun.
ay yazık çocuğa ağlamış hala seviyor mu diyorsun biz kızlar da bazen biraz saçmalıyoruz yani doğrusuBu soruyu sorduğuma kızanlar olacaktır önceki konularımdan da ama sormak istiyorum
Dün erkek arkadaşım bana evlenme teklifi değilde gelecekle ilgili bir soru sordu. Biraz tartışıyorduk açıkçası
Bana sen benimle bir hayat istiyor musun beni sevebilecek misin dedi o an içimden evet demek geldi deli gibi ama diyemedim bilmiyorum diyiverdim ağladı karşımda. Çok mu şey istiyorum diye. Bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmiş midir? Yoksa kendi beklentisine kavuşamadığı için midir?
Birde ben bu buz dağı karakterimi nasıl yumuşatabilirim? Bir erkeğin beklediği cilve nasıl yapılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?