- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi Boncuk0101
-
Benimki de ayrılırken salya sümük ağlıyordu ama çok geçmeden birini buluyorlarArkadaşlar erkeklerde insan degilmi onlarında kalbi yokmu???
Neden bir erkek ağlamissa size tuhaf veya timsah gözylari gibi geliyor..
Arkadaşımızın kendisi dile getirmiş geçmişindeki yolunda gitmeyen özel hayatını unutturmak icin onunla devam etmiş sevmediği halde.
Karşılık göremeyince kırılmış...Duygusal biridir.Seven ağlar.Benimde erkek arkadaşım ağlamıştı veda edip ayrildigimda.
Bulsunlar yollari acik olsun kaybeden onlarBenimki de ayrılırken salya sümük ağlıyordu ama çok geçmeden birini buluyorlar
Bu soruyu sorduğuma kızanlar olacaktır önceki konularımdan da ama sormak istiyorum
Dün erkek arkadaşım bana evlenme teklifi değilde gelecekle ilgili bir soru sordu. Biraz tartışıyorduk açıkçası
Bana sen benimle bir hayat istiyor musun beni sevebilecek misin dedi o an içimden evet demek geldi deli gibi ama diyemedim bilmiyorum diyiverdim ağladı karşımda. Çok mu şey istiyorum diye. Bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmiş midir? Yoksa kendi beklentisine kavuşamadığı için midir?
Birde ben bu buz dağı karakterimi nasıl yumuşatabilirim? Bir erkeğin beklediği cilve nasıl yapılır?
Böyleleri sevilir..yufka yürekli benimde sevdiğim öyleydi kavuşamadıkErkeğin ağlamasıda kadının ağlaması kadar normal bir durum.
Ben ağlarken,eşimin gözleride doluyor,çok merhametli duygusaldır iyiki de öyle:) hödük gibi tepkisiz kalsa çok zoruma giderdi
Yorumları gördüm ve şunu söylemek istiyorum erkeklerde ağlar belki o an ağlamazdı da sonra evde ağlardı belliki hayal kırıklığına uğramış veya belkide arkadaşların dediği gibi timsah gözyaşı dır...Bu soruyu sorduğuma kızanlar olacaktır önceki konularımdan da ama sormak istiyorum
Dün erkek arkadaşım bana evlenme teklifi değilde gelecekle ilgili bir soru sordu. Biraz tartışıyorduk açıkçası
Bana sen benimle bir hayat istiyor musun beni sevebilecek misin dedi o an içimden evet demek geldi deli gibi ama diyemedim bilmiyorum diyiverdim ağladı karşımda. Çok mu şey istiyorum diye. Bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmiş midir? Yoksa kendi beklentisine kavuşamadığı için midir?
Birde ben bu buz dağı karakterimi nasıl yumuşatabilirim? Bir erkeğin beklediği cilve nasıl yapılır?
Umarım senin için en hayırlısı ne ise o olur.. Var hala iyi insanlar,Rabbim iyilerle karşılaştırsın..Böyleleri sevilir..yufka yürekli benimde sevdiğim öyleydi kavuşamadıkbir daha öyle birini bulmak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?