Bir erkek ağlıyorsa??

Boncuk0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
93
55
3
32
Bu soruyu sorduğuma kızanlar olacaktır önceki konularımdan da ama sormak istiyorum
Dün erkek arkadaşım bana evlenme teklifi değilde gelecekle ilgili bir soru sordu. Biraz tartışıyorduk açıkçası
Bana sen benimle bir hayat istiyor musun beni sevebilecek misin dedi o an içimden evet demek geldi deli gibi ama diyemedim bilmiyorum diyiverdim ağladı karşımda. Çok mu şey istiyorum diye. Bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmiş midir? Yoksa kendi beklentisine kavuşamadığı için midir?
Birde ben bu buz dağı karakterimi nasıl yumuşatabilirim? Bir erkeğin beklediği cilve nasıl yapılır?

Hayatının en büyük bozgununu yaşamış olabilir.
Evlilik tekliflerinde hep havalara uçan,sevinçten zıplayan kızlar görüyoruz.Yani dizilerde,filmlerde filan:)
Belki erkek olarak onun da hayalleri vardı.Bir anda kendini değersiz hissetmiştir.

Ben onun yerinde olsam hadi eyvallah derdim.
Benimle hayat geçirmekte kararsız olan biriyle devam etmezdim gurur yapardım.
Ağlaması duygusal açıdan güçsüz ve gurur konusunda zayıf olduğunu gösteriyor.
Tabi burada senin yapmaya çalıştığın nedir onu idrak edemedim.

Ben erkeğin ağlamasını nedense bir tuhaf karşılıyorum belkide böyle dayatıldığı içindir hep.
Ama ben olsam senin lafının üstüne

Deli gibi evet demek isterken bilmiyorun demek..Ben kaşınıyorun beni kaşısanıza demek pardonda ..

Baya kırıcı olmus, inat yüzünden filanmı bilmiyorum cevabını verdiniz, keşke kalbinin sesini dinleseydin

Belki de sadece kalbi acımıştır ? Yeterli değil mi.. Sevebileceğinden ve birlikte ömür geçirip geçiremeyeceğinden emin olmadığın biriyle işin ne ? İnsan duyguları oyuncak değildir. Ve bir erkek arkadaş edinebileceğin yaşa gelmişsen oyun çağını da geride bırakmış olman gerekir.. Kimsenin hakkına girip, ahını alma. Bunlar cilveli olmaktan daha önemli kavramlar. Yap hep olsun, ya hiç..

Kim ne dese haklı çok kırıldığının farkındayım. İlişkimiz henüz 6 ayına girmek üzere. Hep sevip terkedilen taraf oldum. Çok kırıldım kimse beni sevmezmiş gibi geliyor inanamıyorum sanki biz yaralarımızı birlikte sarmaya çalıştık sardı da unuttum eskiyi hiçbirini hatırlamıyorum bile. Evlilik gibi bir sorumluluğu birlikte kaldırabilir miyiz hep yanımda olur mu birçok soru geçti kafamdan bilmiyorum dedim zamanla verebilirim cevabı dedim bir adım gelsem on adım kaçıyorsun çok mu şey istiyorum neden inanmıyorsun diye ağladı sesi kısıldı ben çok kötü biriyim

İkinizde de tuhaflık var bence.

Sen içinden öyle geçmezken bilmiyorum de, ötekisi ağlasın.

Ben sevgili iken erkek arkadaşıma böyle sorsam ve o bilmiyorum dese "öküz" derim, ağlamam yani. Ağlayıp da totosunu kaldırtamam.

Yani buna ağlayan biriyse, ciddi bir ayrılık da kapının önünde salya sümük gezecek belki..

Aksine o bitirdiğinde ben çabaladım o netti sorun bende galiba

ay yazık çocuğa ağlamış hala seviyor mu diyorsun biz kızlar da bazen biraz saçmalıyoruz yani doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…