- Konu Sahibi gonul_atolyem
-
kizlar hep kadinlarin aldatilma hikayelerini paylasiyoruz,yorumlar yapiyoruz. peki bir erkek aldatilirsa ne yapar ? kadinlar esleri ..... izlediginde dahi evi terkedebiliyorlar yeri geliyor ya da yatakta basmasina ragmen cok sevdigi icin affedebiliyor..
peki erkegin affetmesi mumkun mu?
cevrenizde gördüğünüz yasadiginiz olaylar varsa bu topicte de kadinin ihanetini ve erkegin olasi tepkilerini konusalim..
peki kim bu evliliklerinde onca sorunla yaşayan insanlar
herkes bu kadar gururlu gözü kara da
aldatılıp bunu sindiren kadınlar kim
nerde bu insanlar acaba
kime sorsan bu konuda esip gürlüyo boşuyo hemen
ama şurdaki konuları okuyunca da
aldatılıp affeden yüzlerce kadın görüyorum
Kuzenim (erkek) 4 yıllık eşi tarafından aldatıldı, affetti. Cok zor zamanlar gecirdi ama evladı icin sürdürmeye calıstı. Velhasıl karısı olacak dangoz tekrar aldattı. Boşandılar.
Sadetle aramızdaki mesafeyi kısaltalım; aldatmanın ya da affetmenin cinsiyeti yoktur.
kadını erkeği yok elbette ama bana da erkek daha kolay affediyor gibi geliyor. bi kere zaten aldatma potansiyeli olan kadın genelde eşinden daha baskın bir karakter oluyor (benim sahit olduklarım öyleydi) suçlu olmasına rağmen kadın zekasıyla ve cazibesiyle o adamı alt etmeyi basarıp hem suclu hem güçlü moduna giriyor. yani aldatılan erkek genelde inanmaya açık karakterde oluyor.
bir de kadınlar en ufak süphenin peşine düşerler ama erkek genelde konduramıyor. yıllar önce annemin yengesinin gelinin aldatısına sahit olmustum; 13-14 yaslarındaydım birlikte avşaya tatile gitmiştik, annemin yengesi, gelini, annem ve biz, adam orda yoktu ve kadın kaynanasının olduğu bir tatilde bir adamla tanıştı, annemin yengesi şüphelenip takip ettiğinde buluştuklarını görmüş. ertesi gün tatil bitti dönüyoruz hatun ben 2 gün daha kalıcam dedi dönmekten vazgeçti, hepimiz bindik vapura yenge son anda indi ben gelmiyorum diye. tekrar takip etmiş ve ikisini plajda basmış. sehre dönüp bunu oğluna anlattığında inanmamış fesatlık yapıyorsun demiş , velhasıl kelam sonra kendi gözleriyle görünce ayrılmıştı.
kısaca, kadın en ufak süpheyle bitirmeyi göze alabilirken, erkek mutlaka gözüyle görmek istiyor.
kizlar hep kadinlarin aldatilma hikayelerini paylasiyoruz,yorumlar yapiyoruz. Peki bir erkek aldatilirsa ne yapar ? Kadinlar esleri ..... Izlediginde dahi evi terkedebiliyorlar yeri geliyor ya da yatakta basmasina ragmen cok sevdigi icin affedebiliyor..
Peki erkegin affetmesi mumkun mu?
Cevrenizde gördüğünüz yasadiginiz olaylar varsa bu topicte de kadinin ihanetini ve erkegin olasi tepkilerini konusalim..
Eşimin çok yakın bir arkadaşının karısını başka bir adamla birlikte bir AVM de gördüm.Yok canım değildir derken yakınlaştım baktım o,annemde gördü hatta.Ama o bizi görmedi.Bilet alıp elele sinemaya girdiler.Ve gördüğüm AVM çok merkezi,herkesin onları görebileceği biryer şok olmuştum.Eşimi arayıp söyledim o da şok oldu.Ama bişey yapamadık tabii,o günden sonra görüşmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?